Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 87

Tema: Niste zadovoljni sa...

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Niste zadovoljni sa...

kojim kućanskim aparatom? Kojim, koje marke i zašto? Ne biste nikada preporučili.....što?

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

111 puta pogledano i sve ste super zadovoljne sa svojim kućanskim aparatima? :shock:

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

biće su ih išle pregledati
    nisam bila zadovoljna s jeftinom peglom (rowenta)
    niti s šporetom samo na el. ploče
    veš mašinom sa 600 okretaja

i to bi iblo to

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

zepterovim tuto****

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

electrolux mini usisavač spirit 3000- prekratko je mogao usisavati, baterije prebrzo skroz oslabile
    siemens smiley usisavač- vuče preslabo
    Hyundai DVD recorder- prebučno radi ventilator
    rowenta espresso aparat allegro- bačen novac
    rowenta pegla, model od nekih 2000 wati, nešto turbo udar pare , bila preko 400 kuna- jedva da je išta mogla opeglati, završila u smeću
    Ostalim sam uglavnom zadovoljna.

jedna zdenka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Izrazito sam nezadovoljna "samo" s vešmašinom Gorenje. Ne znam točno tip, ali užasno je glasna kad centrifugira i jako mi gužva veš, tako da nikad ne centrifugiram s više od 800 okretaja.

yokok

Početno

Peglom Philips.
    Koštala je 450 kn a bolje bi ispeglala rukama. Susjeda ima istu takvu i isto je tako nezadovoljna, dakle nije oštećen nego je jednostavno nekvalitetna.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Sokovnik. Uzasna glupost. Pola kolicine voca propadne, a na čišćenje ribeža potrosi se pola sata. Sad skuplja prašinu. Philips, ali nije stvar u marki.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Kuhalo za vodu inox Krups cca. 500 kn, kupila novo i susjede valjda skoro probudila koliko je glasno. Sad čeka zapakirano da vratim, mislim stvaarno mi nije jasno zašto.....

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

... joj ... onaj aparat za kavu s filterima i friteza ...

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

bila sam nezadovoljna jednim modelom gorenje suđerice od 45 cm, potpuno ugradbene, koja je puštala neki idiotski alarm kad je bila gotova, dakle svaki dan u neko doba kad se najmanje nadaš te skoro ubije. sad imam candy od 60 cm i ne čuje se uopće

nezadovoljna sam i svojom sušilicom koja ne radi naime, pokvarila se (bosch perilica+sušilica, perilica radi, no i sušilica je radila cca 4 godine svaki dan)

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj mmmama prvotno napisa
    Sokovnik. Uzasna glupost. Pola kolicine voca propadne, a na čišćenje ribeža potrosi se pola sata. Sad skuplja prašinu. Philips, ali nije stvar u marki.
    Potpisujem. Jedino oni profi sokovnici kakve imaju u barovima su stvarno dobri. A njih je pak smiješno imati doma...

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Arwen prvotno napisa
    zepterovim tuto****
    kaj je to?

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

zepterovim tuto****
    Ne mogu vjerovati :shock: ! Čime nisi zadovoljna što tuto**** nudi? (osim zeznutog čišćenja spremnika)

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Dream prvotno napisa
    zepterovim tuto****
    Ne mogu vjerovati :shock: ! Čime nisi zadovoljna što tuto**** nudi? (osim zeznutog čišćenja spremnika)
    sorry trebala sam pojasniti u biti nisam zadovoljna zepterovim odnosom
    3puta je bio na servisu i još uvijek ne radi kako treba
    probala sam drugi od prijateljice i taj je savršen a ovaj moj niti usisava niti možeš parom čistiti jer ne stvara para nego samo kaplje
    ajde pegla može proći
    i nakon tri servisa da nije tako skup bacila bi ga
    sada se pripremam napisati jedno poduže pismo i opet im ga poslati ali
    ovaj put ću inzistirati na novom,iako čisto sumnjam :/

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moulinex Multipraktik je jedina stavr od kućanskih aparata s kojima nisam bial zadovoljna i ne to zbog marke, nego je toatlno besmislen osim ak nemaš obitelj od barem 6 članova, nije za male količine hrane.
    Inače sa svim ostalim kućanskim aparatima imamo sreće. Recimo i ja imam Gorenje ugardbenu pertilicu suđa od 45 cm kao i Paci, ali moja radi savršeno, čak je taj alarm kad završi pretih.

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

gorenje, gorenje i samo gorenje...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja nemam jako puno tih aparata baš iz razloga što ih ne volim. Kad vidim te multipratike kosa mise digne na glavi, a da ne spomenem friteze, filter aparate i sl.

Ja koristim toster, mikser, sjeckalicu, peglu i sad imam i peglu za kosu Naravno tu su i veš mašina, pečnica, DVD, digitalna zemaljska i TV. Više manje sam zadovoljna svime time.

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj momtobe prvotno napisa
    zepterovim tuto****
    kaj je to?
    ja sam mislila da je to neka šala, taj naziv tuto**** (baš mi zvuči urnebesno smiješno), ali vidim sad po narednim postovima da nije šala

ej vi kojima sokovnici skupljaju prašinu bi li ga jeftino prodale? 8)

ja nemam neki uređaj s kojim sam nezadovoljna.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo imam ga ja, sun, sokovnik, mislim ne znam koji, moram skinut s njega prasinu i pogledat ako te zanima, detalje cemo na pp...

a sto me u kuci ljuti - frizider s ledenicom gorenje, dva kompresora i problemi s njim od prvog dana nakon nekoliko posjeta servisera u prvoj godini - nisu mi ga htjeli mijenjati za novi jer su svi kvarovi takvi da se daju popraviti

dvd quadro - grebe dvd-ove, preskace i uzasan je...

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Frižider Candy, sad ga imam oko 4-5 godina, ako termostat stavim na više od 1 zamrzava mi hranu (no dobro, to je nešto što se možda i može popraviti ali sam prelijena zvati servisera), ali više me smeta što mi je niti 2 godine kako sam ga nabavila na vratima uz donji rub počela otpadati boja .

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Amelie32 prvotno napisa
    Moulinex Multipraktik je jedina stavr od kućanskih aparata s kojima nisam bial zadovoljna i ne to zbog marke, nego je toatlno besmislen osim ak nemaš obitelj od barem 6 članova, nije za male količine hrane.
    A ja svaki put kad nešto u njemu "isprocesiram", blagosiljam MM-ove radne kolege što su nam ga poklonili kad smo se vjenčali. U pravu si za količine, ali ja u njemu obično cijedim veće količine soka, rendam krompir za kljukušu, rendam jabuke i mrkvu za nas troje, zakuhavam tijesto za palačinke (redovno u velikim količinama), a u blenderu pravim krem povrtne čorbice. Jako volim svoj multipraktik
    Najnekorisniji mi je električni nož za rezanje hljeba koji još nisam upotrijebila, dobila na poklon prije dvije godine :/

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Frižider Bosch - pa taj se obljepi s ledom ako ga tri puta dnevno otvoriš. Ubrzo sam ga se riješila...

Ostalo imam uglavnom electrolux i zadovoljna sam

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je totalno razocaranje bila Indesit ves masina. Lose je prala, jos losije ispirala, nepovratno crkla nakon nepune tri godine.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Gorenjev srebrni prelijepi oldtajmer frižider no-frost tehnologije, no u praksi ni n od no-frosta, santa leda veličine Antarktika stvori se u rekordnom vremenu i zarobi tegle kiselih krastavaca. A ja mrzim otapati frižider. A ne da mi se kupovati novi i ovaj trpim već godinama.

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Imam staru perilicu sa premalo okretaja, ali sam zadovoljna, jer dobro pere.
    Zapravo čekam da se nešto strga, pa da kupim novu sa više okretaja.

Imam sušilicu, pa mi presporo suši, zbog perilice koja ima slabu centrifugu.

Inače s ostalim uređajima sam zadovoljna. Na koncu i kupila sam ih jer sam ih htjela.

A ima ih: mikrovalna (sharp), multipraktik(gorenje), friteza(gorenje-rotirajuća), mikser(bomann), hladnjak(gorenje), perilica(končar), sušilica(gorenje), perilica posuđa(ariston) (ona me oduševljava svaki dan :D ), mesoreznica(siemens), pegla(phillips), pekač za tople sendviče(emco) i tost, vacsy(zepter),...

Marke siu što jeftinije, što gorenje, ali sve funkcionira i sve me služi već 10ak godina!

Eh, da sad sam se sjetila: kupila sam električni nož kojeg sam brat-bratu upotrijebila, da se može nabrojati na prste sakate ruke

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Perilica za rublje gorenje - ne ispere skroz prašak kad ga prima tako da mi uvijek ostane praška ispod posude. Dok ide voda moram posudicu vući naprijed-nazad da se ispere prašak (to me toliko izluđivalo da sam prešla na tekuće praške).
    Iako ima odvojene "kotače" za namještanje temperature i brzine centrifuge čini mi se da ona radi uvijek po svom bez obzira što joj ja zapovjedim.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ponovit cu electrolux mondo usisavac, uuuzasno je los

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I meni je multipraktik superkoristan.
    Stapni mikser isto.
    Jedino taj sokovnik...

Htjela sam kupiti parno kuhalo, ali sam umjesto toga kupila metalni dodatak za lonce koji sluzi istoj svrsi.
    Vi koji imate parno kuhalo - jeste li zadovoljni?

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

perilica i sušilica Ariston. sušilica već 3 puta pokvarena.

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Sun prvotno napisa

ja sam mislila da je to neka šala, taj naziv tuto**** (baš mi zvuči urnebesno smiješno), ali vidim sad po narednim postovima da nije šala
    I ja sam mislila, neki prosti nadimak za zepterov aparat

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

sorry krivo san napisala u biti je tuttojebbo

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da, sad bolje zvuči.

Friteza. Stara Philips je bila super jer su se svi dijelovi mogli prati u perilici. Lijepo nas je služila dvije godine, onda se pokvarila, a ja sam poslala MM da je reklamira u Merkur. Ponudili su mu novu, ali nije bilo te pa je uzeo Tefalovu. Jest malo veća, ali se ne može prati i poludim kad je treba čistiti.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Apsolutno istina! Ja sam svoj upotrijebila valjda 5 puta kad je Lea bila beba i onda je krepao.....Bio je još pod garancijom ali sam smatrala nepotrebnim tlačiti se s time iz gore navedenih razloga.

Inače, sve šti sam imala ili imam a da je Quadro je smeće, počev sa telefonom kojeg smo tri puta slali na popravak i onda su i oni valjda odustali i poslali nam noviji model kojem baterija drži jedan dan ( a nema nas doma 3/4 dana)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivana7997 prvotno napisa
    i meni je koma , da bi uopće usisavao treba biti skoz prazna vrećica
    inače ne vuče
    Vailant konvektori - pocrkali nakon 3 godine ( komada 4 )
    Gorenje perilica - izdržala je 10 godina , ali u tih 10 godina nam je majstor bio u kući bar 20 puta
    Dvd Quadro - ima neki zvuk nalik na režanje ( isto bio 3 puta na popravku , ali sve u garantnom roku )

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kaj i vibrira dok radi?

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa

kaj i vibrira dok radi?
    nažalost ne,šmrc

a stvarno su mu našli naziv,hmm možda je to namjerno ipak je predviđen
    za kuću-kučanice-tuttojebbo

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa tak mi je izgledalo...

tuto****
    tuttojebbo

pa sam mislila da slijedi nastavak

tttuttttooojebbbbboooo

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa
    Citiraj ivana7997 prvotno napisa
    i meni je koma , da bi uopće usisavao treba biti skoz prazna vrećica
    inače ne vuče
    a moj je skroz dobar. odlično vuče i s punom vrećicom. valjda je jedan od rijetkih aparata u kući kojeg uzimamo zdravo za gotovo.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Moram priznati da se brinem. :? :/

Imam u kući hrpetine raznoraznih kućanskih aparata: Candy, Moulinex, Samsung, Phillips, Panasonic... ugradbene, samostojeće, kakveoćete... i nemam apsolutno nijedne jedine stvari kojom nisam zadovoljna!

E, a bez multipraktika bih... ne znam što bih. Imam fakin alergiju na svježi luk, oslijepim od njega na 10-tak minuta i otkad mi ga multipraktik sjecka ja sretna!

Vezano uz moje zadovoljstvo, da li je sa mnom sve u redu? Dr. Phil?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj @n@ prvotno napisa
    kod vas je prisutan opasan poremećaj, koji zahtijeva kompleksnu i dugotrajnu terapiju...

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ovako je još urnebesnije

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

zepterovim tuto****
    kaj je to?
    i mene zanima...

kad makneš tuto ostane

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Strobery Shortcake prvotno napisa
    Najnekorisniji mi je električni nož za rezanje hljeba koji još nisam upotrijebila, dobila na poklon prije dvije godine :/
    Potpisujem, jedino moj stoji već 7 godina u ladici

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa
    Gorenjev srebrni prelijepi oldtajmer frižider no-frost tehnologije, no u praksi ni n od no-frosta, santa leda veličine Antarktika stvori se u rekordnom vremenu i zarobi tegle kiselih krastavaca. A ja mrzim otapati frižider. A ne da mi se kupovati novi i ovaj trpim već godinama.
    Moram

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Moram priznati da se brinem. :? :/

Imam u kući hrpetine raznoraznih kućanskih aparata: Candy, Moulinex, Samsung, Phillips, Panasonic... ugradbene, samostojeće, kakveoćete... i nemam apsolutno nijedne jedine stvari kojom nisam zadovoljna!

E, a bez multipraktika bih... ne znam što bih. Imam fakin alergiju na svježi luk, oslijepim od njega na 10-tak minuta i otkad mi ga multipraktik sjecka ja sretna!

Evo i mene zbunjene. Jedino što imam za primjetiti da ne rade sami.

I da, ljuta sam na perilicu rublja što je odlučila da joj trebaju novi dijelovi nakon 10 godina upotrebe. Ja sam mislila da ćemo se doživotno družiti.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

X

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja obožavam svoj multipraktik Moulinex, ima počasno mjesto na radnoj plohi, i uopće ne mogu zamisliti da sjeckam luk na ruke, ili da radim paštetu od tunjevine bez njega, ili da sameljem orahe, smrvim kekse, nasjeckam suho voće za kolač, naribam jabuku, mrkvu, tikvice... a ima nas samo 4, od kojih jedan samo cica, a drugi jede ko ptičica.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Imam fakin alergiju na svježi luk, oslijepim od njega na 10-tak minuta i otkad mi ga multipraktik sjecka ja sretna!
    Ja sjeckam sa naocalama za ronjenje.

Nisam bila zadovoljna sa Candy perilicom/susilicom, ali sada sam nakon hrpe kvarova, konacno dobila zamjensku. Za sada je super.
    Whirpool perilica sudja mi se isto cino jako dobra.

njumi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

I ja sam svim zadovoljna

Od svih aparata sokovnik najmanje koristim jer nisam baš neki fan, al kad radi, onda radi super.

Frižider, perilica rublja, sušilica rublja, pegla i mikrovalna Gorenje - savršeni (valjda smo naletjeli na dobre serije)

e vi'š, suđerica Quadro mi je počela ići "na guranje", al još je pod garancijom.... al kad je poguram,jako lijepo očisti posuđe... dok služi, dobro je, nema puno problema

mislim da je to u principu to :?

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •