Evo nikako da stavim svoje iskustvo sa spirulinom na forum jer znam da je mnogi koriste. Tamo negdje u 5-6. mj sam je pocela piti i gotovo sam popila cijelu dozu za 3mj kad sam otisla na standardno vadjenje krvi koje obavim svakih 9-10mj. Kad tamo sve jetrene probe odletile za duplo a neke i troduplo i jos uz to kolesterol 6.5 Naravno ispalila upitnike: ne pusim, ne pijem, vegetarijanac sam...Hm ...Otisla na ultrazvuk, sve ok osim sto je jetra zrnatije strukture. Kad me doc ispitiva, nikako se nisam mogla sjetiti sta to konzumiram neobicno. Naglasih mu da malo vise slatkog volimpa rekoh da nije do toga, sto je on odbacio...I onda sam se sjetila da uzimam spirulinu. Rekao je prekinite uzimati spirulinu 3 tjedna (naravno naglasio i ne alkohol
) a sve drugo radite uobicajeno. Onda ponovo izvadite krv pa cemo viditi ako je sve u redu ne uzimajte vise takve preparate na svoju ruku. Hm. Tako sam i napravila, sve je bilo isto samo sam prestala spirulinu tamanit. Nakon 3 tjedna nalazi se vratili u normalu.
Iako za vrijeme uzimanja spiruline ono sto je bilo ocito i pozitivno je to da mi je prestala kosa ispadat![]()
Eto cisto da primite na znanje![]()