Do sada imamo sve na broju pa me informativno interesira do kad cu se malo odmoriti od zubica![]()
Do sada imamo sve na broju pa me informativno interesira do kad cu se malo odmoriti od zubica![]()
i mene?![]()
Nama su izašle oko drugog rođendana - totalno neprimjetno.
Ovo i mene zanima. Nama su 4-orke izašle prije trojki i sa trojkama se baš namučila. A i mi sa njom. Tačno me je strah tih petica :/ !
BC-u upravo izlazi zadnja petica, a pocele su oko drugog rodjendana. mene znaima kad izlaze 6-tice, jer imam osjecaj da ce njemu izaci zadnja petica, a njoj krenuti prva jedinica, uglavnom zanima i mene kad cu biti gotova s opravdanjima da im je to od zubica![]()
Negdje poslije 2. rođendana-ne znam ni otprilike kada jer nismo ni primjetili,a on nije dao dirati.
Tek sam jednom prilikom primjetila da ih ima,a stalno sam svima govorila da tek trebaju izaći!
Očito ne mora biti da je to tako strašno-bar ja nisam primjetila!
Pa i nama. Ali koliko se sjećam, tako i ide u pravilu, ne po brojevimaleah prvotno napisa
![]()
evo meni se čini da im vidim obrise na gornjim desnima sada, ima 22, skoro 23 mjeseca. E sad to može još i potrajati dosta dok izbije
noa nema još niti jednu peticu,ali vidim da ju muče.
Petice idu izmedju 24 i 36 mj, a onda 6 tek tamo sa 6 godina. i obicno idu prvo cetvorke pa onda trojke i na kraju petice.
jakovu je prva petica, dolje lijevo, na pola izašla i sad se ta polovica krunice ponosito kočoperi. da se nije prekjučer iz srca nasmijao, ne bih ni primijetila da je tu![]()
Mi smo ovaj vikend skužili da ima dvije petice. Kad su izašle, nemam pojma :?
L ima 3 petice (dok je dvojka gore lijevo narasla prije 3 mjeseca :shock: ), nedostaje nam petica gore lijevo.
Andrija ima 1 peticu (prije nje su izašle sve trojke pa sve četvorke, i sve to u 2 mjeseca :shock: ). Za peticu ne bih ni znala, vidjela ju je pedica kad mu je pregledavala grlo. Za sad još nije izašla cijelom površinom.
Petice su nam počele rasti s oko 2 godine, a završile nešto prije 2,5 godine. Jednom riječju strava svaki put kad je vrhić izbijao.
Uopće nisam skužila kad su izrasle, ali imamo ih oko godinu dana. Neprimjetno su se pojavile. Sad imamo dvije godine.
22 mj, večeras kad smo prali zubiće, skužim obje donje petice...
moj mali zubonja![]()
Kod mog malog prvi zubić izbio 3 dana prije navršenog 4 mjeseca (dakle skroz rano), tako da sa sa 23 mj već odavno ima sve zubiće na broju. Pojma nemam kad su mu izbile petice, nije bilo nekih problema.
s 22,5 mjeseca imao je sve zubiće. prva petica je negdje oko 16-17 mjeseca mislim
s negdje 25 mjeseci skužila sam da su mu izašle sve četiri petice. kad točno - nemam pojma. bez ikakvih problema.
u biti, jedino smo se namučili s trojkama...
Nama jos nisu dvojke, ima samo prva 2 doli i goriMedjutim jucer mi je navecer dobila temperaturu,pa rekoh da nije od toga. Prije toga je od popodneva bila kmecava :/ Sinoc kad je zaspala nakon 1h sam je popipala kad ono gori!
A jedna joj je strana obraza bila crvena kao i uho. Danas , sad kad se probudila opet isto.Ali mama kaze da nije na toj str,spavala... Mozda je od polozaja spavanja... :? A kontam da nije mozda reakcija na cjepivo dobiveno u cetvrtak prosli. Nije nikako imala temp na nijedno cjepivo. Ovo cjepivo je ono sa punu 1god. (nisam nista kupovala) Da idem u doktorice?
Patriku izlaze sve 4 odjednom plus jedna trojka. Ima 15 mjeseci