mama courage napisala:
što volim ove dušebriznice koje od početka znaju da su zabrazdile, da su pretjerale, al ipak ne mogu odšutjeti - kud puklo da puklo! i onda brže bolje zahtjevaju zatvaranje teme il se uopće više ne javljaju.
Evo mama courage tu sam i stojim iza rečenog, a rekla sam da se neču javiti jer sam otišla predaleko od upitanog, pa da ne "brazdim" dalje.

99% je navedeno radi "dramatičnosti", to je figurativno rečeno, žao mi je ako se je netko tu osjetio neželjeno uključen, nije bila ta namjera, niti poanta napisanog.

apricot je napisala:

Anemona, adaptirano mlijeko je ušlo u pravila Foruma jer se kosi sa Rodinom Vizijom.

O abortusu se Roda nikada nije izjašnjavala, osim što poštuje pravo žene (i muškarca) na informirani izbor.
Pa bih voljela da se na tome zadržimo jer onda možemo početi pretresati i autosjedalice i hodalice i grah u trećem jesecu života, i drogiranje u trudnoći...

Ako itko ima problema sa forumskim pravilima, molimo vas da se obratite osoblju, prvenstveno adminici anchie76
Draga Apricot, ne znam da li si shvatila s mojeg posta, ali ja se slažem s forumskim pravilima.
Glupo mi je da se otvori tema za koju se zna da su ljudi na nju osjetljivi i onda se svi čudimo što dolazi do "popovanja", "lova na vještice" i sl.
Znam da ako se nema što pametno za reči, odnosno odgovoriti na konkretno pitanje onda je bolje ne uključiti se u raspravu, ali svatko od nas se ponekad osjeti povučen za jezik.