Citiraj ia30 prvotno napisa
Ah,što sad!Nekako sam mislila da si ti ina i kasnije ratovala s kukom,pa sam povezala i postupke!
Ništa,vidjet ću što će vrijeme pokazat,ali sam definitivno jedina mislim na forumu koja ne vjeruje ni 1%u uspješnost svog postupak...pa ni kad je sve idealno šanse 30%..
Tko zna,vidjet ćemo,a do tada još koji nalaz i druženje s toplomjerom!
Sad sam kupila onaj digitalni,na njemu malo manje pokaže pa mi odgovara
Ajde, ajde . Ja nisam u svoj uspjeh vjerovala ni 0,5%, možda je baš to pomoglo . Nemoj sad pak imat grižnju savjesti što ne vjeruješ i tako u krug dalje. Na kraju, ja zaključila za sebe da to vjerovanje uopće nije bitno, bar nije bitno u mom slučaju bilo. Meni je bilo bitno da sam ja sama sebe svu ispročačkala što sam mogla i zaključila sam na kraju da su mi moji repr. organi čist fajn i Bog te pita zašto mi ne mogu dr-ovi pomoć i u kojem grmu tu leži zeko. Naime, nisam imala nikakvih očekivanja, otpustila sam cijelu priču i opustila se (ne mogu se ja opustit na komandu, a Boga mi, ne može ni većina ljudi), vidila ne mogu mi pomoć', ne znaju, bit će u ruke Božje pa ako budem takve sreće bit će, ako ne neće i to je to. Meni je bilo lakše tako sve izvrtit. Ako je tebi lakše ne čačkat - ne čačkaj. Sretno, mirno, čini kako ti paše.