Bokić!
Kala cijelu noć ne da je bila vruća nego je gorila. nije mi se dala tuširati, nije htjela po noći ni sirup, a ja od straha nisam ni oka sklopila, tješila sam se što strašno puno pije vode i pred jutro je počelo preznojavanje. oko 6 temperatura je bila lagano povišena i onda smo se opustile i zaspale. sad smo se digle, ja pijuckam kavu, a ona sto na sat , kad sam joj probala čelo hladan ko led :shock: :D . krmeljice lagano na oba oka.
Kiaru jutros oko dobro, kad ciki malo teže diše jer ima malih ljepljivih u nosu a teže diše, ali fiziološka nam pomaže. a počeo je opet spavati, ima jedno do dva klopanja, a budnih razdoblja nema :D
sve u svemu zadovoljavajuće.

Yas super za alergiju ~~~~~~~~~~~~~~ i da se ne vrati. ma proći će i taj skok bitno da je vratila noć u svoju funkciju spavanja.
Trak super za Roka!
Stijena~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prij prođe! samo puno tekućine da ne dehidrira al po malo. nažalost moja kuma nije malu forsirala da pije pa su završili na hitnoj i cijelu noć na infuziji, al ujutro ko nova, samošto su se onda svi ukućani poredali na dežurstva u wc-u. ma opet vlada neka crjevna.
Jeluška tako smo i mi imali paniku prošle godine. gore spominjana kumica nam bila i sutradan dobila kozice, odmah su nam javili a ja jado djete u karantenu. mi ih nismo dobili, ali vele da su onie zarazne kad prolaze, ali nemoj me držati za rječ. ja bi se informirala na forumu , pa čak i pitala pedijatra. znaš da se nesmije ni van ni nikud 2 tj il koliko već dok traju. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ipak nisu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam sve boleštine odu za zpb-ića