B po 3 dana nema stolicu, a i kad je ima izgleda ko kamenčić - mala, tvrda i smrdi. U početku mu nije smetalo, ali sad vidim da je nemirniji i čujem kako mu crijeva rade. Ima 8 mjeseci, s dohranom smo počeli sa 6 mjeseci. Nije izjelica i pojede najviše desetak žličica, često i manje. Dojim ga, i cica nam je uglavnom 90% onog što pojede.

Sad mu uglavnom od dohrane dajem samo suhe marelice, suhe šljive, palentu, jabuku. Mrkvu, rižu i bananu sam izbacila, više mu baš ni proso ne dam. Usprkos konzumaciji tih šljiva, marelica, vode u kojoj su se kuhale - ništa se s kakanjem nije popravilo. Bananu i mrkvu inače voli, zar da mu to sada uskratim, kad ne znam ima li to veze sa stolicom? Novu hranu se ne usudim ni uvoditi. Osim vode (par gutljaja) ništa drugo ne pije, jer doji. Primijetila sam da mi se mlijeko promijenilo u zadnje vrijeme, gušće je, bjelije, teže - možda mu se crijeva privikavaju na to?

Koliko je opasno to nekakanje i tvrda stolica? Ja sam kao dijete imala s tim problema, i stvarno mu to ne želim.

Oprostite što sam odužila, ali ako me netko može utješiti odgovorom, pliz.