-
Patrik bi isto jeo kobasice, ali s obzirom da mi to doma nemamo, onda to jede jedino kod baka. Doma jede pršut i ev. špeka - ako ga opet dobijemo od baka.
Ko što već napisah nebrojeno puta, moje dijete je najveći ljubitelj čevapa :shock: :shock: :shock: i to šiš - što ljućih i začinjenijih - to bolje. Ne postoji način da mu se to ne da ako netko u njegovoj blizini to jede.
Opet, to mi je nekako draže da jede, nego salame i hrenovke pune kemikalija.
S mjehurićima je probao samo mineralnu vodu, a coca-cole i fante što se mene tiče, neće probati nikada. Ni mi ih ne pijemo, pa ne vidim razloga da to dajemo njemu. Uostalom kaj nije coca-cola puna kofeina, pa onda bi mu mogla i kavu skuhat, pa ne bi uopće spavao :/
Što se igračaka tiče - mi smo i dalje samo i isključivo na bagerima, kamionima i traktorima, ev. običnim autićima, u neograničenim količinama i još uvijek nemam pojma što mu kupit za Božić - 225. po redu kamion, traktor ili bager koji će za par dana biti u dijelovima, ili neštoo što ga uopće ne zanima i što neće niti pogledati
:/ :?
Paulita :shock: , pa vama stvarno nikako na zelenu granu
, al po zakonu vjerojatnosti kad "odradite" sve, bar ćete neko vrijeme biti mirni :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma