Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 133

Tema: Dražesni pupoljci proljetni 2006. (12. dio)

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Dražesni pupoljci proljetni 2006. (12. dio)

Jutro pupoljci!!!

Evo da malo oživimo topic...

Vrijeme nam je danas , pa ja i moja curka razmišljamo kako ćemo danas osvježiti kišni dan. Počeli smo s malo vitamina, Nura upravo sjedi u stolici i guli mandarinu. To mi je tako slatko kad vidim te njene male prstiće kako otkidaju komadić po komadić, i ako neki komadić pobjegne ona ga kupi i vraća na stol. Pedantnica Onda ju s guštom popapa. Ona općenito voli svježe voće i povrće. Jako voli jabuku ali ju baš ne jede često jer naribanu neće, a ako joj narežem i na najtanje moguće listiće počne se daviti :? . Par puta joj je toliko zapelo, da sam ju morala okrenut naglavačke. Umrla sam od straha! Sada zna iskašljati. Ona jede svu krutu hranu, najnormalnije, žvače sve. Jede krastavac, mrkvu, sve svježe... ali jabuka joj jednostavno zastaje u grlu, i toliko tanki listići da se kroz njih sve vidi. A luda je za jabukama!

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dobro jutro i od nas!

Emira, i mi smo imali nekoliko akcija okretanja naglavce, zlo mi je kad se sjetim. Ako ju jabuka baš toliko guši, bolje da joj je neko vrijeme ne daješ, nego da riskiraš.

Zapravo sam došla zahvaliti Tiwici na linku s elfovima i pokazati vam kako smo se mi elfizirali: http://www.elfyourself.com/?id=1322333152

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Tin je super. Zadnja je povišena temperatura bila u nedjelju na večer 39 i nismo je niti skidali. Ujutro se probudio bez. Pije taj glupi antibiotik i dobro se osjeća, počeo je opet jesti. Obožava kisele krastavce .
    Izgleda da je i kod nas bio skok, priča non-stop i svaki dan zapamti barem 3-4 nove riječi. I pelena mu je suha cijelu noć i skoro cijeli dan.

Elfovi su mi za .

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Meni je moj mishić naprosto nevjerojatan. On svaki dan toliko puno toga nauči da više ni ne pratim!

Danas je rekao "Omi nema kući", samo s pauzama od par sekundi između svake riječi kao da razmišlja kako to reći ispravno.
    Danima govori umjesto DOĐI... Dođi mi. Danas je uzeo čarapice, donio ih i rekao mi "Obuci mi".
    Nosi me. Mali. Pope (kad se hoće popesti na nas da ga nosimo na ramenima... to ga je baka naučila... ).

Kad vidi čarape od Omi... kaže "omine".... Maca "Omina"
    Naprosto mi je nevjerojatno da kuži i padeže. :?

Savršen je.

Sanja, Elfovi su ti odlični!! Kasnije ćemo i mi zaelfat. 8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja još umirem od smijeha na današnji biser, evo c/p s bisera:

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Još se kliberim na današnji - ja se tuširam, Kaleb ulazi u kupaonu, vidi kako sam ustala u kadi, skrene pogled na busen dolje, upre prstićem i prokomentira: Mic-mic! :shock:

Izgleda da se moram malo isfrizirati.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

joooj i ja se idem oma naručiti, Mirta naime kad smo sve tri u kadi umre od smijeha na jelte moju, i zapjeva: eee cuca cuca cuuuuuca, ja sam dekooooo ( to je ona preglupa stvar od neznamkoga koju ja često pjevušim ej čuča čuča čuča ja sam dečko srca vruća)

a i ja c/p sa velikog topica

Irmek mi je pregenijalna ( osim što je i najzdraviji član familije).
    Jučer sam ju nagovarala ( čitaj- malo cimala) na to da ona i Mirtić spavaju same u velikom krevetu a ja i mm u njenoj sobi, a da kad se M. probudi nek joj ona da svoju cikicu. Ta ideja joj se tak svidjela da je ostatak večeri nutkala M. sa svojom pikicom od cike i znate kaj, Mirtić je prihvatila igru , i onak se namještala i kakti cikila, i onda bi se digla i pras u kes.
    eeeee, ja sam plakala, plakala od smijeha

Inače M. je šmrkljava, a noćas smo imali i bolno uheco. Riješili smo to malim tajnama makrobiotičke kuhinje.
    Sutra se spremamo u Beč, ukoliko nam zdravstveni biltem bude povoljan, na tradicionalno obiteljsko predbožično druženje i šopingiranje. Iako sam gotovo sve poklone za voje najmilije već sredila, totalno se brusim na pravi šoping.

Mirta će dobiti drvenu kuhinju iz neckermana i životinjsku farmu koju je isheklala moja poznanica, a Irma Baby Born i st slikovnica

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jooooooj, sekice
    I neodoljivi Li

mara, dužna sam ti ovu sliku:

http://s233.photobucket.com/albums/e...nt=1012031.jpg

Pelenica nam je sa-vr-še-na!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

oooo, jako zgodni jagodić bobić

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Još se kliberim na današnji - ja se tuširam, Kaleb ulazi u kupaonu, vidi kako sam ustala u kadi, skrene pogled na busen dolje, upre prstićem i prokomentira: Mic-mic! :shock:

Izgleda da se moram malo isfrizirati.
    Klaeb zakon!!!

Meni je neki dan NUra isto tako uletila i vidjela da 'prostite uložak (dnevni), i veli " mama noti pejene" (mama nosi pelene) ja ostala :shock:

mara Advent u Beču.... mljac

sanja elfići su preslatki

Anita mene isto svaki put iznova začude savršeno točni padeži i vremena. Npr. "Mama kupila..." (za nešto što joj je kupljeno, " Mama dođi igamo" ( kad poziva na igru), " "Nuja pupiti dutanu" (Nura će kupit u dućanu). Ma to su mali pametnići naši!!!

Mi ćorile od 13-15, sada dolazimo k sebi...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kaleb, Nura

A ja sam našla Emiliju u sobi spuštenih hlača i štramplica kako si stavlja moje dnevne uloške. Oko nje po podu razbacani uloški, e kak sam se slatko nasmijala...

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Haj, djevojčice...
    sve sam pročitala..tako ste slatki..a naročiti elfovi i Kaleb u crvenoj peleni..i Nura
    glede LR i mic-mic ...Naja svaki put kada mm piški trči u kupaonicu i lupa da joj otvori ili ako skuži da ide na wc ide s njim jer je skužila da tata ima drugačiju pišu..kad je pitam jel tata ima drugačiju pišu klima glavom i smije se...i upire prstom..
    kada vidim koiko vaši klinci pričaju..mi smo male bebe..mislim, melje ona stalno ali dosta toga razumijemo samo nas troje..
    eto, ljubim sve bubane ..odoh raditi..cmok,cmok

Buffy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Veseli me da vlada dobro raspolozenje.
    Kod nas je sve zabavnije.
    Puse bubanima

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

hej, evo malo i mene...

moram vam reci da je danas prvi i posljednji (bar za sada) put rekao MAMA :D
    nesto se naljutio na sveki i viknuo mama, poslije toga sam opet baaba ili aba

a imam i jedan problem, naime zadnjih 2 tj. se borimo sa spavanjem, ja vidim da je umoran i da ne moze gledati na oci, al nece zaspati, to se dogada oba put i popodne i navecer, on se bori sa tim da ne zaspe, uzas, a ja pokusavam sve zivo i nosim ga i pjevam mu i legnem sa njim (on se ustane) i tako jedno pola sata i onda kad se pomiri sa tim zaspe u roku 3 sec. da ga odmah mogu staviti u krevet
    luda sam vec od toga...kad se sjetim da mora ici spavati meni bude muka unaprijed, to smo vec prolazili, al jedno vrijeme je bilo sve super, jednostavno ne znam kaj da radim
    one fore da ga stavim u krevet i neka place mi ne dolaze u obzir

inace smo ga 1x osisali neki dan i to na moju zapovjed svega 1-2cm jer su mu vrhovi bili vec ispucali i suhi, moram staviti fotkice prvog sisanja pa cete vidjeti

inace, tata nam je poslovnom putu, pa malo samujemo

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Bok ljudi!

Malo se javljam iako padam s nogu od umora..
    Moji dečki već pol sata spavaju (ova starija dvojica, malac u trbuhu se rita i skakuće).

Danas smo imali opako naporan ali supersoničan dan.
    Odmah nakon doručka sam otišla obaviti neke birokratske stvari pješke, tipa banka, pošta isl. Baš sam se nahodala, sveukupno nekih 2 sata, s čekanjima u redovima. Došla doma, dečki me jedva dočekali, Patrik zaskočio cicu i tak smo pol sata uživali. Onda smo morali ići po auto, pa smo nosili autosjedalicu i Patrika kroz kvart ajme muke.. ali žurilo nam se. Pa javni bilježnik, čekanje isl. Dečki su me čekali srećom u konzumovoj igraonici.

Kad smo preuzeli auto, morali smo do servisa po tatin, koji nam se jučer popodne pokvario, pa ga podigli, otfurali u ZG i onda još skočili do Mercatonea malo gledati namještaj i zujati Patrik si je pronašao nekog medu premekanog i mazio se s njim, pa smo mu ga kupili.

Vratismo se doma, pa je MM odmah otišao vulkanizeru kupiti i staviti nove gume, a onda su još dečki morali malo do bake i dede (Patrik jako voli ići tamo)., Usput je MM od njih dogovorio neke detalje u vezi uređenja stana, koji su nam silno bitni za kredit. Mislim, evo sad kad su došl, malo smo se pomazili, pogledali "ibu" (ribu - Nemo) i dečki su zaspali.

Kad ovak gledam nemrem vjerovat da sam to sve "odradila" danas i da sam još budna.

Nego, htjedoh reći Dia i mi inače imamo dosta problematičan odlazak na spavanje, meni to izgleda kao da se "boje da će nešto propustiti", toliko su radoznali i zaigrani a ni snage više nemaju. Mi obično zajedno zaspimo oko 23. U zadnje vrijeme, jer prije je bilo puno bolje, oko 20 ili najkasnije 21 sat.

Imamo novost - Patrik se danas prvi put sramio. Baš sam se iznenadila. I to ne sao jednom nego kad smo se našli s ljudima za auto, zabio je lice MMu u vrat i svojim rukicama sakrio oke. I onda večeras isto tako kad je vidio šogijevu curu. Nemreš vjerovat..

Riknula sam na dgodovštine iz kupaone - i kod nas je slično, samo kaj se Patrik jako čudio kak mama "Nema pim!" Sad više ni ne gleda, nije mu zanimljivo. Naime, ja se nemrem baš sakriti od njega, mali je stan a i on skuži čim ja lrenem u kupaonu, pa ide samnom, igra se s kantom za pelene i tak. I skroz mu je smiješno kaj se ja tuširam.

Uh, sklapaju mi se oči...

Odoh, samo na kraju šaljem poljupce svima, spomenutim i nespomenutima, a poooosebno Rin Tin Tinu - nadam se da je ozdravio.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Puno ste pisale, pa samo da vas ljubnem - sve sam pročitala (i odvalila na kupaonske bisere ).

Zaboravila sam napisati kako Flora u zadnje vrijeme brblja. Imamo dvd s Teletubbiesima na njemačkom, pa kad iskaču iz one svoje rupe, ona broji s njima: eins, zwei, drei, vier, a za vrijeme špice Pčelice Maje pjeva uz pjesmu - uglavnom neke nerazumljive riječi, no točno zna svaki put kad se u tekstu spomene Maja, pa se skroz jasno zadere Maja.

Neki dan se mm kasno vratio kući s pola i Florić je, kad ga je ugledala, povikala "heeej, tata, bokić!"

Kad dobije nešto što si je željela, obavezno se zadere "jeeeeeeee!"

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Tiwi :shock:, koji tempo danas. Ja to ne bih izdržala, a nisam trudna.

Tinac je super (hvala za vibrice ), gotov zdrav ko dren. Ja nemajka i MM netata vodili ga danas u Žar pticu na Mudro pile i Djeda Mraza s poklonima u organizaciji MM-ove firmice. Predstava traje cca 40 min i bila je mala kriza nakon pola sata, ali sve je izdržao. I pljeskao na kraju i vikao ba-boo, ba-boo (bravo ,bravo). I onda kad je vido Maa(Djed Mraz) i dobio poklon i balon, ludilo.

Dia, nemam savjet, držim fige da faza brzo prođe.
    Kaleb , i Tin je imao takvu provalu jednom kad sam bila na Wc-u, samo je kod mene bio vau-vau.
    Nura, Emilija, pa Mirta i Irma x100000000.
    I Flora

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

... Bokić...

Moj djevojčurak je još budan... I mi smo danas imali sličan dan kao i Tiwi. Nuru sam morala probuditi u 07.00 što je njoj jaaako teško palo i nije navikla, išla je kod bake na čuvanje dok sam ja trčkarala po nekim terminima. Ona tako voli ići kod mojih da nemam nimalo grižnje savjesti kad ju ostavljam, tamo uživa sa bratićem od 4 godine i sestričnama od 8 i 11 (od moje seke).
    Pokušali ići do Interspara, N. zaspala u autu, nismo imali kolica sa sobom, tako da smo se vratili doma, propao shopping.

Danas sam ju prvi put ostavila sa nekim drugim osim bake i MM-a. Došla ju je na dva h čuvati moja najfrendica koju Nura naprosto obožava. Sudeći po izgledu stana kad sam se vratila vidim da su uživale .
    ja sam išla na probu... vratila se pjevanju nakon 2 godine

Inače, kod nas je novo da sam se dala u potragu za poslom ( a molim Boga da ga ne dobijem). Tako da sada hodočastim po testiranjima i interviewima.

I još nekaj... vozim se ja danas u busu i počne mi se dizat želudac, vratim film i skužim kako mi u zadnje vrijeme sve smrdi i muka mi je non-stop. Iako su šanse za to miniminiminimalne, sutra ću raditi test. I onda krećem lupati po kapima od macine trave, izgleda da opet imam PCOS

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Irchi, drago mi je da je Tin dobro! I da se odlično proveo na predstavi.

emira držim fige za plusić!

Pada nam snijeg, pada snijeg! :D

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

emira držim fige za plusić! i od mene

mi obiteljski imamo crijevno-zelucanu virozu, Anja vec dva dana povraca :/
    tako da ne mozemo uzivati u zimskim radostima
    svima

india avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

bok žemske. baš je super ovaj snijeg! mi smo se danas sanjkali, helena se totalno oduševila, pa smo popodne otišli na trg, pjevali su zg mališani. opet totalno oduševljenje. i tak. cijelo vrijeme neko veselje.

puse svim bolesnim, zdravim, velikim, malim u trbuhu bebama i mamama.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajme sto vam zavidimo na snijegu! blago vam se...

kod nas je jucer bio najhadniji dna u godini, nasmrzavali smo se posteno, imali rodin bozicni stand u splitu, ali bez djecice, jer je derala bure....i jest zavijorilo par pahulja, ali nista od snijega na sveopcu zalost ...

jeleni sam osisala siske, nismo stigli u frizera i tako je sad smijesna...nikako da joj to poravnim kako treba, pa ravnaj, ravnaj, dosla do kraja cela ....i ne da se cesljati, a frizura ...

planiramo skoro okititi bor, ne znam ni sama gdje da ga stavimo, bojim se da ako joj bude na dohvat, da ce kuglice letiti okolo...a imamo prekrasne starsinske kuglice, jos odkad je mm bio beba (a ima tome ohoho godina ) pa bi mi bilo zao da ih razbijemo...jedino da stavimo sam o one koje se ne mogu razbiti :?

za bozic, ne znam jos sto da im kupim, mislavu smo odlucili, nju ceka slikovnica pcelica maja, ali nisam uspjela naci dvd sa majom, zna li netko di bi mogao biti za kupiti?

i dalje joj je omiljena rijec necu, ono gleda u oci i govori necu, strasno ...ali snalazimo se nekako...u pocetku joj je sve necu pa moramo biti diplomati da bi nekako vodu na svoj mlin doveli...

u medjuvremenu sam promijenila posao, na novom sam od nove godine-drzite fige da sam pogovdila firmu i da ce mi biti ok i da ce imati razumijevanja

pozdrav svim dragim proljetnim mamama i puse klincima

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo sinoć prvi put prespavali kod bake i dide , ja sam bila na druženju do ponoći, a onda sam došla i skupa smo prespavali i sad tipkam od njih. Moram javiti da je Kaleb preko noći s desetak riječi proširio vokabular na nekih 100 :shock: :shock: :shock: :shock: SVE ponavlja, slaže neke krnje rečenice... Ali doslovce je to počelo jučer!! Ne mogu doći k sebi, nisam vjerovala da je to moguće!

Kaleb je u fazi da ne želi van, tj. vani želi biti isključivo na rukama - a ja sam frendici posudila našu obožavanu maramu za Tajland... Probala sam Mei Tai, ali nije to za mene, nespretan mi je, boli me kičma... Tako da se nosimo na rukama.

Puse svima, emiri želim plusić, a bolesnima brzo ozdravljenje!

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Anjica, nadam se da vas viroza neće izmučiti, evo puno ozdravilica za sve vas!

india, jako mi je drago vidjeti te na topicu.

zrinka, najprije ti držim fige za novi posao - da bude sve čemu si se nadala i još više od toga. Mi još uopće nismo šišali Floru - nemamo što. I mene muče slične dileme u vezi bora, iako je Fiona u toj dobi bila jako disciplinirana; objasnili smo joj da su to ukrasi, da se oni gledaju, a ne diraju i fakat ih nije dirala. E sad, Flora je druga priča.

Luna, bravo za malog brbljavca!

Mi smo imali vikend prepun aktivnosti, sve u adventskom điru. Htjela bih da cure osjete blagdane, iako ih se vjerojatno (barem Flora) neće sjećati. No, imali smo danas i nezgodu. Bili smo na koncertu "Klinaca s Ribnjaka", curke su plesale kraj pozornice i Fiona je iz čistog mira gurnula Floru tako da je pala na stepenicu i sad ima užasnu kvrgetinu i fakat grdi podljev.

Najprije smo otišle izvan dvorane, pa sam ju tješila na cici, a zatim smo se vratile i stajale blizu pozornice, no nije se dala iz mojih ruku, mišica mala.

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

evo me na kratko
    zrinka, čestitam. bogme rješavaš sve redom (stan, posao...)
    luna, kaj si mislila da će kaleb dugo moći šutititi pored tebe
    sanja, divno radiš sa curama, već sam ti to x puta htjela reći
    moja mala pričalica je dobio antibiotik prvi put u životu
    sada je mm sa njim doma
    luce sutra kreće u vritić
    iš iš bolesti, dosta je
    godinama smo bili pošteđeni, sada plaćamo
    emira? još jedan štrumfek?
    pusa tiwićima, svima, mislim na vas
    tinki, stari, kada ćemo na bubnjeve?
    anita, jel da je divno gledati ljubav između djece. sjetila sam se tebe jer je omi tako toplo biće kao moja luce
    lelena i bebuljica, naše drage prijateljice - prvom prilikom se igramo
    bip bip

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi prijavljujemo MINUS! ( ali ipak hvala na figama, vibrama i palčevima )

Ali zato imamo brbljavicu koja je naučila u dva dana izgovoriti slova R,Š,S, F i Ž. Čisto i razgovjetno! Napokon Nura više nije Nuja a Pipi je postala Fifi!!! :D

Puse bubanima

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja moram prijaviti da smo opekli rukicu na pec
    nije nista jako strasno, al mu je jutros izbio plik, pa je dr. probusio i moram opet na previjanje

cure, cestitke na brbljavcima, moja u zadnje vrijeme stalno ponavlja baba giga (dida) baba giga i tako u nedogled

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Hej curke,

idemo redom...
    emira evo šaljem ti jedan + za slijedeći mjesec / a da bog da se i meni primio /
    buby, anjica , sanja puse za male glavice
    LR, zar i ti sine Brute ..šta smo mi jedini nepričalice ...vokabulat nam je uglavnom isti , jedino što sada spaja npr. daj mama - čitaj daj mami..inače, meni je Mei Tai super , maramu čuvam za drugo dijete..
    zrinkadržim ti fige za novi posao..eto, darling, u novoj godini u novom radnom okruženju..mi smo smislile ime / odobreno, hvala bogu/ i sutra idemo na registraciju...a naša frizura- malo ukoso , ja tako htjela pa se predomislila pa izravnala /ali na cik-cak/ pa došli ne do čela već do tjemena to ti je moderna frizura - cure su u điru

mi smo okitili bor / odnosno tisu/ ali ona je uopće ne doživljava..evo, sinoć smo se igrali na terasi pa sam uključila lampice pa fino svijetli na terasu - oduševila se 3 sec...a kuglice sam kupila plastične / nisu tako ružne kako zvuči / jer me bilo frka da ne porazbija sve..

preko vikenda smo išli na houdeka / ZG banka organizirala za klince..mili bože..u Bestu, sa uključenim light show-om , mračno i bučno..a ekipa kraj šanka dimi u 16...uglavnom, čekali na garderobi 15 minuta i nakon 15 minuta i početka - kad si sretan - šefica počela plakati i govoriti njee-njee i bili smo vani ...na snijegu..Žak , baj-baj...vrhunac organizacije za djecu su mi 3 djeda mrazice u kompletićima za silovanje ...

no, dobro...puse svima..

moram još samo jednu..glede vau-vau i mic-mic ....mm sjedi na wc-u i dođe Naja u wc , a on veli - nema ništa tatina se pikica sakrila ...a Naja čučne kraj školjke i veli " buuuu"..

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Samo da vas sve pozdravimo. Mi smo doma tužni i žalosni jer smo zauvijek izgubili našeg ljubimca-mačka Kimbu. Ali tu sam tužnu priču napisala na pdf Kamo s ovim pa da se ne ponavljam jer stvarno nemam snage.
    Javimo se ponovno kad se malo priberemo.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Buby - je, ta ljubav između njih je nevjerojatna. Ja se sva rastopim kad ih vidim. Liam već neko vrijeme kad se probudi ne zove mama, već Omi. Onda ona dođe i zagrli ga i odnese u drugu sobu, tamo se igraju. Pa joj ne da da se makne od njega. On bi uvijek bio sa njom. A kad ona želi biti s njim i to onako da vidiš da joj je neodoljiv i da bi ga pojela najradije, to mi je mrak.

Dia - za ručicu.
    Baš sam neki dan mislila na tebe u vezi uspavljivanja na koje si se požalila prije koji dan. Uglavnom, Liam odbija spavati unatoč tome što mu se očigledno spava. Uspavljivanje traje dugo, u zadnji tren, zaspi totalno premoren, sve nam se pomakne do prekasno... ide spavati oko 23h ako je spavao po danu.
    Uglavnom, samo uz cicu zaspi, pa ako fulam i dam je prerano.... ništa od sveg... neće se nositi, nekad hoće kolica, ali rijetko... i što mi preostaje....
    Naravno, problem je ipak u tome što se dosta kasno diže... oko 9h i nešto... Ali to ustvari nije problem.

zrinka - čestitam na promjeni posla i želim da tvoja očekivanja budu realizirana... i više.

emira bit će, bit će... točno u pravo vrijeme. Beba zna. 8)

Luna - hah, kao da smo sumnjale... Kaleb je kao zec... malo spava, pa pretrči sve ostale kad se probudi.

Tučica - baš mi je žao za mačka.

Tiwi, Sanja, Mara, Irchi, Buffy, Sanela-Naja, stephanie, india..

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Dragi svi,

mi smo se nekada ovdje malo javljali, pisali i dr. pa nam je riknuo komp pa jos sto nekih cuda i uglavnom sada se opet prikljucujemo ljepim temama i dogodovstinama.
    Uglavnom smo u istim fazama i fazicama, u medjuvremenu krenuli u jaslice s kojima smo prezadovoljni, pricamo kao veliki itd, itd da sada ne duljim, trenutno je kikica bolesna, smozdila je enteroviroza pa cu kratko ovaj put.

Pozdrav svima

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ola svima!
    N je danas bratu sam obuo šlapice, bilo je napoačke ali tako slatko, kako se brine, sve je manje škrt i pristaje mu dati svoje stvari
    Prijavljujem još jednog jedvapričalicu Sanela-naja niste jedini, P se drži istog fonda riječi ko pijan plota, jedine rečenice su "di je" kad nešto traži i "evo je" kad nađe...
    Mi se super privikavamo na jaslice, danas je nacrtao i prvi crtež još niti jednom kod ostanka nije pustio suzu, uleti u grupu i ni ne pogleda nas više, jedino se brinem kako će biti ako nekad bude ostajao na spavanju.
    Još nije sigurno ali izgleda da ću dobiti novi posao od 07. 01. ako uspijemo dogovoriti termine, za sad mi paše imati 8-12 sati tjedno, još kad bih mogla sve to od doma
    Puse Marinu u ručicu bubanu!
    Buby iš boleštine!
    Puse Kalebu pričalici!
    Pozdrav svima!
    Bubanima šaljemo ozdravilice, onima koji žele vibra za plusiće...

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

hej,
    evo nama je rucica dobro, bili smo danas na prematanju i nije se nista upalilo, jos je zamotana da nebi izgulio kozicu dolje, nista ga ne boli, dobio je spricu na dar od sestre i maloprije mi ju donese i pokaze na zamotanu ruku, kao sjeca se da to ima veze jedno sa drugim
    ma sve kuzi, al nece pricati, ja cu se jednog dana zacuditi ko Luna kad ispali 100 rijeci

spavanje...hm uzas, jucer i prekjucer je to trajalo sat vremena, ja to ne razumijem, spava mu se, trlja okice i kao da ce zaspatai i onda skuzi i namjerno se ide razbudivati da nebi zaspao, okrece se, ustaje...
    evo danas je zaspao u roku minute, al je preko dana odspavao pola sata, a ustali smo se u 6h, nemam pojma, mozda mu je to previse spavanja...al kad ja vidim na njemu da je pospan...izludit ce me, onda md pocne "stavi ga u sobu, neka place..." a ja vec zivcana od svega, pa se onda jos i mi posvadimo i tako to ide...

inace smo dobro, napokon je danas prestala puhati bure i bilo je toplo i suncano, pa smo bili cijeli dan vani

e da u fazi smo "grlim stalno mamu", predivan mi je to osjecaj kad te svoje male rucice stavi meni oko vrata i stisne me uz sebe

pa pa svima

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Dia i kod nas je takvo ludilo kod uspavljivanja svaku vecer.
    Te vice da hoce spavati pa kad krenemo urla da nece pa bi u kolica pa kad krenemo nece pa bi opet u krevet pa jedva dodjemo do njega pa urla da hoce vode pa bi crtic pa bi da pjevam, a sto god pocnemo raditi opet urlanje da nece pa onda skida pidjamu i tako uz dreku to traje sat, sat i pol i onda samo legne i ugasi se.
    Vidim na njoj da je strgana od umora, ali isto se jednostavno nece opustiti i zaspati.
    A u jaslicama milo moje djetesce samo legne u krevetic, pokrije se ( sto doma ne dolazi u obir) i zaspi u roku par minuta

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Stvarno je nevjerojatno to kako djeca neke stvari prihvaćaju u jaslicama! Vjerojatno znaju da nemaju drugog izbora, a sa nama uvijek osjete da mogu od nas izvući apsolutno sve. Pojma nemam....

Uglavnom, mi imamo redovitu komunikaciju prije spavanja koja je ovakva:
    A: Liam, da li ti se spava?
    Li: Da.
    A: Hoćeš ići spavati?
    Li: Ne.

Buffy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    Stvarno je nevjerojatno to kako djeca neke stvari prihvaćaju u jaslicama! Vjerojatno znaju da nemaju drugog izbora, a sa nama uvijek osjete da mogu od nas izvući apsolutno sve. Pojma nemam....

Uglavnom, mi imamo redovitu komunikaciju prije spavanja koja je ovakva:
    A: Liam, da li ti se spava?
    Li: Da.
    A: Hoćeš ići spavati?
    Li: Ne.

potpisujem sve pa i

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Anita, izgleda je fakat tako, bar kod moje djece... Danas ostali sa čuvalicom nekih 2 sata, jer sam morala na razgovor za posao. Teta kaže da je P bio super, a meni je danas cijeli dan tulio( šmrkav je pa danas nismo ni išli u vrtić).
    Buffy i Anita, kod nas je takva stvar s hranom;
    "Hoćeš bananu?
    "Da."
    Ja je ogulim i dam mu,
    on kaže;"Neće."
    Puse svima, neće nas biti , putujemooooo :D
    Lijepe blagdane vam želimo svima!

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Pozdrav svima!
    Mia je iz faze neću prešla u da. Prije je sve bilo neću, a sad joj je sve da...

I baš slično kao ovo sa bananom danas hoće jabuku, sama me traži i sama si ju iabere, ja ogulim, ona neću

I opet je bolesna i opet bronhitis, bila sam danas s njom na Srebrenjaku jer je opet počelo bezvezno, kod doktorice još nije hroptala... krvna slika Ok...
    Al eto kašalj sve gori i gori, počeli hropci pa ja na Srebrenjak i - bronhitis

To je ukratko- sad jurim dalje

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Liam je zaspao prije 5 minuta. MM i ja smo ljuti, preumorni i isfrustrirani dvosatnim uspavljivanjem.

Vrhunac svega je bio kad je jedino uspavljivanje htio u koferu od gitare. :/ Malo smo ga nosili u koferu od gitare i pjevali i tek onda se umirio, pa cica, pa spavanje. Sve do tada.... juri po stanu (iako je mrak!), hoće se kupati, trči u krug, pleše, maše rukama...

Danas se opet digao u 9h.. to ne funkcionira. Uništit će nas ovo.
    Sad nemamo večer.

Mia ~~~~~~~~

Buffy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    Liam je zaspao prije 5 minuta. MM i ja smo ljuti, preumorni i isfrustrirani dvosatnim uspavljivanjem.

Vrhunac svega je bio kad je jedino uspavljivanje htio u koferu od gitare. Malo smo ga nosili u koferu od gitare i pjevali i tek onda se umirio, pa cica, pa spavanje. Sve do tada.... juri po stanu (iako je mrak!), hoće se kupati, trči u krug, pleše, maše rukama...

Danas se opet digao u 9h.. to ne funkcionira. Uništit će nas ovo.
    Sad nemamo večer.
    Opet potpisujem sve osim gitare, nju nemamo
    Enea je cak spavala do 10h pa je popodne odspavala satak na meni i eto sad imamo satak za sebe.
    Usput mi je sinoc izgrizla bradavice pa sam tako ragadasta da izgledam kao da sam jucer prvi put u zivotu podojila dijete.
    odoh mm-u

Mia i Mina ~~~~~~~~

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

[quote="Anita-AZ"]

Vrhunac svega je bio kad je jedino uspavljivanje htio u koferu od gitare. :/ Malo smo ga nosili u koferu od gitare quote]

joooj... ovo mi je poznato... Mi doduše nemamo gitaru ali zato nema stvari koja Nuri ne padne na pamet prije spavanja.

JA: "Nura hoćeš spavati?"
    NURA: "Da"

Spremimo se za spavanje , legnemo u krevet i onda... Nekad zaspe u sekundi samo se priljubi uz mene, zagrli me i utone u san .
    Ali to je samo nekad, točnije rijetko!
    Češće to izgleda ovako:

1. "Mama pevaj!", onda ja udarim neku, ona veli "Ne, drugu". Onda ja drugu, ona bi treću i tako. Kada ispjevamo kompletan repertoar dječjih pjesmica onda ona počne izmišljati "Pjevaj baku!", "Pjevaj dedu", pjevaj ovo ono.... onda ja izmišljam
    - u međuvremenu traži vode, čaja...

2. onda kaže "Mama pričaj". Onda joj ispričam sve priče koje mi padnu na pamet... al ona i dalje ne spava
    - opet traži piti

3. E nakon toga traži da joj čitam. Ja joj objasnim da je mrak i da sada mora spavati i da ne možemo paliti svjetlo a mama u mraku ne vidi čitati... e tu ju nekako uspijem prevariti

4. Onda se sjeti da bi ona baš neku igračku, i točno tu joj moram donijeti jer u protivnom uhhh...

5. Onda traži da joj pričam tko sve spava. Onda ja nabrajam mama, tata, Nura, baka, deda, susjeda.... bla bla...

6. Kada krene nabrajati imena svih živih i neživih rođaka i prijatelja onda znam da počinje zaspivati... Krene od mame, tate, bake1, bake2, bratića, tete, strica, strine, svoje omiljene tete Ivane.... e kad počne s nekim izmišljenim imenima ondfa znam da će zaspati u roku minute...

Tako da Anita u potpunosti suosjećam i razumijem

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U gužvi sam, Fiona mi je bolesna, a Flora kašljuca, pa samo navraćam da vas sve ljubnem, pogotovo male bolesnike.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Liam me zove MAMICE !!!

I odnedavno govori svoje ime - JAM

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Svima sretan Božić!

Mi smo dobro, hvala na vibricama- Mia ozdravila. Valjda sam došla na Srebrnjak taman da u začetku spriječimo da bolest napreduje i čišćenje i ona doza ventolina je bila dovoljna

I tata nam je doma :D

Anita , a sad kad to počne iskorištavati da te obradi kao Mia...

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sretan vam Božić svima!

Nurica je bolesna. Od jučer ima temperaturu, kašlje... U principu se ponaša normalno skroz dok ju temperatura ne obori. Nadam se da ćemo uspjeti bez doktora i antibiotika.

U fazi priljepka je, hoće mi sjedit u krilu i dok sam na wc školjki

Bokić svima, nadam se da uživate u snijegu, Božiću i zimskim radostima!

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Nura ~~~~~~~~~~~~~~ i ozdravilica

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sretan vam svima Božić!

Nuri i drugim malim bolesnicima (nadam se da ih je što manje) idu velike puse-ozdravilice.

Na žalost, mi smo svi manje ili više bolesni. Florić kašlje, curi joj nos i povremeno ima temperaturu, tako da je mm htio da ju vodimo u Zaraznu, ali ja nisam htjela. Bojim se da bi joj nekim automatizmom prepisali antibiotike, a to ne želim.

Uglavnom, umjesto da uživamo na snijegu, provodimo dane u zatvorenom. Nije da nam nije lijepo, ali već nam je pomalo dosta. :/

Pusa svima!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Sretan Božić svima!

Mi uživamo s tatom doma, sanjkamo se... ljenčarimo, družimo s frendovima... baš je lijepo.

Liam je nevjerojatan, koliko priča, što sve ponavlja.

Samo jučer rekao je:
    štapić (s malo slabijim š, ali super ć)
    mišić
    maslina (sa slabim s)
    Jam sve više postaje Liam.... pa se Omi i ona zabavljaju tako da ona kaže LI, a on dovrši AM.
    Dugi, dugo (kuži što znači)
    Kuta (kutija)
    toba (torba)
    Deda Vlado
    Noga, noge, uka (ruka), ustvari ovo već dugo govori

Obožava nositi rukavice. Dobio je nove za Božić i nosio ih je cijeli dan.

Sad ćemo otpremiti veće djete jednoj baki i manje drugoj i biti malo sami.

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sretan Božić svima

šaljemo ozdravilice svima

domi nosi nove cipele po doma
    zapravo frajer puno više brije na obleku nego seka
    bira koju majicu želi, govori da je šminker i sl.

veeeelika pusa svima

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dan!

Mi smo bubini još! Jučer smo završili na hitnoj u Vinogradskoj, kurili smo 40,2 :shock: . Vadili krv, nismo dobili antibiotik, viroza. Ali neka gadna viroza. Tempica je u padu ali mi se djetešce doslovno davi u kašlju, toliko se zakašlje da povrati. Mišek moj, sva mi se smanjila, ima podočnjake, i 10 puta u minuti kaže mamice, mamice...

Evo sada napokon mirno spava...

Puse svima od nas

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Sretan Božić!

I Tin je buban. Kašlje, nos mu je pun, temp do 39,5.
    Svima šaljemo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i veliku .

Priča puno, još smo na skraćenicama (iako je par puta greškom rekao boj umjeto bo). Rep je pe, sat je ta i tako dalje. Ja sve kužim, a drugi su :shock: . Ah što ti je majka. A svoje ime već mjesecima izgovara Ti, i zadnjih 2-3 Tin sa premedenim mekanim n.

Jurim, imam hrpu posla, zaostataka od bolovanja i neradnog ponedjeljka.
    A gdje su nam ostale curke i dječica?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •