Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: opet jednodnevna temperatura i ništa

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno opet jednodnevna temperatura i ništa

Evo već drugi put u tjedan dana nas zovu iz vrtića da Sven ima temperaturu. Prošli tjedan 39,6 u guzi, a jučer 38,5.
    Ne kašlje, ne curi mu nos, dobre je volje, ima apetit. Sve drugo je u redu.
    Ta temperatura traje do predvečer i spusti se na normalu. I prošli tjedan i danas bili kod pedijatrice i ona kaže da mu nije ništa.
    Pluća čista, grlo nije upaljeno, jedino mu je lijevo uho i onda i sada malo neznamkaj. Nije upaljeno ali nije ni skroz super. Cijelo vrijeme od prošlog tjedna uzimamo homeopatske granule za uho, ali je dobio potvrdu i onda i sad za vrtić jer je sve ok.
    Zubi najvjerojatnije nisu jer mu fale samo još 3 petice, ali ih nema na vidiku. Pedica je i to pogledala.
    Danas je rekla ako se to još jednom ponovi da odemo vaditi krv i urin. Čak smo dobili i uputnicu.
    Nije mi jasno šta bi moglo biti :?
    A ne zna očito ni ona :/
    Da li se to još nekome desilo, i da li su možda ipak bili zubi u pitanju?
    Jer kaže pedica da ne vjeruje da su zubi, iako tako zna biti od zubića. Mislim to s uhom.

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja sam kao dijete bila jako osjetljiva, a na raznorazne dogadjaje, situacije i ljude reagovala sam temperaturom. sto znaci da se moze desiti da ljepotan dobije temp. ako se iznervira ili postidi, zavisi od toga kakvo je dijete.

naravno da uzrok moze biti i fizioloski, ali ne mora

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

I ja sam znala dobiti temperaturu ako nije bilo po mojem, ako mi se nije sviđalo da nešto mora biti tako (npr. baka koju obožavam nije mogla stalno biti kod nas jer mora ići i kući- dedi)) i dugo je to meni potrajalo, i kroz cijelo školovanje, zbog nečeg u školi...
    Nisam u zadnje vrijeme razmišljala o tome ali mislim da i dandanas kad se jače iznerviram zbog nečeg dobijem temperaturu, glavobolju...
    Tako da i ja mislim da ne mora baš uvijek biti nešto fiziološki da bi dijete imalo temperaturu

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Moja Brunda ista stvar, samo bez muka s uhom! Vjerovatno od zubića, Luci izbijaju 2 četvorke! poljubac!!!!!Svenu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •