Citiraj dorotea24 prvotno napisa
Isti taj doktor, točnije specijalizant K. mi je na samom porodu rekao kako on smatra da su ti tečajevi potpuna glupost i da to treba ukinuti jer mu onda na porod dolaze žene koje su tamo načule nekakve informacije pa onda ne surađuju kako treba. Drugim riječima dođi glup i potpuno neinformiran i samo slušaj što ti se kaže bez suvišnih pitanja jer ionako ništa što ti se objašnjava ne bi shvatio.
Upravo sam i ja to čula od svoje "drage" liječnice koja mi je vodila trudnoću i porodila me (a još sam joj i plaćala privatno ) ....A kad sam spomenila da bi voljela roditi u kadi,samo me pogledala i rekla da je to bezveze :shock: i da mi to uopće ne treba! Na kraju sam rodila na dripu,svih 7 sati na boku (to mi je bilo najgore) i stalno prikopčana na ctg...užas!
Znam da ima i lijepih poroda u našem rodilištu,ali nažalost dovoljan je broj onih koji nikako nisu zadovoljni što sa liječnicima,što sa babicama pa da se to jedinstveno iskustvo pretvori u noćnu moru!
Ja sam se psihički od poroda oporavljala mjesecima

A realno-meni je tečaj bio žali Bože novaca,jedino i neprocjenjivo je to što je mm bio samnom