-
ME -pranje na 90
Pere li ih itko na 90 redovito. Ja bih barem katkad, recimo jednom u tri mjeseca, a ne bih volila uništiti elastičnost i kvalitetu.
-
Povremeno sve pelene (ME fitted, ME AIO, ME covere...) operem na 90 °C.
ME su jedne od nekoliko pelena koje se najbolje drže.
-
I ja ih bacim na 90, mislim da su jako izdržljive.
-
Povremeno da, ali ne redovito.
-
perem ih isključivo na 60, a možda bih ponekad trebala iskuhati :/
-
cure, šta da radim, baš sam
, koristimo me cover već 5 mj. i bio nam je stvarno najbolji (rainforest). nekad ga operem na 90, ali ne svaki put i počeo je propuštati. ne oko nogica nego baš kad se popiški bude cijela vlažna. ima li me neki rok trajanja?veličina joj je još dobra, zato mi i je krivo
-
probaj ga ili oprati u omeksivacu pa pustiti da se osusi ili ga namazi tankim slojem lanolina pa posusi fenom. Tako nesto je pisalo na nasim popolini gacama za slucaj da vremenom prestanu biti nepropusne.
-
livac prvotno napisa
nekad ga operem na 90
Ja cover nikad nisam prala na 90. Ako ništa ne pomogne, pridruži se grupnom naručivanju na temi "ME cover"
-
uvijek na 70 a ponekad na 90.sve je ok u ova 2mjeseca, nisu se raspale i ne propuštaju
-
Ja svog koristim već ne znam koliko dugo, godinu dana valjda, i prezadovoljna sam.
-
Negdje sam čitala da nije dobro prečesto prati strojno nego uglavnom na ruke, a tu i tamo strojno. Meni je mib-ov cover počeo puštati oko nogica, ne izdrži dulje od sat i pol. :/ Danas bi mi trebao stići ME, pa se nadam da ću si riješiti probleme.
-
Aj super...znači neće se bash uništiti...ma to samo da ih katkad dezinficiram
A covere ugl. perem ručno, na mojima piše da se peru na 60.
Perem pelene na 70. Da vas još nešto pitam: koliko praška stavljate?
Ja na punu mašinu stavljala čašicu i 1/5 - to je ona iz Faksa-al sam vidila da zadnja voda puno pjeni :/ pa sam vratila da ponovo ispire
-
Ja sve perem na 60. Dodajem jednu casicu tekuceg deterdzenta
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma