ako i je soft verzija, mi želimo skroz ravan uložak.anatom prvotno napisa
"lagano mekano izbočenje" svejedno znači potporu za svod tabana, a to nikom sa zdravim stopalom ne treba, pa tako ni mojoj djeci. i ne želim takve cipele :/
ako i je soft verzija, mi želimo skroz ravan uložak.anatom prvotno napisa
"lagano mekano izbočenje" svejedno znači potporu za svod tabana, a to nikom sa zdravim stopalom ne treba, pa tako ni mojoj djeci. i ne želim takve cipele :/
Ja sam na netu našla Clarks![]()
Inače, ful zanimljivo kako na cilom ebay.co.uk nemožeš ( ili je ful rijetko) naći anatomske.. Priča frendica da joj se susjeda koja živi u Londonu potužila kako nemože nać anatomske pa joj je ona poslala od svoje cure nošene cicibankeNemoš vjerovat da ženi nije bilo sumnjivo što se u Engleskoj anatomske ne prodaju..
![]()
ma na netu ima svašta, pogotovo američki prozvođači, kod njih se nose samo ravne
ali mene zanimaju zagrebački dućani
I mene zanimaju zagrbački dućani.
Sljedeći tjedan planiramo ići po prve cipelice jer malecki samo što nije prohodao.
I sve koje sam vidjela do sada imaju anatomski uložak.![]()
Meni se čini da su kod nas samo patike bez anatomskog uloška..
A bilo je i cipelica u Planet obuća ako se ne varam..
Anatom je sve super pojasnila
Kakva su vam iskustva sa Pitarelom?
Maloprije sam bila, imaju čizmice po 160kn.
Pogledala sam i čini mi se da su sve ravnog uloška.
nemojte me uzeti za riječ ali čini mi se da bebuška ima cipelice i šlapice bez uložaka???
bila je gužva na štandu u areni pa mi se nije dalo gurati ali sjećam se da su laganeeeee
I skupeeeee:D
..šala malau usporedbi sa bambi, ciciban.. su ful prihvatljive i preslatke
Gucio cipelice su bez uloška, lagane ko perce i nisu ni skupe
Stižu čak i kod nas (BiH) u rekordnom roku od sedam dana, ravno na vrata.
Ja samo mogu gorko plakati jer smo prerasli njihove veličinešmizla upravo doderala njihov br 28 (koji nije ovdašnji 28, nešto su manji kalupi)
imam 3 sina, najstariji je 7,5 godina. jedine cipele koje sam kod nas našla a da nisu anatomske- tj. da nemaju ono brdašce su bile naturino, te noel i primigi u Peku.
naturino sam znala naletiti kad je bila akcija, a ako nijee bilo akcije, išla u PEKO.
Otkad se otvorio humanic , kupujem cipele tamo.. ima marka Richter i super fit, njihove papuče kupujem zadnjih par mjeseci i super se drže, a sad smo kupili i prve cipele. Cipele za srednjeg superfit su odmah pukle jer nisu proštepane- odljepile su se, al isu za najstarijeg super- neka marka Euro polo i one se dobro drže i u nogometu.
inače, ja sam znala izluditi što se tiče cipela i papuča. još mi najstariji ima visok rist, pa smo ove godine za njegove zimske cipele IZLUDILI, pa na kraju kupili TImberland za cca 600 kn. najmanji će dobiti te richterove jer su supersavitljive, ili Gucuio. richtera mogu opipati, a gucio nemam iskustva.
za sad najmanji nosi kožne adidas- one skroz mekane, koje puštaju nogicu da ide kamo želi.
ja sam se zaljubila u clarks first shoes
jel ima netko iskustvas njima