Ajmo cure još jednu prije blagdana![]()
Prijedlog je :
Subota, 15.12. u 10:30 h Graz
Ajmo cure još jednu prije blagdana![]()
Prijedlog je :
Subota, 15.12. u 10:30 h Graz
Naravno dragaznaš da bi nam bilo drago da nam se pridružiš
A ja zaboravih listu
Subota, 15.12. u 10:30 h Graz (predlažite koji drugi termin ako ne odgovara ovaj)
* Dodirko (ako je ne zamete snijeg)
* suncem.m.
* petrili
* Mvrcelj
Ja bih radije u petak 21.![]()
Meni paše kako se većina dogovori![]()
Ma jedva čekam tu kavicu, kad bila da bila :D
Ako ti dodješ u petak u naše krajeve organizirat ćemo mi jednu brzinski, nemaj brige.wonderwoman prvotno napisa
![]()
A za sada ostaje ova 15.12.
Petak 21. već bi ja trebala odletit na Jug, pa ako bude kakve kavice, ajde sjetite se vaše stare ine33wonderwoman prvotno napisa
!
Subota 15.12., dolazim ako bura bude ispod 100 km/h (u protivnom ne izlazim iz kuće).
Petak 21.12. isto može.
![]()
I ja kombiniram, 21. (a jos bolje 22. subota) bih trebala biti u juznim krajevima, pa ako bude kavice... :DPetak 21. već bi ja trebala odletit na Jug, pa ako bude kakve kavice, ajde sjetite se vaše stare ine33 !
Opa, pa bit će ovo prava kavica vidim ja :D .
A pošto će se izgleda naše kontinentalkenaći u St 22.12 a to je subota, ajmo mjenjati termin.
Dakle subota 22.12.2007 u 10 i 30 h
(mislim nemrem beliv it da je ovo moguće)
ina33
fritulica1
wonderwomen
petrili
Mvrcelj
prima
suncem.m
(Dodirko...mislim kad je ovako krenulo možda nam i ti dođeš, ha?)
Ajmo prijavljujte se, potvrđujte, predlažite![]()
Savršeno paše :D ! Nego, di je taj Graz? Jel' to ona slastičarna na Gripama?
Ina33, nije ta kraj Koteksa (misliš možda na Cukarin), Graz ti je u Dubrovačkoj ulici. Ako dolaziš npr. Poljičkom od ex vojne bolnice, dođeš na raskrižje di Firule ostaju s lijeve strane. E, na tom semaforu skreneš desno u Dubrovačku i na prvoj autobusnoj stanici prvi ostakljeni kafić s desne strane je Graz. Preko puta je Tomy i auto kuća Tomić-bmw.
Nije, Graz je blizu bolnice Firule. Ali što se tiče samog mjesta, ja bi mrvu razmislila pa da se nađemo na nekom lipšem mjestu.ina33 prvotno napisa
To je onako zgodno za nas "domaće", ali pošto nam stižete iz raznih krajeva.....možda smislimo kakvo lipše misto a da se može u miru ćakulat.
Jer Cukarin ( to je ta slastičarna) je prenatrpan, Bačvice i slično - isto tako.
Neznam kako je u Tenisa subotom ujutro? Predložit će možda koja cura koje pametno mjesto. A mogla bi i ti znat koji lipi kafić ha?
Ima vrimena do te subote.
Jeeeeeeeeeeee!!! :D :D :Dsuncem.m prvotno napisa
kavica, kavica, kavica, jeeeeeee
I ja dižem - ja se prijavljujem još jedared, a kako nisam sigurna od sutra oću li imat net, sunce, ajde ti meni pls SMS-aj za misto, a za vrijeme znači pišemo subota, 22.12. u 10.30.Suncem.m. prvotno napisa
I mene zanima mjesto, da se znam organizirat...![]()
Evo mene brzinski. Ne stignem baš zadnjih dana na net.
Dakle dogovor važi.
Imam prijedlog od jedne trudnice sa velikim stomakomda se nađemo u Svaguše kod bivše Stande iliti Dalme.
Vjerujem da splićanke ( a tu uključujem i inu) znaju di je.
Wondericu ću dovesti ja, a fritulice mi možemo večeras na pp jer neznam odakle da ti krenem objašnjavati di je to.
Ajde napiši mi na pp koliko poznaješ Split i di sve znaš doć.
Subota, 22.12 u 10 i 30, Svaguša :D![]()
Hoću, poslat cu ti PP.
Precjenjuješ me, znam di je bivša Dalma i Standa, a za Svagušu ću pitat sistericu, ako je panika zvat ću te kad parkiram na mob. Vidimo se :D !Suncem.m. prvotno napisa
Evo još jedne za kavicu :D :D
Nisam 100% sigurna da ću doći jer u petak imam pregled, ali ako sve bude ok stižem.
I baš se radujem.
![]()
jao kad bi bar i ja drage sugrađanke mogla
ali nažalost ove godine smo za Božić u Zgb![]()
Evo da se javi i trudnica s velikim trbuhom
Ja dolazim, osim ako nas beba ne iznenadi usred koncerta Karlovačko live![]()
Želim vas sve povuči za nosiče, jer u ovo doba prošle godine imala sam neuspjesan ivf u MB i odmah nakon toga laparoskopiju i ni u snu se nisam nadala ovako divnoj godini
![]()
Jupi, ajme šta se veseliiiim :D !!!luce st prvotno napisa
A vidiš kako sam ja bila misteriozna, ha?luce st prvotno napisa
![]()
Ina - nisam ja ni mislila da ćeš baš znat di je Svaguša.
Ali predpostavljala sam da znaš di je bila Standa.
Mislim Stande više nema, ali na tom "trgu" iza je veliki kafić - slastičarna.
Nemereš falit. A ako ne nađeš ti Svagušu, naći ću ja tebe.
Najvjerojatnije stizem i ja.
Jeeeeee :D
Joj suncem.m., avatar...![]()
evo nadjoh i ja vrimena da provjerim jeli pao dogovor oko mista dogadjaja i evo vidjeh vi se lipo dogovorile. dakle nemam sto dodati osim vidimo se u Svaguse. :D :D :D