Dakle, upravo smo se vratili od pedijatrice. Moja beba je u mjesec dana dobila samo 40g(sada je 3,5 mjeseca), a i to je vjerovatno pokakila čim smo ušli u kuću. Mjesec prije je dobila 400 g pa je pedijatrica savjetovala da dojim češće pa sam dojila umjesto svaka tri sata (kao prvi mjesec kada je dobila 680g) svakih 1,5 - 2 sata. I uz to ima bočicu (kršitelj koda)a prije spavanja koju smo uveli još prije 2 mjeseca jer je imala stalno grčeve navečer i nije se skidala sa sise, a činilo se da je i dalje gladna. Sada je pedijatrica rekla da nakon joj svakog podoja dam još pola doze (kršitelj koda)a (100 ml). Pa ćemo vidjeti za tjedan dana kakva je težina. Inače stolice su OK (svaki dan jedna žute boje), pelene su redovno mokre kod svakog presvlačenja, a beb ja tijekom dana i zaigrana i smješi se i plačljiva i pospana i čak i odspava preko noći u komadu po 6 sati minimalno! Dojenje je u zadnje vrijeme više igra nego sisanje, naime - povuče par gutljajeva pa malo cendra, pa opet vuče i tako dok se malo ne zasiti, a onda počne zujati okolo, pipkati moju majicu, grudnjak, turati prste u usta i sl.
Pitanje je - što mi je raditi???