Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 210

Tema: ZPB 2005. (28. dio)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ne znam da li cu vas razocarati ali novost je da idem na zimovanje :D :D :D

to ce biti prvo nase zajednicko zimovanje i bas se veselim

Yasmin hvala za link

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

idem=idemo

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Super za vas haribo,a ja sam mislila da je drugi bebac na putu ,no i to je lijepa vijest.
    Hvala ti za info o cijnama,razmislit cu sta cu,znaci mi dodjemo kao najskuplji .
    Evo vibrice za Kacu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

svima

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    haribo i ja sam pomislila na drugog bebaća , :D za zimovanje i to zajedničko!

za Kaću ~~~~~~~~~~~, za njenog

ja sam bila danas kod dide u bolnici . . .
    Kala koja je non-stop aktivna samo me pogledala i rekla :" mama idu ti suzice, nemoj plakati!" i samo se umirila
    Trak tebi i TM , drž te se!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj haribo prvotno napisa
    ne znam da li cu vas razocarati ali novost je da idem na zimovanje :D :D :D
    Malo si me razočarala ali ipak super za zimovanje!! Gdje idete točno?
    Mi smo trebali na Jahorinu,ali zbog sveki sve odgađamo do daljnjega,odnosno ovisi kako će se razvijati situacija!
    Trebali smo tamo s bakom i djedom za doček nove godine,i sad mi je drago da nismo još bili uplatili,a mislili smo rezervirati za koji dan .
    Ako joj se zdravlje poboljša (iako nažalost ne zvuči tako) ići ćemo u 2 ili 3 mjesecu,tada nema gužve a snijega još kao u priči!

Moji dečki još spavaju,a ja kopam po netu u vezi tog prokletog karcinoma.

Ako neka nađe kakav dobar link,slobodno mi pošaljite na pp,ili bilo kakva info u vezi lječenja bi nam puno značila!Tnx.

Yas-sveki ima oko 40-tak polipa i 3 zloćudna velika tumora

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    Kala mi zakurila 39,2 popila je sirup i zaspala. sinoć joj oko krmeljalo čak joj se napola i zatvorilo, al svako malo čišćenje s fiziološkom i masiranje suznog kanalića i evo jutros sve se povuklo.
    sad moram paziti da mi neprilazi baš malom.
    za sve bubane ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Trak svima vama ! imaš pp

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mial-još jednom hvala ti

Baš mi je žao za Kalu i temperaturu,valjda neće na mišića !
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Roko je danas spavao do pola 11,i sad ga mm optimistično uspavljuje,a nema teorije,već se njemu spava pa se nada da će mu se sin smilovati a ja se nadam da neće jer će onda navečer ludovati do ponoći!
    Roko je maaalo bolje s kašljem,valjda će ga proći do Božića barem!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

kod nas temperatura stalno je tu, malo padne i opet skaće, sve me muka hvata kako će biti po noći.
    popodne počelo i desno oko krmeljati. najveća greška joj je što kad ispuše nosić s tom maramicom obriše i oke i eto ti ga na, a šta ću kad još ne kuži.
    nažalost počelo je i Kiaru ljevo oko krmeljati.
    bolnica opet u opticaju. MM još uvijek muku mući sa kičmom.
    a ja imam kronični nedostatak sna.
    dakle kod nas je veselo

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ajoj mial da što prije prođe...

kakva je bila noć?

Tra kako je roko

ja evo koristim priliku dok mala spava, ivan je u vrtiću
    alergija mi se više nije javila, nadam se da je to to, bila sam se fakat prepala, najviše zbog lijekova i dojenja

mi imam neki skok u razvoju, lucija je jučer cijeli dan visila na sisi (i rukama u međuvremenu), i opet zaspala tek oko pola 12, s tim da je preko dana jako malo spavala
    ima šmrkavi nos, čujem kak krklja a kad ih izvučem van tak su gusti i ljepljivi, sva sreća pa joj s eskroz ne začepi, to već traje tjednima i nikako ih se riješiti

ivan jučer nije spavao popdne pa je bio jako cendrav, u jednom treniu je igrajući se autićima na podu zadrijemao pa se trgnuo, onda je sav uplašen došao do mm-a se pomaziti, a poslije i do mene, valjda se strzao i nije znao što se dogodilo

haribo super i za zimovanje, a ja mislila jedan mali

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Dobro jutro!

Yas-super što se alergija ne vraća ! Neka tako i ostane!

Roko je puno bolje,čini mi se da je zdrav ,još samo malo kašlje,ali nije strašno. Jučer je napokon cijeli dan jeo onako uobičajeno kao i inače. Vagala ga je doktorica kad smo bili na pregledu i za ovih 2 tjedna kašljanja i šlajma je smršavio jednu kilu,bio je na 18,5 sa 19,5. Strašno....srećom pa ima zaliha.Jučer je bio toliko gladan da je uzeo sam u ruku pohani batak i cijelog ga pojeo! :D

Mial-kako je prošla noć,jeste dobro?

Mare-ja svejedno očekujem priču iz Londona !

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mi cijeli vikend povraćamo i kakamo, a buba buša............pa eto da smo i mi u tonu
    za sve kojima treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    tipkamo se kasnije!

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    mi cijeli vikend povraćamo i kakamo, a buba buša............pa eto da smo i mi u tonu
    za sve kojima treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    tipkamo se kasnije!
    pih, samo boleštine

znači mogu i ja očekivati da ivan nešto donese iz vrtića?

a valjda će izdržati još ovaj tjedan, pa će onda preko blagdana biti doma 2 tjedna

patrik ~~~~~

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

AAAAAAA!
    Ne stignem vas sve isčitati, ali molim za vaša iskustva.

U subotu sam bila s Jelenom kod jednog malog prijatelja kojem su u nedjelju počele izbijati kozice!!! :shock:

Kolike su Jelenine šanse da ih je pokupila? Ako ih je pokupila trebale bi se pojaviti za vrijeme našeg boravka u Švicarskoj. Petra nije bila s nama tako da je ona isključena.

Prošvikat ću! Ići ili ne ići pitanje je sad???? :/

Jesu vaši imali kozice? Kako su ih podnijeli?

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Zaboravila sam poslati puno vibri za sve bubane!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A joj Jeluška,mislim da su šanse jako velike

Roko još nije imao,ni mm,a ja jesam u 25. godini .

Nazovi ipak doktoricu pa traži savjet,ne znam što da ti kažem da li sad ići ili ne :/ To je sad lutrija !!

Patriku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da prođe crijevna viroza!!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    Kala cijelu noć ne da je bila vruća nego je gorila. nije mi se dala tuširati, nije htjela po noći ni sirup, a ja od straha nisam ni oka sklopila, tješila sam se što strašno puno pije vode i pred jutro je počelo preznojavanje. oko 6 temperatura je bila lagano povišena i onda smo se opustile i zaspale. sad smo se digle, ja pijuckam kavu, a ona sto na sat , kad sam joj probala čelo hladan ko led :shock: :D . krmeljice lagano na oba oka.
    Kiaru jutros oko dobro, kad ciki malo teže diše jer ima malih ljepljivih u nosu a teže diše, ali fiziološka nam pomaže. a počeo je opet spavati, ima jedno do dva klopanja, a budnih razdoblja nema :D
    sve u svemu zadovoljavajuće.

Yas super za alergiju ~~~~~~~~~~~~~~ i da se ne vrati. ma proći će i taj skok bitno da je vratila noć u svoju funkciju spavanja.
    Trak super za Roka!
    Stijena~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prij prođe! samo puno tekućine da ne dehidrira al po malo. nažalost moja kuma nije malu forsirala da pije pa su završili na hitnoj i cijelu noć na infuziji, al ujutro ko nova, samošto su se onda svi ukućani poredali na dežurstva u wc-u. ma opet vlada neka crjevna.
    Jeluška tako smo i mi imali paniku prošle godine. gore spominjana kumica nam bila i sutradan dobila kozice, odmah su nam javili a ja jado djete u karantenu. mi ih nismo dobili, ali vele da su onie zarazne kad prolaze, ali nemoj me držati za rječ. ja bi se informirala na forumu , pa čak i pitala pedijatra. znaš da se nesmije ni van ni nikud 2 tj il koliko već dok traju. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ipak nisu!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam sve boleštine odu za zpb-ića

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ako ovako nastavimo morat će nam preimenovati topic u "Bolnica na kraju foruma"

