-
opet krvarenje
Drage moje,jutros sam očajna.Opet blago krvarenje.Umirem od sraha.Nije to ništa obilno,niti ima bilo kakvih grumena.Jednostavno je to čista žarko crvena krv.Najviše nakon mokrenja ostane na wc papiru.Oprostite mi zbog ovako glupih detalja.Ako doktor kaže da on na ultzv.ništa ne vidi loše da je beba dobro,i da nisam otvorena zašto se ta krv pojavljuje,i to praktički svaki tjedan po dva dana.Ležim,ništa ne radim.Hoče li ovo ikako stat više.?U prvoj trudnoći nisam ni uspjela uživati a sad opet ovi stresovi.
Svaki odlazak na wc je muka.
Znači sad sam u 18 tjednu.Ima li itko da me sličnim iskustvom barem malo ohrabri??!!pusa
-
Ja nemam iskustva sa krvarenjem u tim tjednima. Ja sam krvarila na početku trudnoće i to tjedan dana. Isto je pregled i uzv bio ok. Mirovala sam i pila dabrostone do 15 tj.
-
-
Idi za svaki sucaj kod ginekologa. Meni je tako poceo pobacaj. Nemoj se uspaniciti, mozda nije nista opasno. Najbolje se obrati ginici
-
-
Ja sam nešto slično doživjela u prvoj trudnoći samo što je kod mene bio doslovni izljev krvi, na kraju sam prenjela trudnoću 2 tj. i rodila uz pomoć dripa. Ne živciraj se ali svakako odi doc-u. Vibram da će sve biti O.K.
-
evo i ja imam sličnih problema. Trudna sam 14,3 i točno prije tjedan dana mi se pojavio smeđkasti iscjedak i to oskudan, na pregledu sve ok dobila dabroston i za 3 dana opet na pregled jer mi to i dalje neprestaje iko sam pod terapijom. Neznam sta je to doktorica kaze da je sve ok beba dobro krvarenje nedolazi iz maternice, jel ima ko slično iskustvo, meni je stanje i dalje nepromjenjeno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma