-
Osnovica za rodiljnu naknadu - 3 ili 6 mjeseci?
Drage moje i dragi moji, evo me opet s pitanjima...
Što je osnovica za rodiljnu naknadu - zadnjih 3 mjeseci ili zadnjih 6 mjeseci, tj. što se računa za prosjek plaće?
Hvala unaprijed!
-
Ljudi moji, dižem, pomagajte ako znate, u našoj internoj brošuri piše 6, iz kadrovske mi onako privremeno reklo 3, ali provjerit će još...
-
Danas zvala besplatni HZZO telefon, odgovorilo mi na pitanje da je to zadnjih isplata prije onog mjeseca u kojem otvaram rodiljni, znači ako otvaram rodiljni 3.2. to je de facto plaća od lipnja-prosinca (jer je zadnja isplata u siječnju 01/2008 za prosinac 2007.-me). Malo me zbunilo u firmi jer su mi na prvu ruku rekli 3 mjeseca, a u internoj brošuri piše 6 i HZZO je rekao 6, računam 6.
-
Osoblje foruma
-
Hvala, mamma san, probala sam uloviti brzi odgovor za interfejsing s našom kadrovskom jer sam mislila jednoznačno šest, ali su me jučer zbunili pa da me ne isprepadnu na brzinu, zbog toga sam nabrzakenzi probala dobit odgovor, a nisam ni znala kako to tražit, nije mi palo napamet tražit po riječi "prosjek", ali ovaj topic je baš to što mi treba! Što se mene tiče - slobodno ključati ovo pitanje, inače tražim, ali kad je panika onda malo i preskočim traženje
.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma