Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Peckanje kože

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno Peckanje kože

Posljednjih tjedan dana sa desne strane ispod gruda u području stomaka osjetim kao da me peće koža i kao da me bole rebra.Na kožo nema nikakvih promjena,samo što je to peckanje i bol jako neugodna.Dali je netko od vas imao slične tegobe?
    Sada sam u 29 tj.

bebano avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja stvarno ne znam, pogotovo ovo za bol rebara, ali peckanje koze bi mi moglo govoriti da je koza suha pa zato. To se i meni desi kada se zaboravim namazati, bas me pecka.. Da nije slucajno to :? .

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Nije suha koža,dugačiji je osječaj.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Kako trbuh bude rastao imat ćeš još sto čudnih osjećaja i bolova. Prođe nakon nekog vremena . Ako te jako brine pitaj doc. Po meni ti je to širenje rebara (ja sam mislila da će mi puknuti).

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

i ja sam u 29 tt i nocas me izludilo peckanje koze po cijelom tijelu i sad me jos uvijek pecka...nadam se da nece izbit strije po cijelom tijelu ...joj od glave od tabana sve pecka pomalo...

big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

mene je u prvoj trudnoći užasno svrbila koža na trbuhu i po bedrima! neizdrživo je znalo biti! A mazala sam se i nisam dobila strije(tu di sam se mazala)!
    Ali je grozno bilo! ne znam dal je baš peckalo,više baš svrbilo! Za sad je ok...
    Mislim da je to zbog rastezanja kože. Ako te počne jako mučiti zovi dr pa priupitaj! Da budeš mirna!

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj zeljana02 prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam u 29 tt i nocas me izludilo peckanje koze po cijelom tijelu i sad me jos uvijek pecka...nadam se da nece izbit strije po cijelom tijelu ...joj od glave od tabana sve pecka pomalo...
    I ja sam prije nekoliko tjedana osijećala to peckanje, al sad u zadnje vrijeme nemam taj osijećaj i nisam nakon toga dobila strije...... nego tek sad u 37 tt su mi se pojavile i to iznenada preko noći, a obavezno se svaki dan mazala.
    baš evo, danas u jutro dobila nove po trbuhu, al nekakve male, a jučer se lijepo navećer otuširala i namazala nije mi jasno a što ću kad je tako.

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj katarinam prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam prije nekoliko tjedana osijećala to peckanje, al sad u zadnje vrijeme nemam taj osijećaj i nisam nakon toga dobila strije...... nego tek sad u 37 tt su mi se pojavile i to iznenada preko noći, a obavezno se svaki dan mazala.
    baš evo, danas u jutro dobila nove po trbuhu, al nekakve male, a jučer se lijepo navećer otuširala i namazala nije mi jasno a što ću kad je tako.
    i mni je bilo tako. mazala se i po 2 puta dnevno al nema tu pomoći. tješim se da bi bilo još gore da se nisam mazala

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj nahla prvotno napisa Vidi poruku
    i mni je bilo tako. mazala se i po 2 puta dnevno al nema tu pomoći. tješim se da bi bilo još gore da se nisam mazala
    slažem se s tobom da bi bilo definitivno gore da se nismo mazale al šta češ kad je tako.... nema tu pomoći

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •