Tak sam si i ja mislila, da je samo u stolici problem... a vjerojatno ga ima dok je stolica tekuća. Mislim da kad se stabilizira stolica, valjda je i virus izašao?magriz prvotno napisa
Bubica, baš mi je drago vidjeti te s namadugo vas nije bilo...
Ivor isto spava u svojoj sobi i svom krevetu i nema nikakvih problema. Istina, budi se po noći ali ne tako često i možda popije malo vodice, odmah nastavi dalje, ne moram ga dizati što mi je trenutno dosta važno.
Također se otkriva, staalno je otkriven.. već sam pisala ovdje kako ne znam ni ja što da radim po tom pitanju jer vreču neće ni primirisati (ne može podnijeti da su mu noge "zarobljene"). Sad je još ok jer se ja po noći dižem na WC svaki čas, pa ga pokrijem, ali baš sam gledala, temp u sobi po noći padne na 20 stupnjeva :/ a on ful otkriven.. rekla sam MM da sad kad ću biti u bolnici, neka mu ispod piđamice obuće još i bodić pa barem da se tako malo osiguram jer MM se sigurno neće dizati iz kreveta samo da ga pokrije (kao ja) već će spavati ako Ivor spava.
Za kakicu ne znam kako da ti pomognem, mi trenutno imamo suprotan problem, trebamo ju skrutiti.
Ivor za sebe kaže "ti"to mi je užasno smiješno kako je povezao jer kad se igramo onda mu govorim "ajde TI... pa probaj TI.." i tako dijete misli da se zove TI 8)

dugo vas nije bilo...
) već će spavati ako Ivor spava.
to mi je užasno smiješno kako je povezao jer kad se igramo onda mu govorim "ajde TI... pa probaj TI.." i tako dijete misli da se zove TI 8)