Kao što i naslov govori, da li se Mustelina uljna kupka Stelatopia treba ispirati? U uputstvima baš nije konkretno navedeno, ja sam shvatila da ne.
Kao što i naslov govori, da li se Mustelina uljna kupka Stelatopia treba ispirati? U uputstvima baš nije konkretno navedeno, ja sam shvatila da ne.
ja nisam ispirala. Samo što bih ja dijete kupala u čistoj vodi s uljnmom kupkom, dakle bez šampona, pjena i sl.
Inače, dobro je dijete prvo okupati u čistoj vodi, kako da kažem... "namočiti", pa tek onda dodati uljnu kupku u vodu, kako bi stvorila zaštitni film.
Hvala na brzom odgovoru,i mi bi ga kupali u čistoj vodi samo s uljnom kupkom. Malo me je zbunilo što u uputstvima konkretno ne piše, ali sam iz toga što piše zaključila da ne treba ispirati. Dok npr. na Adermi je točno navedeno da se ne ispire.
Evo mene, kad čitam uputstva na hrvatskom.Na engleskim uputstvima piše da se ne ispire. Još jednom hvala na odgovoru.
koji je to točno proizvod od Aderme?Anemona prvotno napisa
kad sam u ljekarni tražila takav od Aderme pročitale smo na svima da se moraju isprati?