Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: povracanje

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno povracanje

Sami vec duze vrijeme ima slajma, koji je prema misljenju ljekara od ponedjeljka bio visoko gore. Pluca su mu bila cista.
    Medjutim, od sinoc povremeno povraca. Sto se tice slajma, to je dobro, jer bi ga trebao izbacivat. Medjutim, iako je povratio sigurno jedno 4-5 puta, stalno mu nesto smeta :/ Sta mislite da li moze doci do opstruktivnog bornhitisa iako dijete povraca i time izbacuje slajm. :/

btw. u ponedjeljak nije imao bronhitis, ali Edi jeste. Temperaturu nema :/ svi smo bolesni pa je malo problematicno ponovo ici ljekarima, a ovih dana ih je bilo i previse.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

jel povrača šlajm ili sadržaj iz želuca...ako nije samo šlajm vodi ga dr...ako je šlajm u redu jer mi smo u jednom danu povraćali tj bubi je povraćo šlajm čak u pola sata razlike...a to što kašlje šlajma još uvijek ima...

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

jel mu daješ mliječne proizvode?

Oni jako teško padaju na želudac i kad se to pomiješa sa šlajmom normalno da povraća.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj pepi prvotno napisa
    jel mu daješ mliječne proizvode?

Oni jako teško padaju na želudac i kad se to pomiješa sa šlajmom normalno da povraća.
    ovih dana je uzasno puno pio mlijeko (I inace previse ga pije), ali kad je posao povracat nisam mu vise davala.
    ma on dobro dise. Evo, spava vec dva sata a ja, svako malo gledam na stomacicu jel kratko dise. Ne bih rekla da je bronhitis, ali ga drzim na oku. :/
    hvala vam cure

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

i Doki je radio istu stvar, valjda je šlajm toliko bio gust da ga nije uspio izbacit pa je stao na pola i smeta-tako sam bar ja izanalizirala
    ono šta je ostalo je iskašljao, progutao. izbjegavali smo mljeko nekoliko dana. po meni je šlajm visoko kad izaziva povraćanje i tako reć 'zreo'
    pusa bubancu, al kad god smo povraćali šlajm, brzo je prošlo :D

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ako i jeste šlajm bolje je da povraća, mi bi uvijek povratili i smirili se. možda isto pratiti mu malo i stolicu, pa ćeš vidjeti da li nešto od šlajma proguta kada ga to zakoči, jer bi onda i u stolici trebalo biti šlajma

Nadam se da ste uskoro bolje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •