LUCIJI sretan imendan![]()
Daaaa....Lucija sretan ti imendan :D
Lucija, sretan imandan![]()
Paulita :shock: iza ručicu, hvala Bogu da je dobro
![]()
mial-tako smo se mi prije nekoliko dana najeli kupusa i suhog mesa,pa se Jure po noći probudio da ga boli pupa...al kad se popiškio :? bilo mu je lakše i uredno je zaspao.
Jure obožava kobasice i generalno "žešću" hranu.
mama27-za ukrase i vježbanje na ručama, kad ispečete i pobojate kolačiće, poslikajte da ih i mi vidimo (ja to baš i nemam afiniteta raditi
) pa da dobijemo inspiraciju.
Jučer je MM Juri kupio 2 viteza na konjima i 2 robotai dao mu ih, kao da se ovih dana neće nadobivati poklona
![]()
jao tako mi je žao Ledetako malena još ništa ni nezna nadam se da ćete brzo~~~~~~~ skinuti langetu i da neće trebati gips!
Jučer smo Matea vodili kod zerke čitaj frizerke,stvarno je bio zarastao s kosom,ima je puno i brzo raste-baš smo se svi namučili dok ga je ošišala,sjedio je meni u krilu ja ga držim za ruke i noge a mm za glavu i ona šiša šta stigne.Za čudo na kraju je dobro ispao!
sve je ok kad dođemo k njoj,okolo proučava,razgledava,vrti se na stolici ak je slobodna ALI kad treba šišati nema šanse vrišti,trga se,nepodošlijv je uopće neda da mu dirne kosu neznam uopće od kud taj strah :? došao je jedan dečko mjesec dana stariji od njega sjeo na stolicu i ošišala ga a da nije ni riječi rekao a ovaj moj svaki mjesec isti show
i Mateo se počeo igrati sa čovječuljcima,ima neke ratnike jedan je već bez noge al nesmeta
Otišao je u vrtić,ništa od prehlade,dobro je
Bokić!
da da danas joj je pravi () imendan!
LUCIJA SRETAN IMENDAN LJEPOTICE SLATKA!!!!
ipak sam noćas prodežurala cijelu noć i sad trenutno imam balvane u očima da kapci mogu ostati otvoreni.
sinek do 3,10 bio budan, a kad je on zaspao Kala do jedno pol 5 svako malo na blju blju. kad su oboje čvrsto zaspali ja sjela na krevet i nemogu spavati jer na svki njihov okret, šum skačem i tak do pol 7 kad se MM probudio i onda sam ja išla malo na miru leć reko sad je on budan pa mi kao lakše. ponadala se ja da će klinci bar do podne, al Kala do pol 8, a Kiar do 8 i moš se slikat. i da otišla je u vrtić, nije htjela ostati doma.
Trak ma uopće nije začinjena, baš je bila i sveki pa je probala i komentirale smo da je u biti čak i bljutava. zvala sam jutros sveki da vidim kak je njoj - ništa. al mi doma baš nejedemo svinjetinu pa možda nam je teško pala. rekla mi sveki da nam je to zato što smo pile poslje vodu, a neznam šta bi mogla dati Kali da popije poslje ( jedino da smo si i domaće rakije malo zveknule![]()
![]()
)
haribo zaboravila sam ti jučer napisati Kala se počela bojati onih teta obučenih u Fifi i dr, prije je trčala k njima i onda samo odjednom strah.
puno je pojela a želudac nije probavio da si joj dala malo mineralne da proradi i mi se ovih dana ubijamo u čvarcima pogotovo Mateo jede ih same nekad si mislim da će mu doći zlo od masnoće al ima želudac opet nebi da pretjera pa sam ih poćela skrivati traži ih pa mu velim da Jerry došao i pojeo to prolazi
Nina nisam uopće o tome razmišljala, al kad je njoj voda zakon. e to će joj biti prva hrana koju izbacujemo.
zatvaram ordinaciju do daljnjega!apricot prvotno napisa
evo zaključ, zaključ........
![]()
nemoraš izbaciti iz prehrane samo umjereno i Mateo to voli al sir nikako što mi je žao jer ga ja obožavam i uvjek biram najbolje
Ne znam kako vi,ali ja Roku ne mislim davati ništa sa mjehurićima još duuugo... :/
ja nažalost moram priznati da Kala pije s mjehurićima.
MM mi je ovisnik o coli i naravno da ju je navukao , kad je doma cola ponašam se ko Hitler i nedam ni njemu da pije da ga nevidi.
ali noćas sam joj i ja dala jako malo da joj pomogne.
a i ljetos kad smo imali onu virozu, pedijatar mi je reko da joj dam po malo, ali nikakvu light il neke žnj marke nego samo pravu.
nažalost i dale joj bake i kapučino pa jedno vrijeme im bilo normalono da ima Kala popije pol šalice a sve meni iza leđa, kad sam skužila i rekla da nisu normalni i rekla NE, još se više skrivali i smijali. moja sreća što me Bog obdario visokim C
i od tad više nepije kavu.
nekad znam reći da mi je djete od 2 g već bilo na odvikavanju![]()
mislim sad mi je, al bilo mi je
![]()
![]()
Patrik bi isto jeo kobasice, ali s obzirom da mi to doma nemamo, onda to jede jedino kod baka. Doma jede pršut i ev. špeka - ako ga opet dobijemo od baka.
Ko što već napisah nebrojeno puta, moje dijete je najveći ljubitelj čevapa :shock: :shock: :shock: i to šiš - što ljućih i začinjenijih - to bolje. Ne postoji način da mu se to ne da ako netko u njegovoj blizini to jede.
Opet, to mi je nekako draže da jede, nego salame i hrenovke pune kemikalija.
S mjehurićima je probao samo mineralnu vodu, a coca-cole i fante što se mene tiče, neće probati nikada. Ni mi ih ne pijemo, pa ne vidim razloga da to dajemo njemu. Uostalom kaj nije coca-cola puna kofeina, pa onda bi mu mogla i kavu skuhat, pa ne bi uopće spavao :/
Što se igračaka tiče - mi smo i dalje samo i isključivo na bagerima, kamionima i traktorima, ev. običnim autićima, u neograničenim količinama i još uvijek nemam pojma što mu kupit za Božić - 225. po redu kamion, traktor ili bager koji će za par dana biti u dijelovima, ili neštoo što ga uopće ne zanima i što neće niti pogledati:/ :?
Paulita :shock: , pa vama stvarno nikako na zelenu granu, al po zakonu vjerojatnosti kad "odradite" sve, bar ćete neko vrijeme biti mirni :/
zaboravih . . .
Nina pa meni ti Kala do ljetos nije htjela ništa od mlječnog, u biti samo je htjela sir i mljeko, i onda samo odjednom jogurte, acidofile, sirne namaze sve počela tamaniti. u vrtiću poslje buđenja često imaju nešto tako mlječno i kalnički kruh i to veli teta tako fino jede, a doma si sama uzme iz frižidera i pojede.
jooooooooooooooj, mial, kud colu, pa to osim što ima kofeina, razara i jetru, a i sve ostalo, od želuca, pa nadalje........uhhhhh**mial** prvotno napisa
zašto ne malo mineralne? nemožemo ih cijeli život držat pod staklenim zvoncem
ja sam prva protiv cole i ostalih energetskih napitaka al mineralna je ipak izvorna voda bez arome,kofeina,sladila...ništa štetno Mateo popije tu i tamo al najviše konzumira običnu vodu
Pa svako ima pravo na svoje mišljenje,zar ne?NINA80 prvotno napisa
![]()
Meni je mineralna koma,i ne mislim je davati Roku,niti išta drugo sa CO2 još dugo vremena.
O Coca Coli da i ne govorim ,ali isto tako i ne osuđujem
Your choisesamo komentiramo
ma nemojte me niš pitati, samo ja znam kako mi je![]()
![]()
da vam kažem da je malom već dao čašu od kole da lizne :shock: , joj kad sam dreknula djete mi se rasplakalo. poludila sam![]()
![]()
ne branim ga ali nažalost znam zašto se tako ponaša. ima jedna pametna glava koja je najpametnija na svijetu pa svoje gluposti pušta dalje i kojoj su takva pića pod obvezno u kući
Mial-sigurno je teško balansirati između toga što ti braniš,a TM dozvoljava. Ako je netko ljubitelj junka,po mojoj logici i savjesti,trebao bi ipak razmisliti o štetnosti toga. Ima vremena za sve u životu.
Ja recimo čips i slične gluposti jedem kad Roko spava,ili skrivečki u kuhinji![]()
Patrik naravno ne pije mineralnu, nego ju je probao, što u prijevodu znači da kad sam je ja pila (a pijem je u neograničenim količinama jer mi paše više od obične vode, a bolje da pijem vodu nego zašećerene i umjetne sokove), on je morao uzeti čašu i probati, ali samo na tome je ostalo jer je zaključio da je "vruća"![]()
Opet, baš da je zapeo, dala bih mu je i piti jer ne može biti gora od svih ovih mogućih sokova (doduše prirodnih, ali ipak zaslađenih, doduše bez dodatka šećera, ali i prirodni šećer je šećer za razliku od vode) koje dnevno popije.
Ovo nije nikakva kritika nikome, nego moje mišljenje.
da ne mislite da se branim al noćas sam joj dala jer sam znala da će ju iritirati dok sve ne baci van i tako je i bilo.
naravno da svako ima pravo na svoje mišljenje i komentare, nema ljutnje bar s moje strane![]()
voljela bih da sam savršena mama, ali iako nerado al priznajem da nisam
ali isto tako trudim se ispraviti svoje pogreške
a što se poklona tiče jošploču koju smo naručili, pa valjda će stići na vrijeme :?
on svakodnevno pije mlijeko,nešto rijeđe voćne jogurte a vrhnje jedino domaće tu kod nas svaka babica proizvodi al neki namaz ne,kupila sam mu zdenka sir ona mala pakiranja dok ga je otvorio(nije dao meni)svog ga je zgnječio i reko da mu nije fino nikako da ga nagovorim na malo sira!
a kobase,kulene i špek proizvodi deda pa znam da nije neki ludi mix zmiksan
TRAK![]()
MIAL tak mi je i samojprvo što mu ponude su bomboni a kad ja kažem NE oni ŠTA NE, ŠTA ĆEMU BIT poludim
eto to nam je za sad jedino oko čega se neslažemo, ali borbena sam pa ne popuštamtraktorka prvotno napisa
a i prijetim mu se javnim linčem![]()
- napisat na forumu šta radi pa kad ga dobrano operu dobit će i argumente zašto se nesmije
imam dobru taktiku haa?![]()
![]()
![]()
ja ču pod bor najmanju sitnicu jer znam da će ga drugi obasuti igračkama uopće se nerazmišljam o tome! sad bi bilo vrijeme da se skinem s neta imam peglanja,ručak pa po Matea mm ovih dana ima inventuru pa je od 08-20h u firmi
![]()
Mial-nazovi pa ih pitaj za svaki slučaj!
Ah...ja sam tako daleko od savršene mame,niti mi je to cilj,a niti je to moguće. I to me isto kao i tebe ne opterećuje,već pokušavam izvući svoj maximum. Naravno da ima stvari koje mi više smetaju,a neke manje......ali se trudim,thats the point
Nina-![]()
A joooj....baš ste me podsjetile. Lovri se redovito kupuju čokolade iako dobro znaju da ih nesmije jesti. Niti grickalice, niti gazirano. Ja gazirano ne pijem, tako da ga doma nemamo, ali kod svekija je druga priča. Obavezno se kupuju samo gazirana pića, slatkoga na tone....Sreća da ne živimo skupa. Za sv. Nikolu su mu donjeli čips
, jer je teta vidjela kada mu ga je MM davao
A on bolestan, temperatura.....samo sam rekla "dobro, nije puno pojeo, bolje, jer ima temperaturu pa da ne dehidrira". I onda im je došlo do glave da je čips slan i da bi ga mogla peći izranjavana usta....I komentar "joj, sada ću mu stalno kupovati čips kada ga toliko voli"....aaaarghhhhhh. Na to nisam šutila te sam rekla da on nesmije grickalice jer ga to zatvara. A da ne pišem da su prošle godine poblesavili s banankom pa sam imala cijelu kašetu doma, da bih nakon par mjeseci probavnih smetnji i crvenila u licu shvatila da je krivac bananko....Ma mogla bih sada pisati romane. I još jedan biser. Svekiji imaju svoje vino, i kada su utakali mošt kaže svekar "neka popije malo to otvara". MM mu kaže da je lud, to je alkohol, a on njemu Pa nema u mladom vinu alkohola :shock:
![]()
MM mu je rekao da je poblesavio od alkoholnih para....
cure hvala svima na čestitkama
ja sam maloi zabrinutu
jučer sam opet dobila injekcije od kojih jedan sastojak nije kompatibilan s a dojenjem, i ne znam što će biti ako ću morati primiti još
otvorila sma topic o tome pa da sada i ovdje ne lamentiram
lucija je jučer imala grčeve (od kemije???) zaspale smo u 2, sada spava na meni u slingu (odmah vas se sjetim)
trenutno nemam reakciju jer lijekovi drže, tak nisam imala ni u utorak a onda u srijedu drama, evo kako to izgleda, u promjeru budu i po 10-15 cm
http://public.fotki.com/lucy07/na-poetku/pc120009.html
tra stigli bubnjevi, evo dolje slika, u promjeru su 17 cm a visoki 20 cm
na žalost veće nisam uspjela nabaviti
drveni je, zemlja podrijetla indonezija, košta 120 kn, ako želiš ja ti šaljem
ako ne naći će se netko komu ću pokloniti, bez obaveze, mogu ga čak i vratiti...
http://public.fotki.com/lucy07/na-poetku/pc130019.html
Paulita~~~~leda je prekrasna, slatka za popapati, a longetica, što reći, dešava se, ne možeš u svakom trenu ih imati na oku, i ja s ebojim takvih situacija ali znam kako ti je sa njih dvoje
klopa...ja sam počela gubiti rat kad je ivan krenuo u vrtić, prehrana mu s esrozala, prestao je jesti puno toga, doma sam još uspijevala nekako nešto uvaliti ali za to treba puno vremena i strpljenja, a sada vremen a imama sve manje
jede juhe i kuhano, i još uvijek dosta mlijeka iako smo flašicu maknuli (to mi je sunce u mraku trenutno)
slatkiši, pokušavam što manje, ali ni ja ni mm baš nismo disciplinirani, trudimo se micati sa stola što više, živ. car. je obavezno od kad intezivnoi skupljamo sličice, no to je tako malo čokolade
bombone još nije ni okusio
dam mu mineralne kad baš vidi od nas
coca colu je probao, dva puta po gutljaj, traži ali mu nedam, doma je imamo rijetko, kada očekujemo goste
od grickalica samo štapići, smoki sam odavno izbacila, čips je probao pa s e zacrvenio
sokove pije isto kad imamo goste ili smo u gostima
uglavnom pije samo vodu i mlijeko, tu i tamo čokoladno
voli špek i purisovu šunku i jede sir
kobasice i pršut ne voli
e sad u gostima ne branim- dječji rođendani i to, kod bake i dede pokušam, nekad uspijem, najčešće ne
pojede milk šnitu ili kinder jaje
i ja sam daleko od savršenstva, ali se trudim
nekada se toliko oko hrane iživciram, kad skuham a ne pojede i znam da taj dan osim mlijeka niš pošteno nije pojeo i onda još navali na napolitanke
:/
ivan će pod bor dobiti bubnjeve
mial sestrro po nespavanju ~~~da prođe što prije to što vas je napalo
stijena mom ivanu su sad hit kamioni sa prikolicom i autićima, prikolica se otvara i unutra upeljavaš autiće, bilo ih je u dječjem svijetu u dubravi
i munjeviti kojem se skidaju male gume stavljaju velike i još neki dijelovi koje dobiješ u paketu iz TL-a
kad već voli autiće...
Ljudi moji jeli to moguće?!?!? Žene otvoren nam je SPAR! :shock:
supeeeeeeeeeeer, imam nešto kuna na magminoj kartici, ionak sam mislila svratit u TL, pa pogledamyasmin prvotno napisa
![]()
Stijena prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
i sad ćete vi istočnjaće na kavu haaaaa :ljubomornismajlić:
Yas sestro e baš te hoće. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da prođe što prije pa da nemoraš tu kemiju trošit.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nestanu grčići
bem mu miša baš kad se je normalizirala sa spavanjemdrži se draga
Paulita vidim svako vleče svoga križa - kak bi se reklo tu kod nas.
ajde bar neka utjeha da u svojoj muci nismo same.![]()
Pa dobro Stijena i kak zgleda? Jel ćemu?
a čuj, spar kao spar - isto ko i svaki drugi hipermarket u ovome gradu.Modesty Blaze prvotno napisa
Čak mi se čini da je identičan onome sa zapada.
Nemre bit jer oko sebe nema City centar one![]()
da dobro, unutra je identičan - pa nije se ni otvorio CC1, nego SparModesty Blaze prvotno napisa
- nema ništa posebno - jedan kafić (za ZPB mame
)i par dućana s oblekom.
Yas-oni plikovi su fakat strava,mislim ne izgledaju grozno,nego imam osjećaj da svrbe,peku,bole....Odakle to dođe,odnosno što je uzrok? Uglavnom,strava i da što prije nestane ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
A što se bubnjeva tiče joj ne znam ni sama ,prekrasni su,doduše nadala sam se većima,ali stvarno izgledaju mrak!!!
Pravi pravcati :D
Jel ti mogu javiti sutra ,da vidim s mm-om? To je njegova želja pa moram čekati sudbonosno da![]()
Aj, aj, aaaajjjjjj!!
Kad se ne javim par dana imam feeling da sam propustila gomilu toga, ali jednostavno ne stignem.![]()
Paulita, Lea se jednom istrgnula mojoj mami iz ruke i kao i Ledi rukica visi, odvela sam je na Kantridu i dr namjestio, sve bilo ok.
Da vas pitam, kupila bih Lei novu autostolicu, nekako mi se čini da je ovu prerasla, ima cca 100 cm i nešto manje od 16 kg. Šta je još bitno za prelazak u veću stolicu?
ma naravno, bez obaveze, nije hitno tako i tako će stajati neko vrijeme domatraktorka prvotno napisa
i ja sam htjela veće ali fakat ih je teško naći
točkice i moj ivan je sličnih gabarita, nemam pojma što je još bitno za veću stolicu, ali ove što imaju sad su im sigurno dobre još neko vrijeme a i sigurnije su jer imaju svoje pojaseve dok za ovu veću koristiš pojas od auta za vezanje djeteta
mi smo baš dasnas gledali romercu u tl-u 1500 kn sa isofixom
kad luce preraste svoju dobit će ivanovu a mi ćemo onda njemu naručiti veliku iz njemačke
tamo nas je ivanova romerica koštala 100 eura manje
evo mene....
A joj Yas,jeli to neka alergija?Izvinite stvarno ne stignem sve detaljno iscitati.
Za Ledu~~~~~~~~~~~
Jesu li pocele pripreme bas u veliko za Bozic?
Bas sam juce prolazila kroz jedno naselje i sve je ukraseno od prozora,krovova do dvorista.Vi se fakat potrudite oko toga,svaka cast
.
Ajna je i dalje na ospenu,juce bili kod dr i kaze da nastavimo :/ jos par dana.Kaslje,kise,nos curi,ludilo![]()
**mial** ja gledala ovdje kod nas,onu kuhinjicu koju sam ti spominjala kosta od 40-50e,jeli to ok cijena?
svima
je samo ne znam na što...još sam pod injekcijama nadam se ipak da se sutra neće ponovo pojaviti kad prestane djelovanje injekcijeBobčica prvotno napisa
Bobčice pa kod nas u sparu su jeftinije ima ona jedna koju sam gledala oko 20 €. naravno ima i skupljih al ova mi je bila ok "moja prva kuhinja"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije prođe
kod nas u vrtiću pošast crijevne viroz kod Kale u grupi danas bilo 5 djece, pol teta fali i sutra se spajaju.
malo sam razgovarala s Kalinom tetom i rekla mi je da ima dosta djece u toj dr grupi s proljevom, pa sam ja odlučila da Kala sutra ostane doma.
a možda je baš to i htjela? :?![]()
![]()
autosjedalice - baš u zadnje vrijeme sam često na tom pdf i nad glavom mi milion upitnika. kad budem kupovala dogodine za Kalu moram i Kiaru jer i ova je nasljeđena pa neće biti za daljnju upotrebu
booster - kak to meni izgleda nesigurno, ali još smo daleko od toga
Mi imamo romer king nešto-nešto (ts plus??? :? ) i ta je koliko znam od 9-18 kg, to je jedino od mjera što na njoj piše i patrik još sa svojih 15 kg i 9o i nešto cm stane u nju, čak štoviše, tek mu je sad taman. Isto smo je u kiki u grazu platili nešto manje nego je bila tu u TL prije nego se i kod nas otvorila kika. A kad se otvorila kika, cijena je joj je u našoj kiki bila identična onoj u grazu, jedino što smo mi ipak dobili MWST natrag pa smo ipak nešto bolje prošli.
Što se tiče tih mjera, Točkice, najbolje da pitaš cure na AS da nas ne bi opet mareličica![]()
![]()
evo, mial, mi upravo noćas konzmirali tu virozu, čula sam neki dan u vrtiću da pričaju da ima puno djece s proljevom, a jučer ujutro je jedna curica u njegovoj grupi povraćala, tak da nije da nisam očekivala. Noćas smo u pol 2 imali šou, al, ajde samo jedanput, drugi put tek ujutro, a noćna pelena je bila zakakana što nikad nije....i tako je moje dijete sad kod svoje bake....eto nam vrtićkih radosti...opet!
Jutro....kod nas noćas temperatura 37.5 a već danima kašlje. Jučer popodne sam zvala doktoricu i rekla je da ga ne dovodim ako nema temperaturu,ali pošto je noćas ipak imao malo,odvest će ga uskoro da ga pregleda jer se davi od kašljea i zbog vikenda !
Noćas je spavao kao top,vjerojatno zbog temp. ,nije se pomaknio s mjesta !
Ja sam pomalo u nedoumici zbog AS,mi imamo Neonato do 36 kila ali kad Roko sjedne u nju,pogotovo sad zimi u jakni,imam osjećaj da mu je mala :/
I ja malo čitam,i on bi već po kilaži mogao u booster,ali ne znam jeli to baš primjereno za njegovu dob??
A on mi u AS izgleda kao mali div![]()
Bobčice-i meni se čini da je ta kuhinja malo skupa,ne znam kakve su vam inače cijene ?
Yas-pogledao mm sliku i kaže da je ipak htio veće,sad više ne znam jel htio za sebe ili Roka![]()
U svakom slučaju hvala puno,meni su prekrasni !!
Kako tvoj osip?
I kako Luce i Ivan?
Stijena-malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da Patrik ozdravi što prije![]()
Jutro, svim slinavim ZPB-icimai da što prije prestanu sliniti.
Yas i tebida sve prođe
Kod nas same old same old. Jutros snjega koliko hoćete uspjeli smo doći do vrtića, a kako ćemo iz vrtića to je upitno, jer je na vrh brdaIzgleda da će tata morati dolaziti da nas spasi.
Mi smo full u božićnoj predstavi slušam ga sinoć kako sam sa sobom priča, pazite sada: "Hajde Josipe dug je put pred nama, tada je došao mali Isus u Betlehemu u štalici, ko se boji vuka još tri za groš tri za groš..."![]()
Djetetu se sve smiksalo, ali tako je sladak kada prepričava predstavu uz napomenu da on danas hoće da bude Josip (dva dana je bio pastir)
![]()
Dobar jutar.
Mi smo jučer feštali MM-ov rođendan. Baš je bilo veselo.
MM je na poklon dobio fotoaparat Sony DSC W80i električnu četkicu za zube.
Jure je bio u elementu, došli su mu rođaci, igrali su se cijelo popodne i bio je jako žalostam kad su otišli.
E da, kad su tek došli, zagrli on Roka i kaže mu: "Dugo te nisam vidio, baš sam te se zaželio. :shock:![]()
potpisujembera prvotno napisa
bera prvotno napisa
![]()
Tra nema problema, nadam se da će te naći veće bubnjeve
booster...mislim da je premali jer sa boosterom idu pojasevi od auta a njemu bi sigurno išli previsoko, odnosno preko vrata što nije dobro
ja ove godien odlučila kumčadi i drugim klincima pod bor dati majice s amiješnim natpisima, jučer sam uspjela naći prazne majice i sad još moram naći onu foliju, isprintatai i ispeglati na majicu, budući da to radim 1. put nemam pojma kako će ispasti
imate li kakvu ideju za natpis :? posebno za cure
za dečke imam npr ISTI SAM TATA
MOJ TATA JE JAČI OD TVOG
ajde malo mućnite glavicama
bera baš me od srca nasmijao dino, i kažeš on toliko teksta zapamti?
jure isto mala pričalica kako se samo sjete
mi smo se jučer vozikali u autu i ivan je odjednom rekao mm-u "nemoj tako brzo tata, samo polako..."
umrli smo od smijeha, kako su slatki![]()
proljev...šic-šic, baš mi sad to treba dugo nismo imali onako kako smo znali, kad bi krenula neka sumnjiva stolica odmah sam mu dala prolife ili linex i ne bi se razvilo u pravukatastrofu na koju smo naviukli
ja za sada nemam alergije, spazila sma jedan mali mjehurić koji se za sada ne širi, nadam s ei da neće, i jučer sam imala jedan koji je nestao, no injekcija još djeluje jer sam je primila prekjučer popodne
nemoram vam ni reći da i na najmanji znak svrbeži skidam robu i pred ogledalo, užas, kakav pritisak
Lucija je noćas spavala 6 SATI U KOMADU...sad riskiram da se ureknem ali nema veze
kuc-kuc Lucija samo tako nastavi i da se mama Yas dobro napajki![]()
Yas i mene je iznenadio, jer već znaš da je bio down, ali kuc-kuc ide nabolje. Teta kaže da veoma voli predstave![]()