Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Nezainteresirana za dojenje

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno Nezainteresirana za dojenje

Jana ima 15mj i po danu je apsolutno nezainteresirana za dojenje, povuče dva puta i trči dalje. Čak mi se čini da se po danu i nekako srami cice kad joj ponudim ili ako me vidi da se presvlačim kaže cicaaaa, nasmije se i nekako stisne kao da se srami. Uopće ne znam od kuda to?
    Po noći se budi 4-5-6 puta i tada cica iako nije to neko nacicavanje, jedino kada baš cica duže je ujutro kad se probudi.
    Bojim se da ako uskoro ovako nastavi i ako prestane cicati po noći da će našem cicanju uskoro biti kraj i to me rastužuje jer sam je planirala dojiti duže i onda dobijem jednog malog necicača .
    Ima li tko kakav savijet ili da se jednostavno pomirim da je to tako.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Da, inače je užasno živa, sve ju zanima i trči cijeli dan sto na sat i pretpostavljam da je zato nezainteresirana dojiti po danu.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ja bih rekla da točno pretpostavljaš i da se pomiriš.

Ionako dojiš radi djeteta, a ne radi sebe i kad ono kaže da je dosta, mama treba poslušati.

Imate vi puno drugih zajedničkih navika, a ako je ova iza vas, ne treba žaliti. Ali, možda se Jana i predomisli.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mislim da to nije kraj.. samo faza.. Jednostavno nema vremena za cicanje..
    Tako je bilo i kod nas, bilo je dana da me nije pogledala a kamoli cicala.. mislila sam, to je to.. bilo je lijepo dok je trajalo..

Ali eto nje, još uvijek doji, sad će 20 mjeseci.. i ne misli prestat.. sad bih rado da mi da dan odmora :mrgreeen:

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo nas mjesec dana poslije otvaranja teme i moja J. je i dalje nezainteresirana za dojenje...preko dana neće niti blizu cici i to traje već par mjeseci. Noću se budi n-puta i onda traži cicu i povuče 1-2 minute i dalje spava ili se baca po krevetu po pola sata.
    Razmišljam da ukinem dojenje, ali mi se jako teško odlučiti na to jer sam htjela dojiti duže. E, sad dali se ovo što ona po noći povuće nekoliko puta može zvati dojenjem?
    Uglavnom ja sam već jako iscrpljena od tih silnih buđenja po noći koja treaju već 16mj i izdržala bih ja to da vidim da ona stvarno cica, ali mi se čini da od tog cicanja više nema ništa.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

I unazad mjesec dana više nema niti onaj podoj ujutro kad se probudi zbog kojega mi je to sve i imalo još uvijek smisla...znači samo po noći budi se i do 7 puta povuče par puta i to je to.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pa pokušaj prekinuti. Možda zvuči glupo, ali ja tu ne vidim više zadovoljnu stranu. Dijete uglavnom ne želi dojiti, ti si umorna od silnih buđenja,...
    Iskoristi priliku i pokušaj prekinuti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •