-
Slazem se....ali kako mi se cini to je jos sto svjetlosnih godina daleko od nase bolnice i da bi ljudi koji u njoj rade.....U biti prvo bi trebalo promjeniti vec davno utabane staze prema kojima uce ljecnike u skolama i na fakultetima pa onda promjeniti politiku bolnice i mozda se tada nesto znacajno desi!!
Evo cisti primjer od jucer...dragi mi rasjekao saku i morala sam s njim na traumatologiju...tko je i jednom bio tamo zna kako se tamo radi,kolika je guzva (cak i kad nema ljudi njima je guzva)......bilo je mozda 4 ljudi prije nas i svi su trebali prvo rengen pa tek onda ljecniku....ne mi smo cekali 3 sata da ga ljecnk uopce pogleda i kaze treba li sivanje ili mozemo doma.
U medju vremenu je doslo jos hrpa novih ljudi i dakako svi su usli prije nas.....srecao pa mi je naisla kuma koja radi na kirurgiji pa je isla pitati gdje je zapelo....iza toga je odma pozvan u salu na sivanje stim da prije uopce nije ljecnik vidio ranu.
Sestra na prijemnom salteru se dere,ljecnici setkaju ko na promenadi umjesto da rade,....ma strasno....izgubili vise od 3 i pol sata na cekanje za 3 sava koja je dobio!!
Jednostavno nam je politika bolnice u banani i dok se to ne rijesi bit ce tako kako je... :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma