Citiraj Rage prvotno napisa
Ovako, imala sam abortus prije 12 godina, studentski dani kod mene bez pameti jer si oprostiti nemogu ab. svih tih 12 godina tulim u sebi,još sam bila pametna pa sam sve ispričala mužu koji mi to sad svakodnevno tura pod nos jer u naših par godina braka još nisam zatrudnila pa je greška MOJA!
Nedugo sam bila na stimulaciji za ivf postupak, došlo je do komplikacija i stimulacija je prekinuta. Javila sam se na pdf mpo s tom pričom i jako zažalila, nebi više! nikoga ne osuđujem ali mene drugi da, čast izuzecima i hvala im,jedino ja znam kak se osjećam a osjećam se strašno. još mi je muž najavio i razvod braka, razlog, moj ab! Da mogu vrtatit vrijeme s tornja bih skoćila ovak samo ridam u sebi. Kako si pomoći?
Moram na ovo reagirati.
Ragu, za tebe i tvog muža ima nade. Treba samo više obostranog razumijevanja. Start je dobar - ti si uvidjela da si napravila ogromnu pogrešku i pokajala se zbog toga. Dobro si napravila i što si mu to priznala.
Moraš razumjeti ti njega - on ima pravo na svoje snove o obitelji blagoslovljenoj djecom.
Mora razumjeti on tebe - bila si iskrena i s pravom očekuješ njegovu bezrezervnu podršku.
Niste olako stupili u brak. Sigurna sam da se volite i dalje. Ne nestaje ljubav samo tako.
Potražite stručnu pomoć. Kad se oslobodiš tereta na duši, kad osjetiš oprost i ljubav, sigurna sam da će doći i dijete.
Ono što mene jako smeta je činjenica da ginekolozi nikada ženi ne kažu sve posljedice pobačaja.
Ginekolozi gledaju zdravlje rodnice, maternice, jajnika, jajovoda....
Poslije psihoanalitičari gledaju bolesti duše...
Čovjeka kao cjelinu ne gleda nitko.
To moramo sami.