Patrik je imao i temperaturu jednu noć i cijelu noć buncao sve i svašta, stalno se budio, pa bi opet malo zaspao, pa tražio da upalim svjetlo jer kad se probudi ne zna gdje je, pa smo noć "prespavali" pod svjetlom, a naganjali su ga raznorazni stričeki koje je on tukao, skidao im glave :shock: :shock: :shock: , pa je onda malo "prao ruke" ( :/ a dobro da se sjetio sad kad je već pobrazo virozu)....nisam mu davala ništa za sniženje, nikakve lijekove jer je cijelu noć pio, a kad bi se probudio gledala sam okice - jesu bistre ili se počinje gubiti...
    Sljedeći dan je temperatura skroz pala sama od sebe, ali rigoleto se nastavio, a jučer je počelo i na drugu stranu i to opet onako samo ujutro. Doduše ne baš rijetko, ali najgore je što ga boli trbuh, pa vrišti. I eto tako, ovo je već četvrti dan, pa ćemo vidjeti što će biti dalje. Inače preko dana je OK dok ga opet nešto ne stisne, onda izbaci i opet ko da se ništa nije dogodilo. Za sad ne idemo doktou, ali ako dulje potraje, morat ćemo.
    Najgore u svemu je to da on ne može bez mlijeka, probala sam mu smućkati onaj bućkuriš za proljev, probao je jer sam mu rekla da će ga prestati bubati buša, ali nije mogao. Cijelu noć opet pije mlijeko, a jučer je čak tražio i jesti, ali je poslije opet sve povratio. Onda je navečer smazao dvije palačinke s punoooo marmelade od marelice (plan je bio da jede prazne, ali nije htio ) i to je bilo jedino što je baš jeo protekla 3 dana i uspio zadržati,a sad me zove sveki da on hoće špeka i jel da mu da :?

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Joj Stijena potpuna vas razumijem. tako je nama bilo ljetos. Prvo MM, pa Jelena, ja i na kraju Petra. To je bio horor! Ali preživili smo. Jelenu nismo vodili doktoru kad se sve to događalo nego kad su svi simptomi prošli, jer je bila totalno bezvoljna, malaksala i ništa ju nije zanimalo. samo je htjela spavati. Doktor nam je rekao da je to normalno. Kad djeca povrate 3-4 puta potriše svu snagu koju imaju i potrebno im je puno sna da se oporave, a ona je povratila nebrojeno puta. Samo je vikala bljuje i kad to kaže, imaš toliko vremena da joj nešto podnetneš pred usta ili je gotovo. Doslovce horor. Petra nije toliko povraćala koliko joj nismo mogli skinutu temp koja je bila previsoka.

Šaljem vam puno vibri da što prije prođe!!!!!

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

stijena
    i moj ivan kad ima criejvnu virozu ne odustaje od mlijeka, ja mu dam ono što me traži i što mu paše

jeluška ne mora da će cure dobiti kozice, nisu li one zarazne samo dok traje inkubacija a ne kad izbiju
    ja sam imala a moja sestra nije dobila nego tek nekoliko godina poslije
    malo je nezgodno radi puta, nemam pojma što bih ti rekla, isto bih bila u dilemi... :/

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Stijena nadam se da je bolje. Mi se u srijedu planiramo cijepiti (ako Bog da).
    Da nebi sve bilo ok jućer je Mislav tresnuo na glavu. Ne direktno al ima prosječni rog na čelu. To je kad se mamu ne sluša neg se ljulja na onom u kupaoni na što se stane da možeš do lavaboa.
    Tra kak sveki?
    Mial
    Haribo a od kojih slika si napravila kalendar. Ajd mi pošalji na email da vidim kak zgleda
    Yas draga kak si mi? Plikovi otišli? Luce spava? Ivan dobro?
    Jeluška nadam se da ćete izbjeći koze

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Stijena nadam se da je bolje. Mi se u srijedu planiramo cijepiti (ako Bog da).
    I nama je WonderWoman (miljenica tvog i mog M-a ) prošli put rekla nek se javimo radi cjepljenja, ali moje pametno dijete se baš svaki put kad nam ona to kaže, uspije razbolit, tak da niš od toga za sad.
    Ajd zamisli da bih ga zdravog vodila čekat dva sata u onoj čekaonici pa da pobere još nekaj triput gore od ovoga sada....mislim da se mi opet nećemo cijepit do ljeta kad prođu sve te džidže i malo se čekaonica isprazni, ko i prošli put s Priorixom.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Slažem se da za crijevnu virozu ne treba liječniku,bitno da temperatura prođe i da pije tekućine! Kad je Roko prošle godine imao isto,uspjeli smo mu ne dati mlijeko,plakao je,ne jako,pa smo mu dali vodu ! Jeo je skroz,ali samo one namirnice koje se preporučuju kod toga,i trajalo je ukupno 5 dana,i onda kao nov. Sjećam se da kad je ozdravio,da je cijeli dan doslovno- jeo

Mi sad bili malo vani,strašno je,uopće mi se nigdje ne ide najrađe,ali moramo bar do trgovine,i malo udahnuti zraka. I tako mi otišli u jedan dječji butik i uzela ja Roku malu kravatu mrak je,a treba nam za Božić i Novu godinu...i dođemo mi tako doma,i ja mu htjela iz fore staviti da vidim kako stoji,a ono.....ne može mu proći preko glave :shock: pa kakvo je to moje dijete??? Piše na kravati od 3-6 godina ! A ništa,morat ćemo improvizirati

MB-

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    i dođemo mi tako doma,i ja mu htjela iz fore staviti da vidim kako stoji,a ono.....ne može mu proći preko glave :shock: pa kakvo je to moje dijete??? Piše na kravati od 3-6 godina ! A ništa,morat ćemo improvizirati
    za glavonju
    i ~~~~~ svim bolesnima, malima i velikima
    Trak-žao mi zbog sveki ~~~ da sve bude ok.
    ??- ~~~ i za didu.
    Mi jučer bili na Bačvicama, milina Božija, vrijeme prekrasno, Jure se naskakao na trampulinu ko veliki, al se zato noćas (u 4) probudo i nije htio zaspati do kad sam išla na posao :? , zvao je i mene i MM-a 15-ak puta,tako mi i treba kad sam se hvalila da dijete lijepo spava, neka mi je
    Odmah sam se prisjetila kako je to izgledalo prvih 7 mjeseci , možda još ipak nisam spremna za odlazak iz nepokolebljivih

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Wana nema ti to veze. Ja se jadna nikad ne hvalim da moji dobro spavaju pa nikak da počnu dobro spavati
    Stijena tako je i kod mene. Sam se ja bojim da ne zakasnim s tim docjepljivanjem ali bojim se da nema druge...

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam oboje trebala docijepiti u 9 mj.
    ili su bolesni, boležljivi ili je mama malo senilna, a sad biti u čekaoni nema šanse.
    kad se pojavim dr pred oči i kažem za docjepljivanje i vidi karton bit će mili moji kuda koji
    neusudim ga se ništa ni pitati

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala Wana

Blago vama na lijepom vremenu,jedva čekam proljeće i sunce ! Uh kako nam fali igranje po parkovima i livadama

Možda ti je Jure nešto sanjao,nekog ratnika pa se razbudio.
    Ma ne brini,to njegovo buđenje jednom u sto godina je pisofkejk u odnosu na ostalu djecu!
    Roko ,da ga pohvalim i odmah ureknem,spava sve bolje,bude noći kad traži par puta mlijeko ,a nekada se uopće ne probudi

Od kad se dogodilo ovo sa sveki,totalno smo sve druge "probleme" potisnuli u drugi plan,i sad nam se čine smiješnima naspram ovoga. Zaista je zdravlje najvažnije i neprocijenjivo,a tako ga malo poštujemo!
    Tako smo se svi veselili Božiću,a sad mi je tako svejedno. Ipak zbog Roka će sve biti kako treba,živjeti se mora!

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

evo malo novijih sličica i slike kreveta :D

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    evo malo novijih sličica i slike kreveta :D
    a link , evo ga http://public.fotki.com/wana1/jure/

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

trak-

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Wauuuuuuu...genijalni ste :D
    Ajmo po redu....krevet je super, svi troje ste jako lijepi
    Otkrij mi tajnu kako se Jure nije bacio u one medvjede moj bi to već sve rasturio
    Lizači sladoleda su
    A kad vidim da Jure skače vani u majici-plače mi se na našu klimu

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Stijena tako je i kod mene. Sam se ja bojim da ne zakasnim s tim docjepljivanjem ali bojim se da nema druge...
    Nemaš kaj zakasnit! A što bi bilo da je dijete stvarno stalno bolesno? (pod stalno ne mislim neke "smrtne" bolesti, ali dovoljno je da mu konstantno curi nos ko što im zna curit cijele godine ako idu u vrtić).
    A da ne pričam da sam ja čak nekoliko puta znala zvati (našu) pedijatricu kad je patrik bio zdrav, pa mi je sestra rekla da sad ne možemo doći jer je gužva ili se ne cijepi ili nešto i što sad? Kad nas je drugi put naručila, patrik je opet nešto bio bolestan, ili bolje reći nije bio potpuno zdrav ko što oni kažu da mora biti, i opet nismo otišli.
    Dakle??? Nekako ne smatram da sam samo ja kao roditelj isključivo odgovorna za to kad će se, hoće li se i pod kojim uvjetima moje dijete cijepiti.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Tako jeee Stijena!!! Živio govornik.
    A kod Wonder Woman je fakat uvijek ispod 2 sata SF doći na red. I ja uvijek glupača zaboravim piknik ponjeti.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Wana blago vama - kad bi ja stavila 3 ovolka kreveta u njihovu sobu nemam pojma di bi se igrali. Naime upravo me to muči sad već neko vrijeme.
    Akos tavim 3 velka kreveta i ormare nema šanse da imišta drugo stane.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Joj stisnula sam send anisam Wanni rekla sve kaj ju ide
    Dakle vi ste svi troje jedna prekrasna obitelj i mladi gospon izgleda jako zreo i velik.
    I ova slika s medekima je preslatka

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nemaš kaj zakasnit! A što bi bilo da je dijete stvarno stalno bolesno? (pod stalno ne mislim neke "smrtne" bolesti, ali dovoljno je da mu konstantno curi nos ko što im zna curit cijele godine ako idu u vrtić).
    A da ne pričam da sam ja čak nekoliko puta znala zvati (našu) pedijatricu kad je patrik bio zdrav, pa mi je sestra rekla da sad ne možemo doći jer je gužva ili se ne cijepi ili nešto i što sad? Kad nas je drugi put naručila, patrik je opet nešto bio bolestan, ili bolje reći nije bio potpuno zdrav ko što oni kažu da mora biti, i opet nismo otišli.
    Dakle??? Nekako ne smatram da sam samo ja kao roditelj isključivo odgovorna za to kad će se, hoće li se i pod kojim uvjetima moje dijete cijepiti.
    e sad si me utješila

wana
    dečki su
    krevetić vam je baš super al mogla si nam još koju fotkicu , baš si škutica jedna.
    baš ste mi slatki na zajedničkoj!!!

Trak

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Tako jeee Stijena!!! Živio govornik.
    A kod Wonder Woman je fakat uvijek ispod 2 sata SF doći na red. I ja uvijek glupača zaboravim piknik ponjeti.
    Ajde fakat ćemo se drugi put dogovorit da idemo zajedno (bar za cijepljenje) pa da bar babinjak obavimo umjesto da gubimo vrijeme.
    Ti ponesi cugu, ja ću klopu i da vidiš...........ko je još vidio ić na kavu se izlajat kad mi imamo našu WW

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

wana dijete ti je prelijepo s ovom kraćom kosicom (iako i ona lijepa duga je bila ok, ali skrivala mu je to prelijepo ličeko, do sad nisam ni vidjela kako je ), sad mu je friz najtaman, baš mi se jako sviđa!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Stijena evo ja sam baš dogovarala nekaj za srijedu. Pa ak si za ponesi neku hranu ja ću cugu. Iamaš kakvih želja?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Stijena evo ja sam baš dogovarala nekaj za srijedu. Pa ak si za ponesi neku hranu ja ću cugu. Iamaš kakvih želja?
    mi nismo nikak za cijepljenje , al kak je krenulo možda se i vidimo u srijedu :/

a za cugu nemam nekih želja, al čist mi pada na pamet neka travarica iz par vrlo dobrih razloga:
    a) ubija viruse i bakterije
    b) ubija zdrav razum koji ti nakon 2 sata čekanja može jedino biti smetnja
    c) možemo ponudit i zmaju (znaš na koga mislim ) pa nas možda pusti preko reda.

Stavila bih i jedan ovaj , al kad malo bolje razmislim ovo mi uopće nije smiješno!

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

wana
    super ste svi troje a krevetic je mrak 8)

MBposlala sam ti pp ali bez slikica jer kalendar nisam jos slikala, moram ga jos malo doraditi, imam vremena do Bozica

Kristijan juce 3 puta povratio, poslije popodnevnog spavanja
    temperaturu imao 38.8
    bio je skroz iscrpljen
    nakon cepica malo zivnuo i jeo, pa na spavanje
    jutros je palacinkama sve nadoknadio
    super je danas kao da se juce nije nista dogodilo :?

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~da se i vasi bubani probude zdravi

MB ne znam kolika vam je sobica, ali ima krasnih kombinacija i za 3 kreveta
    npr. na jedan zid krevet na kat, pored njega na drugi zid krevet u visini odprilike 120 cm i ispod njega "igraliste a kasnije moze i radni stol
    jesam dobro objasnila

moram sada ici, dosla mi sogi

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ne znam kojeg bi stavila na kat... Možda ovog kaskadera od Mislava.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

:smajlićkojiumireodsrama:
    baš Vam hvala, sad znate kako smo "smišni" i kako imamo frajerski krevet.
    trak- kraj medvjeda je stajao čuvar pa smo mu rekli da ne smije ući jer barba čuva mede i da ih samo smije gledati. bio je dobar
    Planiram u dogledno vrijeme Juru i mlađeg brata/sestru prebaciti u veliku sobu i ovaj krevet ukomponitati u cijelu priču.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hello
    Joj Wana odmah vas moram pohvalit,prlijepi ste ,a Jure je pravi lik .
    Stijena **mial** i haribo evo da klinci brzo ozdrave ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Stijena jesi li probala da mu das one prolife bocice,mozda na dva puta jednu,da se ta mikroflora malo izbalansira,dobre su i kod proljeva i kod povracanja.
    Jeluska ~~~~~~~~~~~~~~~ da nema kozica.
    Trak i mial,drzite se
    Ajna je puna slajma,antibiotik sam prekinula,ispila je cijeli sirup od bijelog sljeza i sad pije neki koktel od raznih travki ,vise mi je muka od tih prehlada.
    Yas drago mi je da su plikovi prosli,samo ti nastavi unosit kalcij,a probaj se malo i odmorit.
    svima.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

wana dijete ti je prelijepo s ovom kraćom kosicom (iako i ona lijepa duga je bila ok, ali skrivala mu je to prelijepo ličeko, do sad nisam ni vidjela kako je ), sad mu je friz najtaman, baš mi se jako sviđa!
    Veliki potpis....puno mi je ljepša kratka Jurina frizura

Bobčice-da te utješim,kod nas je šlajm trajao skupa s kašljem čak 3 tjedna,i evo samo od sebe prošlo (kuc,kuc) ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da brže prođe!

Haribo-vjerojatno je Kiki imao blagi oblik neke viroze,ma bitno da nije dugo trajalo

Mial-kako ste??

Yas-kako Luce i kako Ivan? Pisala si da mu se promijenilo ponašanje? Jel još traje? Meni bi to vjerojatno bilo skroz normalno ako ne i prenormalno

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Veliki potpis....puno mi je ljepša kratka Jurina frizura
    da :? , a meni je baš ljepši sa dugom kosicom...pa je ponovno puštamo

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

evo kod Kale cijeli dan bez temperature, ali već je lagano počela sad navečer rasti. popodne nije spavala pa sad već spava nadam se da će do jutra.
    Kiar me isto zeznuo pa je rano zaspao, sad lagano strahujem kad će njih dvoje imati tulum noćas.
    Trak jel bila sveki na kakvim pregledima danas?
    moj dida već tjedan dana u bolnici i ništa mu nerade od pregleda, pa se sve bojimo šta im to znači.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bubače da im što lakše prođe noć, a nespavači da spavaju

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mare-ja svejedno očekujem priču iz Londona !
    Za početak (da bude vezano za roditeljstvo/djecu ):
    Hamley's (valjda se tako piše) je robna kuća na pet katova (svaki kat veličine najvećeg splitskog TL) u kojoj se prodaju samo igračke! Prizemlje - plišanci, prvi kat - za predškolce (naša banda ), drugi - društvene igre, treći - za cure, četvrti - za dečke. To je nešto apsolutno nevjerojatno! Mislim da ne mogu smisliti ništa što tamo ne bi mogla naći!

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    moj dida već tjedan dana u bolnici i ništa mu nerade od pregleda, pa se sve bojimo šta im to znači.
    ajme mial, kako

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

MIAL draga uopče nisam imala pojma za tvog didu da sve bude dobro~~~~~~~~~~~~~~
    baš kod tebe u zadnje vrijeme samo strahote
    za sve bubane~~~~~~~~~~
    Mateo je dobro, gledamo gdje čemo ga odvesti na djeda mraza!?
    u dilemi sam umjetni ili živi bor :? imam umjetni al ove godine sam se baš zaželjela prave jelke,strah me jedino da će ga Mateo malo pomalo ogoliti kad skuži da se može pa će ga bit svukuda :/ kak je to kod vas?
    WANA krevet dobro izgleda nadam se da mu je doživljaj spavati
    TRAK

Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •