Apridraga skoro me srce strefilo kad sam te vidjela.
![]()
Paulita :shock: pa kako jel u igri sa bracom?
joj ja se toga tako bojim . . . danas Kala skočila na krevet i skakuće oko brace i ja vrištim nemoj skakati kad je braco na krevetu siđi dole i dođi u boravak skakati, ma nisam do kraja ni izgovorila evo ti vriska zanjelo ju i došla mu preblizu i maznula ga koljenom ispod oka, sva sreća pa ništa čak ni šljiva.
tete mi ju hvale kako je dobra čim dođemo doma to dijete ne staje, trči, skače ( jučer je opala s kreveta drito na čelo, tata joj stavio oblog i niš se danas ne vidi ). pitam ja nju pa šta radite u vrtiću kad si tako živa doma , a veli ona meni : Pavamo - pa i vidim![]()
eh i mi dobili paketić iz Like bilo kolinje reko idemo probati pa spremila nam kobase za kasni ručak iliti ranu večeru i taman oko pol 10 meni nešto čudno u želudcu kad probudi se Kala i veli da ju boli buša. ma ne kontam ja odma pa velim joj to je zato jer je puno pila, al ona hoće tati i krenemo mi u boravak kad osjetim ja diže joj se želudac i nismo uspjeli ni do kupaone a ona mene od glave do pet ispovračala i tako nekoliko puta al u školjku dok nije svu kobasu izbacila. kad joj je bilo lakše samo mi je klonula na rukama i zaspala. ja sad koma nemogu ić spavati jer se bojim da nebi još. ja sam se natočila s kokakolom i podrignula ko prasica i sad mi je bolje, kola sve zgrizla, a kako će mi sutra to djelovati na Kiara pojma nemam.
Maruška sretan put i ljepo se provedi s mužićem i nadam se da si u onaj raspored ugurala malo i romantika pa za jedno mjesec dana počneš pisati sitna slova![]()
![]()