S obzirom da sam sva friska od poroda htjela sam se osvrnuti i na urbane legende kako je odjel pun zohara, da je sve prljavo...to nista nije istina, ni sada, kao ni 2006. kada sam prvi puta rodila.
Wc je non stop cist i uglancan, ukljucujuci i tus, lavabo..., zohara nema nigdje, mislim da sve ovisi kako se zena postavi te ako ne ocekuje da je dosla u hotel moze cak i uzivati ta tri ili 7 dana u bolnici jer se moze posvetiti bebici, vec i to puno znaci sto je beba stalno uz mamu, sestre ih odvedu samo ujutro na kupanje i to je jedinih pola sata sto je mama bez bebe, a na kraju krajeva taj odnos i je najvazniji, a ne razglabanje kako je npr. bolnicka hrana uzasna jer gdje nije, iako na kraju nitko nije u bolnici umro od gladi

.
Ja mogu reci da sam bas uzivala ova tri dana, najteze mi je padala razdvojenost od starijeg sina, ali eto izdrzali smo ta tri dana, a i vidjeli smo se svaki dan tako da je i to dobro proslo.
Dakle, onako nam je kako si napravimo...mislim na vrijeme poslije poroda naravno jer porod ko porod, da boli boli, ali prezivi se.