mama courage napisala:
Evo mama courage tu sam i stojim iza rečenog, a rekla sam da se neču javiti jer sam otišla predaleko od upitanog, pa da ne "brazdim" dalje.što volim ove dušebriznice koje od početka znaju da su zabrazdile, da su pretjerale, al ipak ne mogu odšutjeti - kud puklo da puklo! i onda brže bolje zahtjevaju zatvaranje teme il se uopće više ne javljaju.![]()
99% je navedeno radi "dramatičnosti", to je figurativno rečeno, žao mi je ako se je netko tu osjetio neželjeno uključen, nije bila ta namjera, niti poanta napisanog.![]()
apricot je napisala:
Draga Apricot, ne znam da li si shvatila s mojeg posta, ali ja se slažem s forumskim pravilima.Anemona, adaptirano mlijeko je ušlo u pravila Foruma jer se kosi sa Rodinom Vizijom.
O abortusu se Roda nikada nije izjašnjavala, osim što poštuje pravo žene (i muškarca) na informirani izbor.
Pa bih voljela da se na tome zadržimo jer onda možemo početi pretresati i autosjedalice i hodalice i grah u trećem jesecu života, i drogiranje u trudnoći...
Ako itko ima problema sa forumskim pravilima, molimo vas da se obratite osoblju, prvenstveno adminici anchie76
Glupo mi je da se otvori tema za koju se zna da su ljudi na nju osjetljivi i onda se svi čudimo što dolazi do "popovanja", "lova na vještice" i sl.
Znam da ako se nema što pametno za reči, odnosno odgovoriti na konkretno pitanje onda je bolje ne uključiti se u raspravu, ali svatko od nas se ponekad osjeti povučen za jezik.