Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: samohrana majka???

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno samohrana majka???

Otac mog djeteta i ja nism u braku i ne živimo zajedno. U vezi smo, i on G. obožava, što je meni najvažnije. Ali mislim da to pravno gledano ne bi trebalo biti važno. Kada sam pitala kako mogu dobiti neku potvrdu zbog upisa u vrtić, rekli su mi da nisam samohrana majka jer nisam razvedena :?
    Moram napomenuti da nisam tražila nikakvu novčanu naknadu od države, a jedini savjet koji sam dobila je da tužim oca. Moram priznati da me to u potpunosti zbunilo.
    Kako je moguće da su samo razvedene žene samohrane majke?

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ne znam kaj da ti velim. ja sam u istoj situaciji, plus to sto je otac stranac. ali eto, nisu mi htjeli dati jednokratnu pomoc od grada zagreba jer otac mora biti prijavljen u zg. dzabe sam ja objasnjavala (jer sam, pravno gledajuci, samohrana majka-zivim sama s djetetom, nisam u braku niti izvanbracnoj zajednici), nista nije pomoglo, otjerali me kao gladnog psa.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

moja frendica na razgovoru za upis u vrtić je rekla da nije udana i daje samohrana majka i curicu je upisala bez problema jer samohrani roditelji bez obzira da li rade ili ne imaju prvenstvo upisa.
    tako su njoj rekli pa ako oni lažu onda i ja sad
    da nebi bilo da u vrtiću ima mjesta pa su je zbog toga upisali radi se o Zagrebu i Španskom, gdje su liste čekanja po 100-tinjak djece ( na kojoj smo i mi bili jednu godinu )

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

I ja sam kasnije saznala da su vrtići to preuzeli na sebe. Samo mi stvarno nije jasno da moraš biti razveden da bi bio samohrani roditelj. A da i još jedna sitnica, dijete ima moje prezime. A što se tiče službenice, katastrofa!!!
    Ne odobravam nasilje ni u kojem obliku, ali mislim da bih radje otišla doma da me netko istuče nego da moram ponvno s njom razgovarati. Pa se mi onda čudimo što žene šute i trpe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •