Citiraj brigita2 prvotno napisa
Ja često skuham klasičnu bijelu kremu za biskvit (brašno,šećer zakuhano u mlijeku i u hladno margarin). Ponekad mi ostane kreme viška pa da ne bacam ja od toga napravim rafaelo.

U kremu dodam kokosa tak da je gusto. Oblikujem kuglice, u svaku ubacim jedan lješnjak i uvaljam u kokos. Strpam u frižider do posluživanja.

Osim pudinga umjesto brašna, još bih dodala: ako hoćeš onaj hrskavi okus, kao u original-kuglicama, stavi unutra bijelu čokoladu s krispijem (da nije Nestlé, off course).
Uh, sve mi zlo kad se sjetim koliko toha ja pojedem!

Rafaello kocke

Biskvit od
4 jaja,
po 6 žlica brašna, šećera i ulja (klasika, bjelanjke umutiti zasebno i lagano žlicom dodavati u ono drugo)
prašak za pecivo
(umjesto jedne žlice običnog, može se staviti kokosovo brašno)

Krema
dva pudinga od vanilije skuhati u
1/2l mlijeka
1/2 maslaca (ili margarina) izrađen sa šećerom (količina po ukusu)
kokosa koliko treba da masa bude pogodna za razmazivanje

Kokos za posipanje.