Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: pohano iz pečnice?

  1. #1
    MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    10,389

    Početno pohano iz pečnice?

    kako?
    fileti se paniraju .. i onda?
    da li se protvaj (padela) naulji ili ne?
    koliko dugo i na koliko ° se peče?

  2. #2
    maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005
    Lokacija
    Brussels
    Postovi
    2,040

    Početno

    ja radim kao moja mama...malo namastiš pleh,zagriješ pećnicu i pleh u njoj, staviš meso kad je pleh vruć, pokriješ alu folijom bar do pola pečenja.
    super se "spoha" a nije masno
    tako radimo najčešće faširane šnicle

  3. #3
    MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    10,389

    Početno

    hvala
    budem probala

  4. #4
    AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005
    Lokacija
    Sesv. Kraljevec
    Postovi
    2,199

    Početno

    Poslažeš pohano u pleh i žlicom preliješ sa vrelom masnoćom tako da sve zakrči. ne treba uno masnoće i onda u vrelu pećnicu (180-200 ovisno o pećnici). Ja ne pokrivam folijom. Bude super hrskavo, a nemasno. Stavim i koji listić peršina između....

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •