E sad kad su svi zabrazdili u krive vode idem i ja pa kud puklo da puklo. Želim povuči paralelu između dvije stvari (da se razumijemo nije povezano, ali meni se malo lampica upalila na tu stranu).
Zasmetalo me je konkretno slijedeće: zašto postoji pravilo da se ne razgovara o prehrani adaptiranim mlijekom? Zato jer se to kosi s pravilima ovog foruma koji se zalaže za strogo dojenje (inače i ja sam 1000% za dojenje da ne bi bilo zabune), ali nije bilo prepreke da se neke žene popljuju, izvrijeđaju, i maltene ih se optužuje da ubijaju svoje dijete radi prehrane na adaptiranom (ne svi, Formula je zlo i slični članovi). E sad kad nas se 99% duboko protivi abortusu ne smije se reči da je netko s time stvarno ubio svoje dijete.
Znam da sam sad pretjerala, evo više se ne uključujem u ovu temu.
Predlažem zaključati i gotovo, i ponovno navodim slijedeće, što sam već napisala:
Mislim da je od tud proizašlo mnogo krivih rečenica._J_a_, samo napomena, možda si se malo nespretno izrazila, jer čitajući tvoj uvodni post meni na prvu loptu isto zvuči u stilu napravila sam abortus, pljesak molim, znam da nisi tako mislila, ali evo meni je tako zazvučalo.