Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 135 od 135

Tema: Hvala puno na druženju,ali ja FAKAT idem

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja ne kužim o kome se radi, ali pretpostavljam da ti nije lako čitati.
    ja bih bila prava tužibaba, i javila to osoblju foruma, pa neka oni to riješe!
    WM

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Sad sam malo razmišljala o tim odlascima i fakat sam zbunjena;jasno mi je da netko tko odlazi napravi "oproštajku"i ode...to mi je ok
    al ne kužim sve te optužbe na račun XY ljudi i pisanje u nepoznanicama i sad se 90% forumaša igra detektiva :?
    Ako netko odlazi bez povratka pa nek onda napiše otvoreno zbog koga ili/i čega odlazi i ode visoko uzdignute glave,a ne ovako.
    Da se razumijemo ja sada ne prozivam WM nego pišem potaknuta odlascima obavijenim velom tajne.

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

:? :shock: :?

Ja mislila da provodim puno vremena na forumu, al izgleda nedovoljno da lovim zaostatke (il ne znam gledat :/ )

Ovo je vise od traca - nis ne kuzim...
    Ako je to istina (sta god TO znacilo, jer ne mogu ni TO definirat), zao mi je.
    Sad vise ni nemam zelje saznati o cemu se radi.

I ja gibam nalijevo

WM - ti bi mogla nadesno pa se vrati. Tvoji postovi o vjeri su prelijepi

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Stea prvotno napisa
    Što te ne slomi - ojača te
    Friedrich Nietzsche
    Također i autor krilatice "Arbeit macht frei".

Nisam se kanio uključivati, ali me pokrenuo bullshit alert.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa nije čovjek uvijek krivo ako ga u nezgodnom trenutku citiraju. Ti bi davore trebao znati

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja samo znam da ništa ne znam 8)
    Al mi je silno zanimljivo

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i još jedna :?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

i ja se počinjem pitati kamo sam to zalutala
    al nije mi jasno, pa vitualni svijet je bar pun svakakvih mogućnosti, pa što ihtoliko navalio, ne iskoristiti u dobrotvorne svrhe

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

w_m znam po receptima a ove druge stvari nisam primjetila. druge forume više ne pratim. očito sam jako naivna...
    a ovo igranje detektiva mi se uopće ne sviđa.

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

:? :shock: :shock: :?

wm, ja bi to sve ignorirala na tvom mjestu!
    ovo je gore nego kad se mala djeca urote jedni protiv drugih

mislim da bi neki mogli ponovno pročitati pravila foruma, ak im nekaj nije jasno, nek pitaju

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Hm....Slutim da necemo cuti drugu stranu...
    Mislim ko bi se nakon onih opisa stavio u kozu profesorice i debele pseudonesto...?
    Ja bih mozda mogla pod Sa kanton, al nit znam sta je gibet, nit sta je kazna za isti....

Veoma javno napisane (i javno potpisane/prepoznate) uvrede, koje sad iz nekih razloga ostaju necenzurisane...hm znaci li to da osoblje foruma potpisuje karakteriziranje svojih clanica na onaj nacin? Bravo!
    Sve mi ovo lici na onu "neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj (ma kako upitan karakter istog bio)", a ta mi je seljacka.

wm je ovdje pokazala jedno sasvim novo lice od onog kojim plijeni clanice ovog foruma vec godinama.
    Mozda jako isprovocirano no svejedno, to drugo lice postoji....lice koje bez pardona javno pise o necijim dijagnozama, izgledu, terapiji....(nebitno jel ovaj put izmislja ili ne, zamisli tuge da joj se neko, dok je prijateljstvo cvjetalo, povjerio o svojim nesrecama....)

Opet...steta sto necemo cuti drugu stranu, jer ponavljam....ne mogu zamisliti da se neko zeli identificirati sa opisanim "krdom, hijenama, kompeksasicama, psima, debelguzama, ovisnicama itd"...

WM - Steta sto nisi sacuvala dostojanstvo do kraja, mogla si uci u legendu...Mit si vec postala :D

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja ne volim kad se nekog proziva anonimno, il reci jasno i glasno il šuti
    Što je sad postigla što je ovo pustila, samo je sebe popljuvala
    Mislim nije mi jasno o čemu se tu radi, ja koliko postam tu nemogu reći da me netko nekad povrijedio ili spuštao, jer ne bih to niti dozvolila, tako da mi je malo to sve :?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

jel' ovo ovogodisnji bozicni kviz?
    molim pomoc, nikako da skuzim tko je stari neprijatelj jo-jo

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ninet prvotno napisa
    Veoma javno napisane (i javno potpisane/prepoznate) uvrede, koje sad iz nekih razloga ostaju necenzurisane...hm znaci li to da osoblje foruma potpisuje karakteriziranje svojih clanica na onaj nacin? Bravo!
    Nista mi ne potpisujemo, a cenzurirat necemo da ne bi bilo da ne dozvoljavamo slobodu misljenja

Ja sam vec i prije rekla, meni ovakav nacin komunikacije nije prihvatljiv jer to nije nacin na koji se uspjesno rjesavaju problemi. Zao mi je sto mi se w_m nije javila da smo te probleme rijesili na nacin kako to i inace radim(o). Ona je odlucila ovako. No to je stvarno nezahvalan nacin, jer korisnici nisu upuceni u pricu, krecu "detektivske igre" itd. Stvarno najgora moguca opcija :/

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj white_musk prvotno napisa
    ALI onda je profesorica poslala svog psa(misleći da je dresiran pas, a ono divlja hijena) sa sjevera američkog kontinenta,
    ta pseudoamerikanka je,jako bitno za znati, žena koja također ima puno problema,jer ko bi od vas volio da misli da je Barbi koja živi u Barbi kući,a u stavri je Miss piggy na narkolepticima i stalnim posjetama JO-JO druga,uz duboku frustriranost profesionalnim neuspjehom i posttraumatskim sindromom iz djetinjstva.

nije li lakše glumatati pseudoegzekutora po forumu i analizirat riječi od W_M nego se suočit sa tom ruševinom od života.
    :shock:

ne mogu niti približno opisati svoj doživljaj šoka nakon ovakvih riječi.

koliko te netko može podbadati i provocirati da ti ovo bude odgovor?

jer na kraju, mi o tebi ne znamo ništa što ti ne želiš da znamo, ali si bez imalo promišljanja ovo podijelila s cjelokupnim brojem od 5000 forumaša.

zašto se ti nisi koristila opcijom pp?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

uh pobjegao mi post bez zavrsetka...
    w_m, kuzim da si pukla jer su te provocirali, i to stvarno ruzno, nisko i podmuklo,
    ali nije ti bas trebao onakav zadnji post. :/

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Nista ne kuzim, ali mi je zao ako ce tvoja odluka WM biti konacna.
    Nadam se da ces se predomisliti.

A sta se tice komentara na tvoj post, mislim da samo jos bolje pokazuju tvoje razloge odlaska.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    Citiraj Stea prvotno napisa
    Što te ne slomi - ojača te
    Friedrich Nietzsche
    Također i autor krilatice "Arbeit macht frei".

Nisam se kanio uključivati, ali me pokrenuo bullshit alert.
    Kako počinje prepucavanje i bijeg

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

anchie76:
    Zao mi je sto mi se w_m nije javila da smo te probleme rijesili na nacin kako to i inace radim(o).
    da li je znala da to moze? meni je ovo prvi glas i do sada nisam imala pojma da se mozemo zaliti zbog uznemiravanja putem pp-ova!
    inace sam vec imala prilike procitati i da se nekome prijeti i da mu se javno kaze da ce se razotkriti njegov identitet, prijaviti ga nekim sluzbama i slicno, pa nije bilo reakcije moderatorica, barem ne na doticnom topicu. mozda su poslale opomenu preko pp-a, to ne znam, pa se s te strane ogradujem, ali dojam nije bio lijep, jer javne opomene nije bilo...

moram priznati da mi je zlo od ovakvih stvari. jako ruzno.
    otkud samo iskacu svi ti demoni? pa zar nije zivot prekratak da bi ga se tratilo na negativnost i mrznju?
    w-m, trebala si ranije reagirati.
    najsokantniji mi je dio o proganjanju izvan foruma.
    stvarno sokantno.
    cemu sve to? ljudi, rjesavajte svoje probleme i radite na sebi, umjesto da gubite vrijeme na spletke i zlocestocu!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ninet, u svima nama cuci to neko "drugo lice".

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj puhovi obožavaju smokve prvotno napisa
    anchie76:
    Zao mi je sto mi se w_m nije javila da smo te probleme rijesili na nacin kako to i inace radim(o).
    da li je znala da to moze? meni je ovo prvi glas i do sada nisam imala pojma da se mozemo zaliti zbog uznemiravanja putem pp-ova!
    Evo dijelova pravila ponasanja koji o tome govore

IZRIČITO JE ZABRANJENO:

1. Iznošenja osobnih informacija o javnim ili privatnim osobama, te objavljivanje privatne poruke korisnice/korisnika bez prethodne dozvole. Iznimka su slučajevi kada su te informacije objavljene u javnim medijima. U takvom slučaju korisnik je dužan napisati izvor informacije.

2. Korištenja vulgarnih izraza (psovke, prostote i sl.) te se zabranjuje vrijeđanje i omalovažavanje bilo kojeg korisnika Foruma, kao i bilo koje religijske/etničke/seksualne ili slične grupe ili pojedinca, te poticanje mržnje i zlostavljanja.
    PRITUŽBE:

1. Ako korisnik Foruma ima komentar ili pritužbu na račun drugog korisnika, grupe korisnika, moderatora ili moderiranja, prvo treba kontaktirati odgovarajućeg moderatora eletronskom poštom ili privatnom porukom. Ako korisnik nije zadovoljan rješenjem, svoj prigovor može, u kratkom roku, proslijediti administratoru.

2. Moderatori i administratori Foruma bit će dostupni korisnicima Foruma putem privatnih poruka i/ili putem elektronske pošte i reagirat će na njih što je prije moguce. Međutim, moderatori nisu na forumu 24 sata dnevno i njihove osobne obaveze mogu ih spriječiti da reagiraju u vrlo kratkom roku.

Citiraj puhovi obožavaju smokve prvotno napisa
    inace sam vec imala prilike procitati i da se nekome prijeti i da mu se javno kaze da ce se razotkriti njegov identitet, prijaviti ga nekim sluzbama i slicno, pa nije bilo reakcije moderatorica, barem ne na doticnom topicu. mozda su poslale opomenu preko pp-a, to ne znam, pa se s te strane ogradujem, ali dojam nije bio lijep, jer javne opomene nije bilo...
    Zaista rijetko opominjemo javno. Obicno se to rjesava na pp

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

hoće li meni netko objasniti tko je koga zašto i zbog čega?!

niš mi nije jasno
    ko da pišem u nekom paralelnom svemiru

:?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    ja sam već napisala, ja il tukvalno il bukvalno
    ovo je meni previše u zagonetkama
    neki tu kuže o kome i čemu se radi
    večina očito ne
    pa recite onda i nama ostalima kad je već tema započeta
    na kraju krajeva ako se radilo o maltretiranju mislim da i
    moderatori imaju pravo znati što im se događa na forumu, ako
    nisu sami uspjeli pohvatati, i da na kraju krajeva imaju
    ovlasti nekoga upozoriti, kazniti ili čak zbanati ako maltretiraju druge

x

Očito sam ipak premalo tu i u neke rasprave mi se ne da uključivati niti ih čak otvarati, dan mi je prekratak i za pametnije i važnije stvari pa zato ni ne pohvatam neke konce.

Ali čitajući ovo, stvarno ne mogu vjerovati da na OVOM forumu ima takvih zakulisnih igara :shock: :shock: :shock:

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hvala, anchie76.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj branka1 prvotno napisa
    Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    ja sam već napisala, ja il tukvalno il bukvalno
    ovo je meni previše u zagonetkama
    neki tu kuže o kome i čemu se radi
    večina očito ne
    pa recite onda i nama ostalima kad je već tema započeta
    na kraju krajeva ako se radilo o maltretiranju mislim da i
    moderatori imaju pravo znati što im se događa na forumu, ako
    nisu sami uspjeli pohvatati, i da na kraju krajeva imaju
    ovlasti nekoga upozoriti, kazniti ili čak zbanati ako maltretiraju druge

x

Očito sam ipak premalo tu i u neke rasprave mi se ne da uključivati niti ih čak otvarati, dan mi je prekratak i za pametnije i važnije stvari pa zato ni ne pohvatam neke konce.

Ali čitajući ovo, stvarno ne mogu vjerovati da na OVOM forumu ima takvih zakulisnih igara :shock: :shock: :shock:
    a da uvedemo psihotest pri regristraciji . ka za vozački

100 ljudi, 100 čudi
    ovdje ima 6000 članova, to ti je više ljudi nego u mom selu
    a pola sela posvađano .. dakle: kad-tad ćeš nekome "stati na žulj"

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

cemu sve to? ljudi, rjesavajte svoje probleme i radite na sebi, umjesto da gubite vrijeme na spletke i zlocestocu
    I na ovakve topice, rekla bih (za sebe). Baš si mislim, stvarno, koja je svrha? Ne bi li nam/nekima bilo bolje da nešto konstruktivno radimo za sebe, nego da ovdje pokušavamo odgonetnuti što se događa u životima ljudi koje većinu ni ne poznajemo.?.
    Zato, idem

Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Mislila sam da se necu javiti ali moram.
    Ne da nekog krivim ili optuzujem nego da vas pitam odakle vama ljudi pravo da nekog osudjujete ili da nekome odobravate kada vecina pojma nema sta se desava? ili bar kako moze neko suditi na osnovu djelica price?

Mozda sam bas ja ta koja je prozvana iz SA kantona, a mozda sam najbolja prijateljica WM? Ili bilo koja od nas Sarajki ovdje. I sl....
    ili mozda je WM najbolja osobva na svijetu a mozda i nije?

WM je trebala da kaze onome koga sta spada u lice ili na PP ili....kako god ali ne ovako.
    Pa bar si ti WM poslala stotine PPova razlicitog sadrzaja, pa sto nisii ovo?

Uvijek imaju 2 strane medalje.

Ovaj nacin komunikacije i prepucavanja je po meni nizi od bilo cega, kao da svoj prljav ves date komsiluku da razvlaci po strikovima...a on smrdiiiiiii.

WM, ja sam ti rekla vise puta, mani se corava posla i teatralnosti.
    A oni koji vole olako da sude, bolje onda neka pogledaju sve strane medalje.

Sramotno je da se na forumu koji sluzi za edukaciju i kao pozitivan primjer, pojavljuju topici na kojima se rjesavaju "privatni" problemi i to na ovakav nacin pa ma koliko se neko osjecao kriv, prav ili ne znam ni ja kakav.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj anima prvotno napisa
    Ja samo znam da ništa ne znam 8)
    Al mi je silno zanimljivo
    potpisujem... osim što bih i zamjenila s

wm... ne kuzim, premalo znam, ne bih se ni svrstavala, niti ulazila u problem, al itekako postujem tvoju odluku (mada mi je zao sto je tako). dovoljno dugo forumarim da znam da su ovakve stvari itekako moguće, pa čak i na ovakvom "bezazlenom" forumu (gdje je hrpa žena, puni hormona )

i da se nekome prijeti i da mu se javno kaze da ce se razotkriti njegov identitet, prijaviti ga nekim sluzbama i slicno, pa nije bilo reakcije moderatorica, barem ne na doticnom topicu. mozda su poslale opomenu preko pp-a, to ne znam, pa se s te strane ogradujem, ali dojam nije bio lijep, jer javne opomene nije bilo...
    pošto se ovo odnosi na mene, čisto for the record:
    1. nisam prijetila da ću joj razotkriti identitet /posebice ne na forumu objaviti. koja bi bila svrha toga ? :? /, nego da ću saznati njen identitet da bih je prijavila sluzbama da krivotvori lječničku dokumentaciju. jedno je odbiti cijepljenje svog djeteta, a drugo je krivotvoriti dokument u kojem se navodi da je dijete cijepljeno a u stvari nije. ne mogu vjerovati - i pored sve pristranosti koju gajiš kao necijepiša - da ne želiš uvidjeti tu razliku!!

2. nitko (bilo od osoblja foruma bilo od forumaša) me zbog mog posta nije opomenuo, posebice ne na pp. a i zašto bi ? prijava policiji mogućeg kaznenog djela nije prijetnja niti ništa nemoralno. dapače, ovo što je dotična namjeravala je za osudu.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

edit prve rečenice: 2. nitko od osoblja foruma me nije opomenuo, posebice ne preko pp-a (što se tiče ostalih: javno vas je dvoje-troje bilo zgroženo, kao što ih je dvoje troje bilo zgroženo namjerom krivotvorenja).

ispričavam se na OT.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    Citiraj Zorana prvotno napisa
    Jednostavno stavi sve na ignore. A ti ostani tu s nama.
    pa da. kao davor, u potpis, i ko ih sisa. to je ionako sad u modi, imati ignore listu. jbt, ja cu izgleda uvijek biti demode.

znas ono sa stadiona, "vraaaaati seee".
    pa stavi, meni ne stane

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja stvarno nemam pojma o cemu se radi, tj sta je to vajtica skrivila, ali sta god da je, nacin na koji ju se provociralo ovdje na par tema mi je grozan i podmukao, onako "fino" u rukavicama, tako da ni moderatori ne mogu reagirati, jer nema direktne uvrede. pa naravno da je zena pukla, tko ne bi. mislim da takav nacin podbadanja nitko ne zasluzuje.
    no da je ipak mogla rijesiti to na drugaciji nacin i bez istresanja prljavog vesa - mogla je.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I opet se ovakvi topici toleriraju :/ ...

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

dok se Anchie76 ne ulogira, privremeno zakljucavam.
    ovakav nacin komunikacije, zaista nigdje ne vodi.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ova tema ostaje zakljucana. Vrlo je ocigledno da se ovdje radi o privatnim problemima i odnosima u koje forum ne misli ulaziti niti ih rjesavati.

Postove od White_Musk i Dille sam obrisala jer su ispod svake razine komunikacije i vrijedjaju na osobnoj razini.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •