-
Proljev
Dino ima 10 mjeseci i u petak je operirao bruh.
Nastao je problem kad su nam rekli da mama, tj ja ne mogu biti s njim preko dana u bolnici.
Ostavili smo ga i dojila sam ga za vrijeme posjeta prije i poslije podne, te sam dolazila i navečer oko 8.
No nakon par dana dobio je proljev.
Odmah sam reagirala i rekla im da on nije navikao jesti tri obroka, jer ja kombiniram dojenje i hranu, ali naravno da su sestre "pametnije" i zabranile su mi dojiti.
Čak je zaključak bio da sam pojela nešto krivo, da imam nervozno mlijeko i sl. :shock:
Dino danas ide kući i dalje ima jako vodenu stolicu.
Naravno pokušat ću ga vratiti u stari režim hranjenja, ali molim vas savjete što da mu dajem jesti pored dojenja a da je dobro protiv proljeva?
-
Marko je nedavno imao proljev i osim ORS-a sam mu davala malo više riže u ručku,imaš dobar tekst na portalu o diareji,to mi je jako pomoglo
-
Draga Cyber, baš mi je žao Dine!
Sumnjam da se je krivo dojenje. Moj ti se nećak na našoj pedijatriji liječio od bronhitisa i vratio kući također s proljevom kao i ostala djeca iz sobe. Prije će biti da je nešto pokupio u bolnici. To se zaista često dešava. Ja bih nastavila dojiti i sve ovo što ti je napisala maria71 i mislim da će mu biti bolje. Ako ne bude, odvedi ga kod pedijatra.
-
Dobro mu je dati i mrkvu jer to stvrdne stolicu - možeš skuhati sama mrkvu pa mu dati kao juhicu, ili ima za kupiti **** sok od mrkve sa rižinom sluzi i elektrolitima - to je kao ORS sok. Postoji i rehidromix sa mrkvom.
Btw., nemoj se slučajno optuživati - i Lea je bila u bolnici i dobila je proljev.
-
Ovakvu glupost još nisam čula! :shock:
:shock: Nervozno mlijeko!!!
Možeš mu dati i rižu, i banane. Ništa slatko a ni mliječno (osim svog mlijeka).
I one korisne bakterije (Linex kapsule, otvoriš i prah pomiješaš s par kapi svog mlijeka i daš na žličici), osobito ako je u bolnici dobivao antibiotik.
-
Kakvo je to nervozno mlijeko :?
Kako ti netko može zabraniti da dojiš :?
-
Eto vidiš može. Mislim da sam ja baš htjela dojila bih ga, ali nisam se htjela tamo zamjerat sestrama, jer sam im ostavljala dijete.
Mislila sam čak da je proljev dobio od nervoze, jer je dijete jako patilo za nama.
Danas je drugi dan od izlaska iz bolnice i malo se stolica stvrdnila.
-
Super! Samo se vi pazite i mazite i sve bude OK! Pusa Dini!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma