Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Duže vrijeme bez mame

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Duže vrijeme bez mame

Moj maleni ima skoro 3 godine. Budući da imamo problema sa drugom bebom bit ćemo duže vremena odvojeni. Pričamo o tome da će mama biti u bolnici, on i tata će dolazit,... Sada to prihvaća i pita dali će spavat tata s njime, čitat priče, kada nebude tate dali će ga čuvat baka. Neće mijenjat okruženje jer će biti sa mojima koji žive iznad nas i puno je snjima. Ali opet ako ga budem vidjela možda jedanput, dvaput mjesečno (operacije vani) neznam kako ćemo to izdržat ni on ni ja. Kako će reagirat kada me vidi nakon toliko vremena? Inače smo stalno skupa. Ima netko iskustva?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Kaja prvo, zelim da se sve sretno zavrsi i da beba uskoro bude dobro i doma.
    Ti se takodjer trebas fokusirati na bebu i njen oporavak.
    Maleni nece mijenjati okruzenje i to je najvaznije. Vec ste ga malo pripremili, on zna da mama nece biti tu jer je sa bolesnom sekom, a ne zato sto ga je ostavila. Javljaj mu se sto cesce mozes i svaki put mu reci da jedva cekas da ga vidis.
    I ne brini kako ce reagovati kad te vidi nakon duzeg vremena? Vi ste ipak mama i sin, a ne neki stranci i to sigurno necete ni postati.
    Nista od ovoga sto se desava nije vas izbor, zato se trudite da niko ne nosi veliki teret odgovornosti.

Jos jednom - zelim vam sve najbolje i da svi uskoro budete na okupu

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno re

Ne opterecuj se s time. Prvo, kad razgovaras s njim o temi odvajanja, a dijete osjeti da je to nesto ''tesko'' i da mamu ''brine'', tako ce to i on shvatiti. Dakle, minimaliziraj tu brigu, jer dijete ostaje u svom krugu sa poznatim ljudima i bice u nekom kontaktu s tobom.
    Bitnije se fokusirati na soptveno zdravlje i povratak kuci.

Samo usputno, moj mali je odlazio i bio sa roditeljima mog muza po 10-12 dana (300km od nas), nesto malo stariji od godinu dana. I to odlazio sav sretan, haos je nastupao ako ga zelimo zadrzati da ne udje u auto s njima.

Nish ne brigaj..djeca su zilavija od nas, ako su okruzena sa dovoljnom kolicinom ljubavi i paznje.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Hvala Vam! Mene isto tješi to jer ipak će biti sa ljudima koje obožava. Više se moram ja pripremit jer ipak smo već 6 mj. od kada sam doma 24 sata na dan skupa i znam da će mi jako falit.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •