Stranica 1 od 5 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 216

Tema: Tehnike i taktike

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Tehnike i taktike

Dakle, koje sve tehnike i taktike koristite nebi li uspješno postigle trudnoću prirodnim putem.

1. Čaj od Macine trave
    2. Čaj od Marulje
    3. Dizanje nogu u zrak
    4. LH trakice
    5. Maby Baby
    6. Mjerenje bazalne temperature
    7. Provjera sluzi
    8. Računanje plodnih dana
    9. ...

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

za sad još pokušavam ne previše se opeterečivati oko svega toga pa trenuto radim sljedeće:

1. računam plodne dane
    2.provjera sluzi(tu i tamo)
    3.LH trakice (počinjem od danas)
    4.nakon hopsanja ostanem ležati neko vrijeme

ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ne kužim? Ovo si ti nabrojala što sve TI radiš ili želiš da ti nadopunjujemo listu ili da svatko napiše svoju listu ili...

mislim, možda je očito, ali ja sam ipak plava pa ne zamjeri!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nadopunjavam listu:9.čaj od vrkute
    10.sok od Aloa vere

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

moja lista:
    1. keksanje
    2. hopsanje
    3. keksanje
    4. eventualno promatranje sluzi (u slučaju da se može razlučiti što je što?!)
    5. kraće ležanje nakon keksanja
    6. pokušati se opustiti
    7. napravili spermiogram, a ja uzv, papa, hormoni
    8. u mislim prestanak pušenja....

9. probati ne izluditi od ciklusa do ciklusa!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj principessa prvotno napisa
    moja lista:

9. probati ne izluditi od ciklusa do ciklusa!

Ja koristim:

1. Keksanje
    7. Provjera sluzi
    8. Računanje plodnih dana

A temu sam smislila čisto tako da podjelimo iskustv... :D

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zara je došla od prve.
    drugu bebu čekali smo 11 mjeseci. jedino što mi je "dijagnosticirano" jest jako tanak endometrij i povremeno nesazrijevanje jajnih stanica.

prakticirali:

1. praćenje plodne sluzi i bazalne temperature, te obavezno bilježenje na FF-u
    2. čaj od marulje i vrkute
    3. ananas
    4. prestala sam pušiti
    5. namjerno se udebljala 8 kila (na preporuku ginekologa)
    6. omega 3 masne kiseline

zatrudnjela sam konačno onda kad sam prestala pratiti znakove plodnosti i piti i jesti sve nabrojano, znači, kad sam rekla da mi je svega dosta i da neću više o tome razmišljati.
    a znam ovdje jako puno cura koje su isto tako zatrudnjele tek kad su prestale razmišljati o tome

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

1. keks keks keks
    2. vitex kapi
    3. vrkuta
    4. sok aloe vera
    5. mjerenje BT i praćenje FeFe-a

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    ...3. ananas..
    ???

Kakve veze ima ananas! :?

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ananas navodno pomaže kod implantacije

kod mene:
    1. mjerenje BT i povremeno sluzi
    2. pokušavanje keksanja u plodne dane
    3. vitaminčeki za MM
    4. sad sam bas mislila smislit nešto sebi za pit... ne znam ni sama...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sweety prvotno napisa
    ...3. ananas..
    ???

Kakve veze ima ananas! :?
    ananas kao prvo ima puno c vitamina, što je super za bilo što
    e sad, spominjalo ga se ovdje na forumu i kao dobrog za zadebljanje endometrija, pogotovo ono tvrdo u sredini što se inače baca.
    a ja sam bila spremna sve probati

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo npr:

tanak endometrij

anitalu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

E, bok cure, svima SRETNA NOVA!!! Ja sam evo prija dva mjeseca imala spontani te se kroz neka dva do tri mjeseca planiram ponovno u akciju ako bude sve u redu i dobijem zeleno svjetlo svoga ginica...za sada pijem vrkutu, nabavila sam macinu travu (marrubium vulgare) pa cu i s njom poceti no zanima me gdje se mogu naci te vitex kapi i koje su njihove balgodati te koliko vam pomazu LH trakice? Ja sam prilicno nova u ovom svemu i imam puno pitanja pa vas molim da mi to oprostite....

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

zatrudnjela sam konačno onda kad sam prestala pratiti znakove plodnosti i piti i jesti sve nabrojano, znači, kad sam rekla da mi je svega dosta i da neću više o tome razmišljati.
    a znam ovdje jako puno cura koje su isto tako zatrudnjele tek kad su prestale razmišljati o tome
    Potpisujem!

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj anitalu prvotno napisa
    E, bok cure, svima SRETNA NOVA!!! Ja sam evo prija dva mjeseca imala spontani te se kroz neka dva do tri mjeseca planiram ponovno u akciju ako bude sve u redu i dobijem zeleno svjetlo svoga ginica...za sada pijem vrkutu, nabavila sam macinu travu (marrubium vulgare) pa cu i s njom poceti no zanima me gdje se mogu naci te vitex kapi i koje su njihove balgodati te koliko vam pomazu LH trakice? Ja sam prilicno nova u ovom svemu i imam puno pitanja pa vas molim da mi to oprostite....
    također sam nedavno imala spontani, ali kad sam bila u apotekama po čaj od vrkute, si su se čudili....di se to kupi? :?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ima ga suban
    www.suban.hr

ja sam ga našla u svakoj biljnoj ljekarni u kojoj sam ušla, a možeš ih i direktno kontaktirati mejlom (ja sam im se npr. javila jer me zanimalo mogu li vrkutu i marulju piti i dojilje i vrlo brzo sam primila odgovor)

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I jel smiju?
    Zašto si ih dalje pila?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

smiju smiju

ja sam ih pila jer sam pokušavala ostati 2. put trudna

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Odlično!
    Baš sam o tome razmišljala...vrkuta ima toliko pozitivnih svojstava da bi je trebalo piti i inače(ali koliko sam se informirala nakon tri mjeseca treba načiniti mjesec dana pauzu)

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni su upalile samostojeće , u vrijeme dobre sluzi i plodnih dana.

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ima ga suban
    www.suban.hr

ja sam ga našla u svakoj biljnoj ljekarni u kojoj sam ušla, a možeš ih i direktno kontaktirati mejlom (ja sam im se npr. javila jer me zanimalo mogu li vrkutu i marulju piti i dojilje i vrlo brzo sam primila odgovor)
    nasla!!!
    :D
    thnx

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sve što sam dosada pokušala, nije upalilo.

Dakle:
    pila macinu travu, vrkutu, vitex, B6, b-kompleks
    ostajala ležati, s nogama naslonjenim na zid, s jastukom pod guzom...
    koristila LH trakice
    mjerila BT
    napravila sve briseve, papa...
    ...

Sad sam sve to prestala. Jedino još mjerim BT, jer mi O šeta od 14-17DC, pa čisto zbog orijentacije.

Keksamo se kad nam se keksa, više ne ostajem ležati, nego se odem istuširati poslje keksa kao što sam i navikla, pa ako upali, upali. Već mi je dosta 13 mjeseci pokušavanja. Uskoro bih mogla odustati.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja više ništa ne pratim. Čekam, pa kad se desi - desi!

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

...a ja dugo vremena nisam pratila ništa paaaaa .......ništa
    Pa sam držala noge u zraku (mislim posli sex-a, hm, a i za vrijeme, jel )paaaaaa.........ništa
    Pa sam počela brojat dane paaaa........ništa.
    Pa sad mjerim temperaturu,držim noge u zraku,pijem folnu,pijem ananas, prestala pušit,pokušavam smršavit,obilazim doktore i gutam antibiotike jer u 12 godina redovnog odlaska u gin mi nikad nije bilo ništa, a sada mi svaki put nađu neku bajicu koju treba ubit antibiotikom .

E sad, s obzirom da sam tek počela sa razno raznim praćenjima - da sad stanem i opustim se...........neznam stvarno kako :/ .
    Jer bila sam opuštena..........i ništa !

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Re: Tehnike i taktike

Dizala sam noge u zrak pet mjeseci da bih 10 d posljednjeg ciklusa, tj. šesti mjesec saznala da upravo tako ne trebam i da izvolim spustiti noge , jer da zbog zavaljene maternice moramo prijeći u dogi stajl. Pa sad, hm... tako , a nakon toga ostanem ležati na trbuhu.

Maybe Baby-u više ne vjerujem, jer sam sudeći po njemu bila plodna veći dio ciklusa. Recimo da odbrojavamo... planiram nabaviti LH trakice.

Ne pijem nikakve čajeve, za sad, osim jabuke s cimetom, ali to pak nema veze s ovom temom.

Napravili smo spermogram i ja briseve, s bakterijicama koje su kod mene pronađene obračunat ćemo se čim dobijem blagoslov ginića, tj. nakon nalaza bete... I to je, za sad, to...

Sandrij2 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Par mjeseci (3-4) nismo pratili ništa, paaaaaaaaa (suncem.m. ) ..........ništa.
    Onda sam počela:
    1. mjeriti BT
    2. piti macinu travu
    3. piti vitex+folnu (za svaki slučaj)
    4. hopsati maratone u plodne dane

paaaaaaaaaaa...... ništa.

Eh, onda dobili MM-ov nalaz spermiograma, doživjeli STRES, pokeksali se JEDNOM i uspjeli, ali trudnoća je završila spontanim.

Nakon spontanog, jedan mjesec smo se baš pazili, sljedeća dva ništa nismo ciljali, ali nismo ni pazili.
    Nakon toga, počeli ponovo gore navedeno pod:
    1.
    2.
    3. samo bez folne
    4. hopsamo nevezano za dc, aaaaaaali
    5. pomoću LH trakica (valjda) znamo kad je O, pa to ne propuštamo

I da, kad sam zatrudnila, ostala sam ležati na trbuhu, prije toga sam sate i sate provela u svijeća položaju. Sada samo ostanem ležati, kako god i kad god (pa makar i u podne) barem pola sata.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

prvo nismo ništa pratili i desilo se ništa!

pa sam počela pratit sluz i ležat nakon seksa i ništa!

pa sam kupila macinu, pratila sluz, ležala i ništa!

sad pratim sluz, pijem razne čajeve, ležim poslje seksa, mjerim BT, kupila sam lh trakice, napravili smo spermiogram (koji je super), hranim se zdravo, pijem noni i za sada još uvik ništa!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Prvo nekoliko mjeseci nismo radili ništa,nismo čak ni ciljali,pa se nije dogodilo ništa..

Onda smo počeli:
    1. koristili smo maybe baby,pa se nijedogodilo ništa
    2. počeli smo ciljati prave dane zadnjih nekoliko mjeseci uz lh trakice,naravno kad nam uspije da ih naciljamo,pošto oni često padnu u dane najvećeg stresa...
    3. nakon keksanja podignem neko vrijeme noge
    4. mjerim BT,a nekoliko dan kad bi mi trebali biti plodni dani ,pratim i sluz
    5. prošli ciklus sam počela piti mješavinu vrkute i marulje,a MM piskavicu,bioastin i l karnitin,da popravi svoju osrednju sliku spermiograma.Sad 4. ide raditi novog,pa ćemo vidjeti je li ovaj kratki period pijenja svih čuda prirode popravilo stanje...
    6. i da,ja sam napravila osnovne pretrage,papa test,ultrazvuk,briseve,a sad uskoro idem kod ginića po ratni plan i na daljnje pretrage

Možda bi se trebalo posve opustiti,ali meni je to nemoguća misija

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa
    prvo nismo ništa pratili i desilo se ništa!

pa sam počela pratit sluz i ležat nakon seksa i ništa!

pa sam kupila macinu, pratila sluz, ležala i ništa!

sad pratim sluz, pijem razne čajeve, ležim poslje seksa, mjerim BT, kupila sam lh trakice, napravili smo spermiogram (koji je super), hranim se zdravo, pijem noni i za sada još uvik ništa!
    Ovo mi je najbolji post od svih

Kod nas
    1. pracenje sluzi ( nis ne kontam i nakon petog ciklusa )
    2. mjerenje BBT
    3.kasika meda svako jutro
    4. vitex
    5.grejp prije O , ananas nakon O
    6. trava za macke
    7.dizanje nogu u vis i mrdanje guze da bi sprijecila vakuum
    8. ne tusiranje najmanje 3 sata nakon hopsanja ( bljak , ali sam cula da je voda toksicna za spermije, pa sam im dala dosta fore da zbrisu )
    9 hopsanje do iznemoglosti
    10. plakanje , kukanje , sizenje , psovanje , sekiranje su neizostavan dio ovog mog poduhvata

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

mogle bi nam tajne zanata otkriti one koje imaju svoje mrvice u trbuhu?! :?

Majchi76

Početno

Ovako....

mi smo se u pocetku samo hopsali, bili smo opusteni i razuzdani ... ali bez rezultata

zatim smo poceli:

1. racunati plodne dane - prvih 6 mjeseci ... i nista, na to smo dodali
    2. noni i macinu travu (kratko), a pocela sam i
    3. mjeriti BT, ali ginic rekao da nema potrebe ... i prestala, zatim
    4. kupila MaybeBaby po kojem nikada nisam bila plodna
    5. radili spermiogram, hormone, briseve, hsg... sve super, ali i dalje nista
    6. zlatno pravilo od samog poetka - uvijek lezim poslije, min. pola sata, noge u zrak, jastuk pod guzu, tusiranje ni pod razno...

...

sada nabavila neke nove cajeve da pijem, pocinjem veceras, nadam se da ce one pomoci. isto tako narucila lh trakice.

pocinjem da mislim da je moj problem psihicke prirode. najvise od svega mrzim kada cujem rijeci OPUSTI SE

ne znam kako da se opustim, nije mi svejedno, naprotiv strasno mi je stalo do toga, pa kako da zaboravim i da budem 100% opustena!??!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Majchi76 prvotno napisa
    ne znam kako da se opustim, nije mi svejedno, naprotiv strasno mi je stalo do toga, pa kako da zaboravim i da budem 100% opustena!??!
    E to je i moj veliki problem!

Taktika koju primenjujem:
    1.hopsanje odmah nakon M jer mi sluz odmaj krene
    2.pracenje bolova u stomaku u nadi da ce me jajnik zignuti u pravo vreme
    I nista vise, keksnemo se kad stignemo, s tim da smo za praznike pokusali da budemo vise puta dnevno vredni :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj principessa prvotno napisa
    mogle bi nam tajne zanata otkriti one koje imaju svoje mrvice u trbuhu?! :?
    pa već smo otkrile : prestati razmišljati o tome, prestati bilo što mjeriti, piti i slično i opustiti se.

koliko god vas živcirale te riječi
    a razumijem vas, i mene je neopisivo živciralo i doslovce sam znala poluditi i razbjesniti se kad su su mi svi govorili da se samo moram opustiti jer je stvar velikim dijelom psihičke prirode.

znam da se ne možete sada odmah i na silu opustiti, ali u jednom momentu dođe do zasićenja s isprobavanjima svega i svačega (nekom prije, nekom kasnije), nekako ne kao da se izgubi nada, nego se jednostavno predaš. e, i onda nas je većina zatrudnjela.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

naravno, ovo vrijedi kad zapravo nema dijagnosticiranih nekih ozbiljnijih problema.
    iako, znam i cure koje su prolazile potpomognutu oplodnju, ili neke kojima je rečeno da NIKADA neće moći imati djece - a one su opet u tom nekom momentu odustajanja i prepuštanja začele

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Navodno, pretjeranim opterećivanjem energetski blokiramo prirodne procese u tijelu, ujedno analitički način razmišljanja je svojstven muškoj energiji (to su vam analize koje radimo) i kad se mi žene zaputimo tim pravcem, onda finu žensku energiju zblokiramo, ali to se sve uravnotežuje na planu kreveta, pa stoga hopsanje bez razmišljanja to sve dovodi u red.

Ja ne vjerujem da isključivo opuštanje dovodi do trudnoće, ali vjerujem da sigurno ima utjecaja kad se opustimo, ali kako smo svi različiti, za sve nas vrijedi različito ili djelomično isto.

Ja sam na opuštanju već mjesecima i ništa, ali vjerujem da jednostavno još nije vrijeme, i to je to, za sad.

Neki dan sam pročitala knjigu Žensko tijelo, ženska mudrost, pa je preporučujem!!

A tehnike:

1.Ja pila vitex radi prolaktina, ostalo sve odlično, a sad pijem vrkutu, mada sam nešto malo usporila.
    2.zadnja dva puta počeli korisiti lh-trakice
    3.pratim sluz
    4.kako kad ostanem ležati jer kad smo prvi put bili trudni bila sam na njemu i sve je odmah iscurilo, pa opet...
    5.i neke alternativne tehnike

S time da dragi sad pije sve one divne preparate (dobro mu došli radi stresnog posla),jeo je med s onim voćem (recept sto ga je dala gejsha) nadam se da će me iznenaditi prestankom pušenja i tamo u 3.mjesecu pravimo spermiogram da vidimo imamo li dovoljno plivača.

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Još moram nadopisati da idem na Pilates (u zdravu tijelu, zdrav duh)

A plus izvrsno skreće misli te otpušta stres!

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A možda bismo mi trebale probati onaj Durex ring, pa kao pazimo se i joj omaklo nam se

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Rene2

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

meni jučer rekla bišva cima "ma zapali ti j.... to će te opustit, ti si preopterečena" (nikad probala) a pitam ja nju "a da probam s bocom vina", odgovara ona "pa ni to nije loše", a ja "šta kažeš na kombinaciju", a ona "e onda češ se razvalit"

netko je negdje napisao da je jedan ginić rekao da on i žena nisu uspijevali 3 godina i ona je on svoju Ž napio i uspilo iz prve, pa drage moje budući da smo probale sa svim mogućim zdravim stvarima (čajevi, sokovi itd. vrijeme je da probamo sa "ne zdravim" (vino itd.)

nadam se da se nitko neće ljutit na ovaj post

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

pririce, probala, ne pali ....ma cijelo ljeto sam se opuštala pijuckajući vino, pivce, pa oš na ovu plažu, na onu, pa sunca, mora, ronjenja, guštanja, plivanja i čega sve ne, pa sam se opuštajući se i čekajući da se MM vrati raskvasala od opuštanja,MM se vratio, mi nazdravili i opet ništa. Ma kad se beba odluči spustiti, pa neće je zaustaviti ništa.

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nego cure, kad su moji pokušali dobiti prvo dijete, tj. moga buraza jednostavno nije išlo i onda je mami jedna stara žena, travarka rekla recept koji je moja mama napravila i sljedeći mjesec ostala trudna, tj.nakon što je popila tu turu. E, onda su htjeli drugo dijete, pa opet nije išlo neko vrijeme, i mama opet napravila istu stvar i došla ja. E, sad ona meni stalno govori da ja to napravim, ali ja nekako nisam, ali sad pomišljam i na to. Ona kaže da joj je ta žena onda prije 30godina rekla da to služi kako bi se kod žena pokrenulo sve, e sad što je pod tim mislila ne znam, mada je moja mama uvijek imala uredne M, jedino što ima zavaljenu maternicu. Mama kaže da ne zna je li to pomoglo kao sredstvo ili je njoj pomoglo u smislu nekog placebo efekta, kako god bilo, ja doista vjerujem čajeve i trave i sve vezano za to, pa mislim da ovo ne može škoditi.

U svakom slučaju napisat ću vam što je ona pila, pa ako tko želi pokušati...

Recept 33 pice/češnja češnjaka/ bijelog luka se zajedno s 3 limuna (cijela s korom) dobro samelju. Onda se to stavi prokuhati u litru vode- ne treba dugo ključati, tj. tek par ključa. Kad se ohladi, pije se 3X dnevno prije jela dok se ne popije sve. I to je to.

Nakon toga je moja mama ostala trudna s nama oboje, e sad je li to slučajnost ili je doista pomoglo netko od nas bi trebao pokušati dokazati. U svakom slučaju, nadam se da pomaže, a opet možda sam ja bila neka duša luda za češnjakom pa sam se odlučila spustiti kad je mama zamirisala na njega

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Zaboravila sam napisati da se pije po jedna mala šalica, tj. otprilike 1 dec.

I cure ne vjerujem da je najfinije za piti, ali...

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A možda naše jajne stanice onda mirišu na češnjak, pa spermiji polude za tim mirisom.

Tko zna, pada mi napamet, možda se tako poboljšava kvalitet jajnih stanica, ma tko će ga znati.

Sandrij2 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Vidiš, vidiš... Isplatilo bi se isprobati... Ako je tvoja mama 100%-tni učinak, ima tu nešto...

Sandrij2 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

....ako je tvoja mama imala 100%-tni učinak....

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Indi ti nisi pila je li ??? A zasto ?

ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa
    netko je negdje napisao da je jedan ginić rekao da on i žena nisu uspijevali 3 godina i ona je on svoju Ž napio i uspilo iz prve, pa drage moje budući da smo probale sa svim mogućim zdravim stvarima (čajevi, sokovi itd. vrijeme je da probamo sa "ne zdravim" (vino itd.)
    ovo sam ja napisala, a priča je mog ginekologa.

A ako ja u nedjelju dočekam plus onda ću priznati da ima nešto u tome! Jer ako sam ostala trudna to se desilo u predbožićno/božićno vrijeme, dakle puno domjenaka, razniš fešta i pokoja čašica finog vina!

A da i odgovorim na pitanje: ne mjerim temp, ovo je bio prvi ciklus da sam pratila ovulaciju lh trakicama, pijem (prilično neredovito) vrkutu, povremeno sok od cikle i ostalog voća i to je to!
    Iako će skoro godina dana našeg pokušavanja ja se još ne brinem jako i pokušavam se skulirati iako me svaki put slomi kada dobijem M (ali već slijedći dan hrabro guram dalje).

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

betty zato što sam nekako mislila da će se bebač uhvatiti, pa kao što ću sad to piti kad će se sad skoro uhvatiti , i kako se ne hvata, sad mislim pokušati, tj. tamo za mjesec i nešto kad MM bude doma i bude hvatao O.

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Indi prvotno napisa
    betty zato što sam nekako mislila da će se bebač uhvatiti, pa kao što ću sad to piti kad će se sad skoro uhvatiti , i kako se ne hvata, sad mislim pokušati, tj. tamo za mjesec i nešto kad MM bude doma i bude hvatao O.
    Aha aha , ok . Ih steta sto nisi prije to pila . Hajde pocni sa pijenjem pa da nam ovdje napises : " I tako sam ja ostala trudna kao i moja mama, uz pomoc cesnjaka "

Mene je moj stari jednom u zivotu natjerao da popijem prokuhano mlijeko sa cesnjakom jer sam bila prilicno prehladjena . Nikad nista u zivotu odvratnije nisam probala .

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

eh, to bi bilo lijepo, ali rezultate ćemo znati tek krajem 3.mjeseca
    :shock: jer tek u 3. hvatamo O, nevjerojatno kad tek i onda još jedan pokušaj i ode nama još pola godine, kako vrijeme leti, auuu..

Mama je rekla da nije baš ugodno za piti, ali popila bih ne znam što ako pali.. a vidjet ćemo, da je i placebo, kod je je dobar očito bio.

Stranica 1 od 5 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •