Jakove, sretan ti drugi ročkas, dječače!!! :D

Ivček, prestao spavati skroz po danu? L. je prestala spavati po danu s 3,5 god. doma pa mi se to činilo rano. u vrtiću je kao spavuckala još narednih godinu dana .

mm je večeras bio na nekoj večeri (inače on uspavljuje Jakova dok ja i L. čitamo navečer), tako da sam ga ja trebala uspavati. i počela sam s nosanjem, kako radim vikendom za dnevna uspavljivanja. nije mu odgovaralo tako, nego je tražio da legnemo na Laurin krevet. pa smo legli. on potrbuške na jastuk, a ja u podnožje da ga gledam kako se koprca gore. onda se ko crvić natraške guzom dovukao do mene, ugnijezdio se u mom zagrljaju i idućih pola sata šaputao "nerataineckitileborrrrprtiću" (Renata i Ines kitile bor u vrtiću) i tko zna što sve ne, nakon nekog vremena sam, nakon početnog šoka što miruje (znate da je zvrk, ne?) prestala slušati i skoro zaspala, dok me nije prenulo "mamavolimtemamavolimtemamavolimte", guza u zrak, u mraku mi je naciljao lice, poljubio i ugnijezdio guzu natrag. nedugo zatim i zaspao. pile moje malo mazasto