-
Hello curke, malo da se nadovežem na temu, mi smo prvo radili ultrazvk mozga - te kaže - hiposksično-toksične promjene stupanj 1, i ona spada u grupu neurorizčne djece, sad ju po drugi puta nisam mogla cijepiti jer već 4.tj. lagano gubi na kilaži :? , trebam li reći da mi se vratio neurodremitis od stresa....
Na Goljaku vježbamo 1x tjedno ali naravno trebamo i doma stalno -dobro su opisane vježbice gore - lopta, rbuh, hvatanje, preko nogu, lijevo-desni bok, dizanje nogica...
Pošto sam htjela biti sigurna da vježbam kako spada, nisam bila mirna nego sam našla privatnu ordinaciju sa certifikatom Bobartha te smo tamo išli još 3x učiti vježbati, a sad nam teta viši fizijatar dolazi doma, jer oni tamo nešto restrukturiraju firmu, pa je situacija drž nedaj, cura je mrak, pa kome god treba možda dodatna poduka ili vježbice stvarno je od srca preporučam. Tako sam zadovoljna da bih svima preporučila ovo vježbanje :D :D :D .
Najbitinje od svega je da mi curka dobro prihvača vježbice - ne urla -osim na boku kad mora držati glavicu samo sa vratnim mišičima - onda frcaju suze ali djete nema traumekao kod vježbica kod Polovine :/ ....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma