Dakle kod nas je situacija ovakva... sinoć smo otišli u Klaićevu, krv mu je ok (malo povišeni leukociti ali kaže dr da to može biti odstresa i poraćanja), urin ok, jedino kaj je malo dehidrirao. Stavili su ga na infuziju na kojoj je bio od 21-00.30h, u međuvremenu kod njih je zakurio prek 39. Nakon te infuzije je malo živnuo , htio piti i jesti štapiće, onda su nas pustili doma da bi mališa u čekaoni OPET povraćao. kaže dr kak mu se to možda sad malo diglo kad je digao iz kreveta i nek idemo doma. Na što ja pitam, a što ak se to doma ponovi, sutra je vikend it ak to... kaže ona u zaraznu.

Razočarana sam totalno tretmanom u Klaićevoj, kad je dobio temp kažem ja (da ih upozorim) kak je imao jednom konvulzije, i pita ona mene da di smo to "liječili", na što ja odgovaram kak smo bili na Rebru ali da nije pod nikakvom terapijom jer je to bila posljedica viroze. Na što će ona meni da smo onda trebali ići na Rebro ako tamo liječimo dijete :? Samo sam rekla kako nisam znala da je to pravilo ak odeš u jednu bolnicu s djetetom da moraš ići tamo cijeli život! Helou?!

Uglavnom, noćas je opet povraćao, niš ne može zadržati u sebi, temp padne sa čepićem za par stupnjeva (ne mogu dati sirup jer me strah da će povratiti), niš nije jeo jučer od ručka i frka me da ne dehidrira.
Sad je MM s njim otišao u zaraznu Koma mi je jer ja nisam išla s njima, ali mi je rekla sestra da me ovak trudnu ne bi ni pustili unutra pa možda bolje da sam ostala doma i sad čekam da vidim kaj će biti... očito je s nečim pokvario želudac jer mu se stalno podrigava i onda povrati. Valjda se to treba očistiti, ali najsigurnija bi bila kad bi mu dali opet infuziju. Vidjet ćemo.

Malo o vedrijim temama-spavanje-mi još spavamo popodne cca 2 sata i to poslije ručka negdje od 13-15h. Navečer svejedno idemo spavati oko 21h i najčešće do 21.30 spava.
Uspavljivanje-od kad sam ostala trudna nema više nosanja, legnem kraj njega i malo pričamo i zaspi.