Ja sam na trudničkom tečaju prije dvije godine pitala doktora koji me kasnije porodio jel smijemo podojiti bebu odmah nakon poroda da bi me on blijedo i posprdno pogledao i pitao zašto? Pa ionako nećete imati mlijeka, a vi ako baš hoćete i inzistirate podojite bebu no nema potrebe Osjećala sam se omalovaženo i osramoćeno, a sada kaže Ari koja je neki dan rodila u KBO da je ona svoju bebu dobila odmah u rađaoni na podoj i da to sada prakticiraju
Isti taj doktor, točnije specijalizant K. mi je na samom porodu rekao kako on smatra da su ti tečajevi potpuna glupost i da to treba ukinuti jer mu onda na porod dolaze žene koje su tamo načule nekakve informacije pa onda ne surađuju kako treba. Drugim riječima dođi glup i potpuno neinformiran i samo slušaj što ti se kaže bez suvišnih pitanja jer ionako ništa što ti se objašnjava ne bi shvatio. Blajhana je i meni bila na porodu i bila mi je ok, cura se stvarno trudila i zahvalna sam joj na tome do neba, ali ono što mi je smetalo je to što dijeli stav od dotičnog specijalizanta. Ja sam prilikom izgona ispitivala i po njenom se "pravila pametna". Ušutkivala me i govorila samo slušajte što vam se kaže nemojte postavljati suvišna pitanja. Ma ogavan mi je takav podcjenjivački stav. U tom trenutku se osjetiš kao nekakav maloumnik i niža rasa.
Inače s ostalim sam bila zadovoljna i nisam imala neugodan porod iako je bio potpuno induciran i morala sam 11 sati ležati na boku. Svi su bili ljubazni, jedino me taj stav nervirao. Napominjem samo da mi je taj doktor došao u smjenu pred izgon i da me doktorica prije njega nije intelektualno omalovažavala i sve mi je objašnjavala, čak joj je bilo drago što sam bila na tečaju i rekla je, e pa onda sve znate.

Ja sam svoje ugodno i neugodno iskustvo sa kiretaže pisala na doktorima.net što vjerujem da su i oni sami pročitali.

Elle, a ne kužim zašto ti nisi surađivala? Što si ti to trebala raditi? Što su to oni tebi toliko zamjerili i zašto su se derali na tebe?