Imala sam cjelodnevne mučnine od kraja 2. mjeseca trudnoće koje su kulminirale povraćanjem u poslijepodnevnim i večernjim satima. Nisam imala apetita ni snage, nisam podnosila određene mirise, čak ni samu pomisao na neku hranu koja mi se u tom trenutku nije jela - bilo je pravac toalet. Pranje zuba bilo je mučenje, jer mi se povraćalo čim bih stavila četkicu u usta. Prijateljica koja je ginekolog preporučila mi je akupunkturu. Krenulo je pretraživanje interneta u potrazi za najboljim terapeutom jer određenu preporuku nisam imala. Odlučila sam se za Mr.sc.dr Jasnu Lukić-Nagy koja ima ordinaciju u Frankopanskoj 5 u Zagrebu, i ugovorila prvi tretman. Razultati su bili i više nego zadovoljavajući! Nakon prvog tretmana od pola sata, prvi put nakon 3 tjedna, normalno sam oprala zube! Slijedeća 2 dana sam primila još po jedan tretman (sve skupa 3 uzastopna dana, svaki puta po pola sata i po 200kn) i to je bio kraj! :D Sve se isplatilo, čak i putovanje iz Bjelovara u Zagreb na terapiju. Sad sam u 7. mjesecu trudnoće i mučnine se nisu vraćale. Nadam se da sam pomogla! Sretno svima!