Cesto se na ovom forumu piše o tome da u Rijeci nema nikakvih prikladnih mjesta gdje bi se moglo otići sa djecom kada pada kiša, ili kakva igraonica za mlađe od 3 godine gdje bi se djeca mogla družiti i igrati sa vršnjacima.I ja sam jedna od tih koji često traže takvo što da mi mišić ne bude uvijek samo samnom i da ne lunjamo samo po trgovinama (čitam da se uvijek spominje tower i tobogan u pittarellu po kiši) i mislim da je to sve skupa jako žalosno.
Obzirom da zaista nema nikakvih mogućnosti za kreativno provođenje vremena u društvu vršnjaka, predlažem vam da se organiziramo same. Evo ideje pa vi recite što mislite, a možete i same šta drugo predložiti: nađemo se i budemo dio jedne vesele družine koja bi se sastajala za početak recimo jednom tjedno u isto vrijeme (kao neka vrsta igraonice) može kod mene, ili naizmjenično kod svakoga po malo ko ima mogućnosti u stanu) kad je lijepo u parku i tako i zajdeno malo se družimo, igramo a ponekada si smislimo neki moto da zajedno radimo na nečem kreativnom.. i to sve naravno potpuno besplatno. Šta kažete, je li netko zainteresiran?