Citiraj _J_a_ prvotno napisa
Citiraj ms. ivy prvotno napisa
zar ti na to ne bi trebao odgovoriti liječnik?
Doktoricu sve što sam pitala morala sam izvlačit iz nje! Ona je totalno protiv abortusa i morala sam ju nagovarat da mi napiše nalaz da mogu ići na abortus! Šta da vam kažem kad ona nestavlja spirale nego moram ići u Osiječku bolnicu da mi stave spiralu!
Iskreno grozna je ali ona mi je najbliži ginekolog, ima još jedan ali on je privatnik ana jako lošem glasu, prije 5 godina sam išla kod njega,imala sam ciste na obadva jajnika, ultrazvukom me pregledao i to naplatio 90 kn, za 3 uz slikice!
znaš šta, za to ti se isplati voziti i do drugog grada! Jer nije baš da ginekologu ideš svaki dan, a ova tvoja po opisu stvarno nije baš za preporučiti. Ona prva spika s davanjem kontr. pilula na isprobavanje je prestrašna, zatim ne davanje informacija :shock:
meni dovoljno za bijeg glavom bez obzira.

što se pitanja tiče
krvarenje može trajati do 8 dana. slijedeću menstruaciju možeš očekivati za nekih 4-5 tjedana najkasnije.
trebala bi nakon zahvata jesti laganu hranu, trebala bi mirovati i pratiti temperaturu koja ne smije prelaziti 38°C i krvarenje, ali to kažeš da je već prošlo.
Z spiralu nemam pojma, stvarno.

I ovo su sve informacije koje su, nadam se, ti rekli i tamo u samoj bolnici gdje je zahvat izvršen :/