Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: menstrualni bolovi u 36. tjednu???

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno menstrualni bolovi u 36. tjednu???

jučer sam ušla u 36. tjedan. imam blage menstrualne bolove i blage bolove u križima. beba mi je jako nisko i otvorena sam za prst već negdje mjesec dana, bila sam i na mirovanju u bolnici radi prijetećeg prijevremenog poroda. što znače ti bolovi? dali mi se možda porod bliži? :?

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Možda...a možda i ne. Miruj, slušaj svoje tijelo. Kad počnu pravi trudovi vjeruj mi znati ćeš. I nemoj se bojati, i ja sam rodila u 36. tjednu i sve je super prošlo.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

to ti je normalno dok bolovi nisu jaki, mišići maternice se polako pripremaju za veliki dan.

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

bas me zanima.....jutros u 5,30 me probudila tako strasna bol nisko u krizima za poludit ...nesto slicno menst.bolovima i stezanje,neznam, tesko za objasnit.....onda je lagano bol presla naprijed na trbuh...nije bilo razmaka medu bolovima da bih mogla reci da su kontrakcijeto je trajalo nekih pet minuta pa je sasvim prestalo....prije toga sam lezala na ledima.....isla sam danas na kontrolu ,i dr je rekao da je sve ok......samo sto mu nisam ovo spomenula.......jucer mi je umrla baka pa je mozda od stresa.....

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

sada sam 29+4

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I KOD MENE ISTO OD 36 SED. A SAD SAM 37.SEDMICA TJ. SEDMICU DANA SVAKO VECE IMAM PO NEKIH SAT VREMENA TE MENSTRUALNE BOLOVE I ONDA PRODJE. NEZNAM STA JE ISLA SAM DOKTORU KAZE SVE OK MADA NI JA NISAM ZA OVO REKLA

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja sam jučer bila kod doktorice i rekla joj za te bolove. nije ništa rekla samo je napravila facu "to nije dobro" i rekla da i dalje strogo mirujem do 37. tjedna. :?

Ariana avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

ja sam sa takvim bolovima (trajali tjedan dana) ušla u 37. tjedan i prvi dan 37. tjedna rodila. porod je bio ok i nije trajao predugo, otvorila sam se brzo na lopti ( 2 sata-5 cm) . Daka je bila ok, apgar 10/10, 3550 grama i 52 cm.
    sretno.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ariana, jesi mirovala tih tjedan dana dok su trajali ti bolovi?

Ariana avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

odgovorila sam ti na pp

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

to po meni nisu menstrualni bolovi već trudovi, u prošloj trudnoći tako je počelo, bolovi slični menstrualnim u trbuhu i leđima, dan iza malo krvarenje, dva dana nakon puko vodenjak...ostalo znate, bitno je da miruješ od sad pa na dalje, ali zaista miruješ ak hoćeš to izgurat još neko vrijeme

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj lilamili prvotno napisa
    to po meni nisu menstrualni bolovi već trudovi, u prošloj trudnoći tako je počelo, bolovi slični menstrualnim u trbuhu i leđima, dan iza malo krvarenje, dva dana nakon puko vodenjak...ostalo znate, bitno je da miruješ od sad pa na dalje, ali zaista miruješ ak hoćeš to izgurat još neko vrijeme
    hvala na odgovoru. rodila sam 3.1. na otpusnom pismu piše da sam rodila u 39. tjednu. eto, dobro sam izgurala iako i nisam baš STROGO mirovala.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cestitam nina... sad sam ja u istim pitanjima kao i ti sto si bila. nadam se da cu i ja cim prije

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

čestitke :D bebač ti je super, eto vam jedna velika

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Čestitam!
    Nadam se da će i kod mene dobro završiti. Sad sam baš u 36. tjednu i navečer u krevetu osjetim te bolove, kao pred menstruaciju. Ali ne one "sveobuhvatne", i u maternici i na križima, nego samo nisko dolje iznad stidne kosti.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Fana prvotno napisa
    Čestitam!
    Nadam se da će i kod mene dobro završiti. Sad sam baš u 36. tjednu i navečer u krevetu osjetim te bolove, kao pred menstruaciju. Ali ne one "sveobuhvatne", i u maternici i na križima, nego samo nisko dolje iznad stidne kosti.
    preporučujem ti da miruješ, bar da doguraš do 37. tjedna da ne bude nedonošće. još malo izdrži. nadam se da češ uskoro vidjeti svoje malo zlato

anitalu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Tako je bilo i meni samo u 34. tjednu pa su me hospitalizirali, mirovala sam 3 tj. i sad smo evo nadomak 39.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Sutra imam zakazano kod doktora i baš me zanima što će reći. A što se tiče mirovanja, nema šanse. Zadnjih dana ko da mi je crv u *uzici. Imam popis s još deset poslova koje moram obaviti prije neko rodim i imam neodoljiv poriv za peglanjem. Izgleda da se gnjezdim.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

taj isti poriv iliti gnježđenje mene je doveo do prijevremenog poroda ( u 35 tj. ), dva tjedna prije toga sam peglala po čitave dane ( dječju robicu a šta drugo ), da ne pričam o ostalome, pazi da ne pretjeraš

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Meni je Dr preporučio da pijem dva puta dnevno Normabel od 2mg za opuštanje,ali ja to baš i ne prakticiram,ali kada osjetim da sam pretjerala sa aktivnostima i pojave se bolovi popijem Normabel i opustim se!U 36 sam tjednu!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Bila kod doktora, na CTGu sve OK. Ona donja trakica ravna ko Slavonija. Kaže doc da se cerviks ne zatvara. I da mirujem.
    A ja si mislim: još samo danas složimo kinderbet pa ću mirovati

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj lilamili prvotno napisa
    taj isti poriv iliti gnježđenje mene je doveo do prijevremenog poroda ( u 35 tj. ), dva tjedna prije toga sam peglala po čitave dane ( dječju robicu a šta drugo ), da ne pričam o ostalome, pazi da ne pretjeraš
    ja sam ležala doslovno ko letva od 29 tj. pa sam jedva izdržala do 34. Mislim da to mirovanje koliko je korisno toliko negativno utječe na psihu. Daje ti previše prostora za brige i nepotrebna zabrinjavanja i razmišljanja...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

sigurno da strogo mirovanje nije zdravo za psihu, ja sam doslovno ležala oko tri tjedna ( što i nije puno ) i ostala tri sam se kretala minimalno i bila sam poluluda od brige, straha i živaca do te mjere da sam imala skoro suicidne misli, ja sam inače aktivna i to ležanje me ubilo u pojam kao i briga hoće li sve bit u redu

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja sam u bolnici strogo mirovala 2 tjedna, samo sam na wc smjela ići. to me psihićki ubijalo i zbog živciranja sam imala jake kontrakcije. nakon 2 tjedna sam poludila i tražila otpusno pismo, potpisala i otišla kući na svoju ruku. kod kuće baš i nisam tako STROGO mirovala. išla sam na wc a wc mi je dolje a ja gore što znači da sam hodala po stepenicama što nikako nisam smjela, sjedila sam što isno nikako nisam smjela a i hodala. i eto na kraju sam dogurala do 39. tjedna. nevjerujem baš da STROGO mirovanje može pomoći. tada se samo živciraš što nesmiješ ništa radit. mislim da samo ne bi trebalo pretjerivati sa aktivnostima i da bi se trebalo prileći češće, kad god osjetiš da bi ti ležanje pasalo. u bolnici sam se sva pokočila od silnog ležanja a i još sam bila prištekana na infuziju pa nisam mogla mrdnuti, kod kuće sam isto dosta ležala, alil samo onda kad sam htjela i kad mi je pasalo. i sve je bilo u redu. nisam se dalje otvarala dok nisu krenuli pravi trudovi.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pa ja sam sigurna da je mene upravo ta psiha i prikovanost za krevet uz stalno opterećenje, strahove, crne misli i razmišljanja i doveo do prijevremenog poroda.

Mislim da ću se u drugoj trudnoći puno ležernije ponašati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •