-
Kopiram ovdje s pdf zdravlje.
Paula ima za par dana 8 mjeseci. Otkad smo počeli s dohranom ima puno rjeđe stolicu, prije je kakala svaki dan. Sad kaka jednom tjedno jako obilno a u međuvremenu 1-2 puta manje količine.
Prošli put se pokakala prije 8 dana tak jako obilno, u četvrtak nešto malo, a jučer vrlo malo, skoro ništa.
Ništa ne pomaže, prekjučer je jela palentu, jučer tikvicu i korabu, samo prdi cijelo vrijeme, ali ne kaka. Nije napuhnuta, trbuščić je mekan , dobro spava i dobre je volje, ali mene muči zašto ne kaka tak dugo. Povremeno nakratko zaplače, onda malo jače prdne i poslije je sve ok.
Inače joj je stolica uvijek kašasta i sad je ovo malo kaj je izašlo isto kašasto. Nikad joj stolica nije tvrda, ali se svejedno malo muči dok ne izađe.
Kupila sam joj (kršitelj koda)ov sok od šljive ali ga ne želi piti, ni razrijeđen s vodom. Pokušavam joj dati mlaku vodu da pije i danas će biti cijeli dan na mlijeku.
Popila sam litru čaja od marelice i kamilice i pol litre čaja od komorača i pojela sam malo kima. Na mene uopće ne djeluje, vidjet ćemo danas da li će njoj pomoći. Da joj stavim čepić?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma