Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 55

Tema: Ideja za male Riječane

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Ideja za male Riječane

Cesto se na ovom forumu piše o tome da u Rijeci nema nikakvih prikladnih mjesta gdje bi se moglo otići sa djecom kada pada kiša, ili kakva igraonica za mlađe od 3 godine gdje bi se djeca mogla družiti i igrati sa vršnjacima.I ja sam jedna od tih koji često traže takvo što da mi mišić ne bude uvijek samo samnom i da ne lunjamo samo po trgovinama (čitam da se uvijek spominje tower i tobogan u pittarellu po kiši) i mislim da je to sve skupa jako žalosno.
    Obzirom da zaista nema nikakvih mogućnosti za kreativno provođenje vremena u društvu vršnjaka, predlažem vam da se organiziramo same. Evo ideje pa vi recite što mislite, a možete i same šta drugo predložiti: nađemo se i budemo dio jedne vesele družine koja bi se sastajala za početak recimo jednom tjedno u isto vrijeme (kao neka vrsta igraonice) može kod mene, ili naizmjenično kod svakoga po malo ko ima mogućnosti u stanu) kad je lijepo u parku i tako i zajdeno malo se družimo, igramo a ponekada si smislimo neki moto da zajedno radimo na nečem kreativnom.. i to sve naravno potpuno besplatno. Šta kažete, je li netko zainteresiran?

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Alga, super ideja! I ja sam ogorčena ovom "ponudom" za malene u Rijeci i mislim da su osobito zakinuta dječica koja ne idu u vrtić. Npr. postoji igraonica U Viškovu koja najmlađe prima samo srijedom od 16.30-18.00
    Mada, mislim da ćemo se teško organizirati, za običnu kavu su maratonski dogovori......

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da se mozete organizirati tako da npr. alga kaze, kod mene u utorak u 17h pa tko dodje, dodje. nikad ne mogu svi zainteresirani, ali mogu bar neki.

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Točkica prvotno napisa
    Mada, mislim da ćemo se teško organizirati, za običnu kavu su maratonski dogovori......
    zato sam i mislila da bude uvijek osto vrijeme, odredjeni dan u tjednu pa da se zna..ko moze, neka izvoli... kao sto ti znas da je igraonica u Viskovu tad i tad, pa odes i tako. Ajde da vidimo, da li ima zainteresiranih pa da se organiziramo?

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Apsolutno se slazem. Iako mislim da bi bilo puno bolje umjesto u stanu (jer je najcesce to i ne toliko zabavno za ostale ukucane) napraviti nesto da igraonice pocnu primati mladju skupinu. Ja sam isto sa VIskova i jos nismo bili u toj igraonici. Rado bi da mi kazete koja je. Isto tako mislim da bi se trebalo djelovati i na Opcinu da omoguci ili uredi neki pristojniji park ili nesto slicno.

vitekova mamuška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

To bi bilo super,šteta što nije predloženo prije, jer sam ja sad prilično nepokretna s obzirom na trudnoću, a s vitom ne mogu više nigdje sama :/ Inače, mi smo na rešetarima, alga gdje ste vi? Mislim da sam na jednom topicu skužila da idemo s klincima u isti parkić, tko zna možda smo se i susrele

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj vitekova mamuška prvotno napisa
    To bi bilo super,šteta što nije predloženo prije, jer sam ja sad prilično nepokretna s obzirom na trudnoću, a s vitom ne mogu više nigdje sama :/ Inače, mi smo na rešetarima, alga gdje ste vi? Mislim da sam na jednom topicu skužila da idemo s klincima u isti parkić, tko zna možda smo se i susrele
    ma super da ste zainteresirani, a vi cete se ukljuciti Vito i bebe i mamica kada budete mogli
    Mi smo isto na Resetarima, ali ne vjerujem da smo se srele, ne sjecam se nikoga sa tim imenom, a ni trudnice. Ali mozda bi se mogle dogovoriti..

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

evo i mi zainteresirani za druženje

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

i mi smo uvijek za

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ovo je stvarno sjajna ideja! I ja sam jedna od onih koja stalno pokusava saznati za neko događanje s klincima te dobi u Ri, pogotovo jer sam nova tu, doselila prije par mjeseci. Super mi zvuci svaka ideja,sastajanje vani, a i doma (moze i kod mene!) Meni je samo problem sto ne poznam Ri, pa ne bi bas znala doci nekud (ili bi mi barem trebalo sto godina )....Mogli bi mozda prvo viđanje organizirati u centru, na korzu ili tako nesto ( do korza znam doci ), pa tamo dogovorimo za dalje. Uglavnom, Ian i ja smo za druzenje, pa dajte da padne neki konkretni dogovor

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

:D evo ima nas taman dovoljno za malu grupicu!
    Dakle: alga, magnolija27, ra, sun .... tockica?, BP?
    Mozemo krenuti u detaljnije dogovore. Mislim da kada dogovorimo neko vrijeme i dan u tjednu da bude fiksno, pa da bude lakse svima nego maratonski dogovori. Prvo da nadjemo neko vrijeme koje bi odgovaralo vecini. Moj mis ide rano spavati. Mogli ujutro recimo od 8-12 ili popodne 15-19. Dan u tjednu je svejedno, tu smo fleksibilni. Sto vi predlazete?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

pozdrav svima. mi se još nismo upoz nali ali voljeli bismo. kako više ne pišem sa jednim u rukama nego sa dva, više o nama u živo.
    vrijeme od 8-12 i od 15 do 19 nam savršeno.

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

i mi smo za,ali nam ujutro nikako ne paše jer smo u vrtiću.

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

to je super. Ionako svi sa rijeckog podrucja idu vise-manje na ista mjesta setati vikendom, pa bi se i oko toga mogli dogovoriti, npr u određeno vrijeme u Icicima ili sl
    MI drugu srijedu idemo pokusno u igraonicu na Viskovo :D

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

BP imaš pp

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj sirena prvotno napisa
    pozdrav svima. mi se još nismo upoz nali ali voljeli bismo. kako više ne pišem sa jednim u rukama nego sa dva, više o nama u živo.
    vrijeme od 8-12 i od 15 do 19 nam savršeno.
    sirena, ja te se sjećam

i nama je to taman vrijeme, ali gdjeeee??? u tom je uvijek najveći problem.

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

BP, ja sam ipak vise mislila preko tjedna jer vikendom smo ionako familijarno naokolo, a i nisam mislila bas na setnje, jer to nije izvedivo sa malom grupicom djece, ionako svi pojedinacno secemo, ili po parkovima imamo kontakt sa uvijek nekom drugom djecom. Ja sam vise mislila na jednu grupicu koja bi se sastajala da zajedno npr crtamo, igramo se, druzimo, da mozemo po losem vremenu se naci a gdje bi se djecica vremenom medjusobno poznavala i tako...vec sam rekla, moze i kod mene, imamo veliki stan, puno igracaka, puno mogucnosti, a i mozemo i kod nekog drugog ko ima volje i mogucnosti.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

I nama vrijeme odgovara!
    Za mjesto nemam pojma..u tom je valjda i problem, radi kojeg je i doslo do tog da se ovo pokrene...Ma za prvi put je skroz svejedno,bilo gdje, prvi park, nemam pojma...pa cemo tamo dalje izmozgat kud cemo ubuduce..

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Alga, taman sam poslala, i tek onda vidjela sta si u međuvremenu napisala..
    Slazem se s tobom u potpunosti,mislim da su setnje i sl. malo teze izvedive i da ih ionako prakticiramo svaki dan, ovo bi bas mogla biti kao igraonica, igranje, druzenje, vise nesto kreativno nego rekreativno
    Ja sam za da se prvi put nadjemo kod tebe,da se sve dogovorimo i organiziramo,a ubuduce moze i kod mene
    Ako je dogovor za mjesto prihvacen, onda jos ostaje kad?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

pozdrav ra

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Bilo bi super kad bi se tokom zime ako je lijepo vrijeme nalazile npr. u Ićićima, jest malo daleko ali se isplati, plaža, kamenčići, pijesak, kavica....Nama je tamo super.

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

[quote="magnolija27"]an, ovo bi bas mogla biti kao igraonica, igranje, druzenje, vise nesto kreativno nego rekreativno
    Ja sam za da se prvi put nadjemo kod tebe,da se sve dogovorimo i organiziramo,a ubuduce moze i kod mene
    [quote]
    Vidim da kuzis tocno sto mislim, i to me jako veseli! :D Onda bacam prijedlog: iduca srijeda, 15.00 sati...Tko nam se sve zeli pridruziti dobit ce adresu i tel na pp

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Super, vrijeme nam idealno odgovara, Ian i ja jedva cekamo :D
    Alga, pliz javi mi se na pp!

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

I mi bi se pridružili.Javite nam mjesto i vrijeme na pp.

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Magnolija, di si nestala? Imas pp

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

hajd i mene pp-ajte

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

i mi smo za

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I mi smo za, ako nas primate?
    (ideja je super, već sam se počela rogušiti od predstoječeg lošeg vremena i dana provedenih u kući)

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Eto i nas!!!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Alga, gdje si sad ti ? Poslala sam ti pp

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

kako je prošlo?

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Dosla sam samo ja,(buduci da ste se vas vecina ostalih nazalost razboljeli), ali bez obzira na to bas nam je bilo lijepo i zabavno :D
    Algin i moj mali plavi harambaše imali su prilike upoznati se jedan na jedan i ubrzo su se skompali, igrali se, crtali, jurcali, papali i uzivali. Moze se reci da su nasli zajednicki jezik, iako je to bilo malo teze , jer Algin tako lijepo prica-ali uglavnom na talijanskom,to morate cuti, preslatki je!
    Sve u svemu, bilo je super, nadamo se da cete nam se vi ostale majčice i vasa djecice pridruziti iduci put

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I meni se sviđa ideja! Pogotovo jer ne radim, vrijeme mi isto odgovara jer Ema spava od 12 do 14. Konačno smo se preselili u RI i sad kad smo tu ne znam šta da radim s njom, a ona bi se doma igrala samo sa mnom, a meni se baš i ne da. Fale nam dječica! Baš bismo se rado družile. Ema ima 20 mjeseci, ako je to nekome bitno.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Idea je savršena!!!!! I mi bi isto , samo ne još jer moja ljube nije za "duga" putovanja (40 km je za malog zvrka uuuuuu ) ali cim pocne uzivat u voznji i ako vi nastavite s druženjima i mi bi :D

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Slijedeca "igraonica kod Alge" odrzat ce se u petak u 15.30 h

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

super,lijepo se provedite,mi ni ovaj put ne možemo jer putujemo,ali slijedeći put nadam se da stižemo

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mama ozdravila, Sven prokašljao.
    Treća sreća (valjda).

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

kada ima opet "igraonica"?

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Srijeda 24.10. u 15.30

Nataša T. avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Alga, mi bi se isto pridružili! Jel mogu pozvati još koga ili je prebukirano? Imam frendice s kikačima koje ne čitaju forum.

Može adresa na PP?

Možemo li malo zakasniti, kada je razlaz?

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Zao mi je cure ali ja pocinjem raditi tako da nazalost nece vise biti moguce odrzavati "igraonice srijedom"...

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Cure, ako ste jos zainteresirane, mozemo nastaviti odrzavati igraonicu kod mene :D
    Ako zelite doci, u srijedu oko 15.30h, posaljite mi pp da vam javim adresu

Nataša T. avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Super ste, cure, ideja je odlična!

Magnolija, poslala sam ti pp, ali nisam sigurna da li je prošlo.

Uglavnom, mi smo još uvijek zainteresirani, javi nam adresu!!!

Pozdrav i nadam se da se uskoro vidimo :D

Koliko vas je bilo prošli put?

Mislim da nije problem ako dođu i oni koje rade, mogu malo zakasnitii... Kao mi, na primjer. Mi možemo doći tek oko 16.30, ovisno o kom se dijelu grada radi.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Srijeda, 31.10., 16h

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

cure, bas ste se dobro sjetile sa ovo druzenje, blago vam se
    mi imamo tek 7 mjeseci, ali cemo i mi pokusati uletiti u nesto ovako kada budemo malo veci. inace i mi smo na viskovu, i bas nam fali drustvo...

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

magnolija di si ti, u kom djelu?

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Belveder,pored Filozofskog faxa.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno