vrtimo se u krug ali se u počinjem pribojavati da ćemo uskoro izletjeti u krivom pravcu

Rođena je s 3430 gr. i 50 cm
1 mj. 4250 gr. i 55 cm
3 mj. 5100 gr. i 62 cm
sada ima 4 mj. i tek drugi tjedan idemo na vaganje i mjerenje

Mali prirast u 2 i 3 mj. me malo zabrinuo i počela sam više pažnje posvećivati dojenju, shvatila sam da su njoj prsti zamjena za cicanje.
Ona je do tada cicala svo mlijeko koje se nakupilo ali nije dalje stimulirala proizvodnju. Bila sma u šoku jer mi je to nezamislivo, pogotovo nakon Vida koji je cijelo vrijeme visio na cici. Također me uhvatila panika jer sam skužila da to traje već neko vrijeme i da se količina mlijeka vjerovatno smanjila.

Forsiramo češće podoje tokom dana, dajem joj i po noći (u cca 20h, 24h i oko 3 h, ona spava ali uspije nekoliko puta povući).

Pelene su relativno OK (neke su lakše a neke teže)

Sve je OK dok u cicama ima puno mlijeka ali čim se količina smanji i kada više ne teče ona se počne odmicati od cice, gleda me u oči i počne plakati (vrištati).
Kada je LD jači odguruje se od mene pa samo djelomično drži bradavicu u ustima.

Sve to traje već nekoliko dana/tjedana a količina mlijeka se ne povećava (nakon podoja pokušam se izdojiti ali nema "ništa"). U svakom podoju isprazni obje dojke, po njenom ponašanju je evidentno da joj nedostaje mlijeka nakon cicanja ali ona ga nema strpljenja navući nego strpa prste u usta i navlači njih.
Činjenica je da raste i da se udebljala, vesela je... ali ja nisam mirna s trenutnom situacijom.
Ovim tempom garantirano gubimo mlijeko.