-
I moj Toma se izvija i dosta je krut... ponekad imam feeling da se jačamo nas dvoje
.
Aron je, s druge strane, bio mlitav... možda mi treće dijete bude u sredini 8) .
Što se tiče izvijanja, muka mi ga je gledati kako se sav izokrene, puno mi je bilo lakše s Aronom. Želim reći da se ne opterećujem previše jer vidim da pravilan handling, vježbice (svaka 2 tjedna na Goljaku i kroz maženje i igru doma) čine čuda. Isto vidim da mu se na faze pojača ili smanji. Netko je već napisao, kad uči neki novi pokret ili kad je u nekoj novoj situaciji se počne više izvijati. Najgore mi je kad ga stavim spavat u krevetić, pa tako zabaci glavu i nabaci blaženi osmjeh i tek tad zaspe.
ROMI- ne znam kakva je točno situacija kod vas jer nisam stručnjak, ali znam da ti se malena sigurno neće opustiti ako si ti u grču. Osobno ne znam kakve su to sve metode vježbanja o kojima pričate, ali isto mi zvuči nerealno da ćeš ti s njom vježbati 1,5 sat u komadu, ako to neće biti baš to- maženje, igra. U svakom slučaju želim vam da se brzo ušemite i budete u miru vezano za to!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma