Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: bol u zglobovima

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno bol u zglobovima

Cure bok... opet ja jeremija sa svojim problemima...

U zadnjih par dana javlja mi se bol u zglobovima i to svaki zglob u sklopu prsta, pa sake, pa lakta i zatim od nocas i ramena... po noci se budim sva ukocena, a niti preko dana ne mogu do kraja stisnuti prste niti normalno vrtiti sakom, a primjetila sam i jace otekline s time da mi po noci zna biti sve na rubu plavila... jel ima tko slicna iskustva, sada sam u 35 tjednu?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

A jesi natekla puno,da zbog toga nemoš totalno skupit šaku?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ma ne nemogu skupit saku od bola u kostima odnosno zglobovima... cak su mi zglobovi lagano plavi.. recimo ko kad se natuces.. danas sam vadila nalaze sve pokazuje da je ok... zato me zanima.. imam one tipicne tegobe tipa grcevi listovima tralalala al koga god pitam nitko nije imao takvih tegoba da ga bole zglobovi.. evo od danas me bole i koljena, ali sake su mi koma.

Strippy avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Draga, ne bih te htjela plašiti, ali ovakvo intezivno oticanje i bol nikako ne može biti bezazleno. Odi što prije kod ginića (ili kod doc.opće prakse ako je dobra) nek ti izmjere tlak, proteine u mokraći... Mora biti neki uzrok prekomjernom zadržavanju tekućine. To može ukazivati i na preeklampsiju, tak da se nije za zezati. Držim fige da sve bude ok i svakako javi!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

nalazi su ok, tlak ok :: Proteini negativni... Rekao mi je doc da moram doci u bolnicu ali ja se nedam Necu u zatvor, a jos mi je ostalo samo 5 tjedana... Izdrzat cu to nekako... Do sada sam cisto dobro to gurala.. danas mi je manja otecenost na rukama i nema bas plavila.. cisto neznatno..

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja sam imala grčeve u listovima, bedrima pa čak i šakama sve dok nisam počela pit magnezij, a trpila sam u bolovima mjesecima dok mi dok nije rekla da pijem magnezij

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mene isto bole zglobovi,pogotovo koljena!Kada imam jake bolove popijem si normabel od 2 mg da me opusti i to je to,ali nemam problema sa oticanjem i plavilom!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Re: bol u zglobovima

Citiraj noklica prvotno napisa
    Cure bok... opet ja jeremija sa svojim problemima...

U zadnjih par dana javlja mi se bol u zglobovima i to svaki zglob u sklopu prsta, pa sake, pa lakta i zatim od nocas i ramena... po noci se budim sva ukocena, a niti preko dana ne mogu do kraja stisnuti prste niti normalno vrtiti sakom, a primjetila sam i jace otekline s time da mi po noci zna biti sve na rubu plavila... jel ima tko slicna iskustva, sada sam u 35 tjednu?
    Draga moja i ja imam sličan problem, samo kod mene nema oteklina, zglobovi na šakama me otkidaju, zato jedva dijete da mogu podići koje sada ima 3,5 mjeseca i 7 kg i postaje sve teže i teže To mi se pojavilo u posljednja 2 mjeseca trudnoće i mislila sam da će nakon poroda proći, ali uzalud... Sve je teže i teže, i sve jače i jače boli
    Ja sam probala samo masaže sa uljem na bazi ljekovitog bilja (s obzirom da dojim, ne konzumiram nikakve lijekove protiv bolova niti koje druge) ali ni to nije pomoglo, tako da nemam pojma što je to!! Razmišljam da možda to nema nekakve veze sa gubitkom kalcija pa da zato tako boli? :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •