Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 147

Tema: ZPB 2005/6 (19. dio)

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

BUCA rodila u subotu 15.12. dečka 4200 g i 52 cm.
    :D :D :D Javim detalje čim štogod saznam!

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Buca

Nemam vrema za pisanja trenutno. Tooootalna gužva na svim poljima.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

wow koje čudo! svaki put me strefi to čudo rođenja beba Buca čestitam!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Buca- čestitam

Petra odavno govori "moje" (možda jaslički klinci počnu ranije s tim "moje" ), već duže kaže "ja neću" a danas je počela sa "ne mogu" i to ne mogu ide redovito kad je inhaliranje na redu.
    Eh da, govori i "Kaaaj?" i to tako smiješno i simpa da mi se sve čini da će i mama krenuti sa Kaaaaj? 8)

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Evo i mene.. Buci čestitke i ovdje a ja nisam još rodila iako sam vrlo blizu.
    Danas sam opet bila na pregldu i na CTG se vidio čak i mali brežuljak (trudić), plodna voda je lagano mliječna, znači sve se sprema no braco bi još malo bio unutra i rastao što se meni ne sviđa jer već ima oko 3500gr.. valjda ću uspjeti roditi bez većih pucanja i problema :/
    Slijedeći pregled u subotu ako nešto ne bude ranije (drž te fige )

Ivor- jadničak moj mali, još je u bolnici Evo sad već 3. dan. Nema više temp, ali još uvijek kaka vodenasto i rekli su da ga neće pustiti dok mu se stolica ne stabilizira na 3 dnevno (danas ih je imao 4, pa molim Boga da prek noći ne bude ništa, možda ga sutra puste). Užasno mi je teško, fali mi strašno, nisam ga vidjela već 3 dana.
    Sinoć navečer sam se naravno našla u škripcu jer sam odjednom imala viška vremena i sjela sam pred TV (kao gledat ću nešto). Pa to je straaašno! Nemaš kaj gledati. Onda mi je još više nedostajao, poslije Dnevnika ga kupamo, pa idemo spavati oko 21h i sad odjednom niš od toga Samo da mi dođe doma.
    Inače, pitala baka doktoricu koliko je zarazan, i rekli su 10 dana! To mi se čini baš puno, ali neću ga prematati i imati kontakta sa njegovom stolicom pa će valjda biti ok.

Spavanje i oblačenje- gee, Magriz, Fran je stvarno zabundan kad ide spavati :shock: Morat ću ja nešto Ivoru isto početi oblačiti ispod piđamice... pogotovo sada ovih dana koje slijede (jutra će biti i do -8 su rekli!.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mala- sretno na porodu, i ~~~~~~~~~~~~~~ da Ivor dođe što prije u tvoj zagrljaj
    Pošalji poruku kad rodiš

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Buca, čestitam!!! :D

Mala, uh, sretno!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Buca čestitam! :D

Mala ~~~~~~~~~~ da Ivor što prije dođe i tebi da sve bude OK

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Buca čestitke!

Mala,da sve prođe u redu i sa Ivorom i sa porodom!!!

Grga ima radar i kad se ja maknem iz kreveta može maksimalno pola sata ostat spavat bez mene.Kako će to biti kad dođe beba-živi bili pa vidjeli!

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ivore ~~~~~~~~~~ da dođeš doma mamici!

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Kako je Ivor?

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mala, jel barem MM s Ivorom? Puno ~~~~ za ozdravljenje.

Keti je prije godinu dana pobrala rota virus od našeg kumčeta, i to par dana nakon kaj se njemu stabiliziralo stanje.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mala, ne mogu ni zamisliti kako ti je sad...tako pred porod, Ivor u bolnici... pokušala bih te ohrabriti nekako ali mi nejde baš pa vam samo šaljem beskrajno puno pusa da sve brzo prođe i da se što prije zaboravi u općem veselju uz novu bebicu

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Evo već je 5. dan u bolnici. Neće ga ni danas pusitit jer je sad ujutro OPET povraćao i kaže dr da može biti recidiv
    Ne mogu vjerovati. Tak sam tužna. Mislila sam da ću ga danas vidjeti. Pa kako ga je to zadesilo baš sad?!

MM je bio s njim cijeli vikend (prek dana naravno, može se biti s njima od 8-20h), a sad odu baka i deda, pa MM dođe kasnije... ali on uopće neće pričati sa mnom, kad mu daju telefon i kažu da je mama na telefonu, samo viče "ne, ne..." i neće. Iako mu MM priča stalno zašto mene nema i tak, ali eto... Nadam se da tak mala djeca e pamte dugo pa da će brzo sve zaboraviti.
    Užasno mi nedostaje, ali što mogu. Rekla je dr da je zarazan 10 dana i da je to jako zarazan virus, može se čak i kapljično prenijeti tak da ne bi bilo dobro da dolazi sa mnom u kontakt. Ma koma...

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Joj draga, baš mi je žao I tebe i Ivora: neće se on duriti na tebe kada te ugleda, ali mogu misliti kako se osjećaš. ~~~~~~~~~~~~~ Puno mislimo na vas troje!

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mala Vibramo da Ivor dode doma sto prije.

BUCA - CESTITAMO!!!

Pa sto je to sami decki. Morat cemo MM i ja poraditi na jos jednoj curici onda.

Ovo je kratko javljanje jer smo u guzvi. Ako nisam na poslu onda doma s Emom radim cestitke, ukrase za bor i druge Bozicne stvari. Emi smo za pod bor kupili: tobogan, drveni stolic i stolicu, memory sa zivotinjama i hrpu slikovnica. Znam da smo pretjerali ali kada smo usli u TOYS R US nismo se mogli iskontrolirati. Jedva cekam da prode ovaj tjedan i da pocnu praznici. Totalno sam izmorena. Ema je super. Svaki dan primjetimo nesto novo. Jako je uzivala na Ketijinom rodendanu. Svaki put kada palimo adventsku svijecu ona pjeva Sretan Rodendan Keti.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ivor mi ide dooomaaa!!! :D
    Tak sam uzbuđena što ću ga konačno vidjeti nakon 5 dana. Javim vam se kasnije.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

:D :D :D

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

:D

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

:D :D

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

super Ivor&Mala
    mi danas opet imamo veliku dramu s kakanjem....dan 4.!!! strašno nam je...stvarno ne znam više šta ćemo...

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ivor i mala super!Tako mi je drago,mogu mislit kako ti je bilo toliko bez njega! :D

Joj,Koko tako mi je žao Mili!Znam da ti je teško jer bi joj htjela pomoći a ne znaš kako.Ja ti stvarno ne znam ništa o tome jer ovaj moj kaka iza svakog doručka i ručka,ko vurica!Šaljem vam vibrice ~~~~~~~~~~~ da se popravi to s kakanjem.
    Jeste bile kod ped. za taj problem?

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Eto, sredih najhitnije poslove i sad mi je lakše.

Prvo zakašnjele čestitke svoj dragoj dječici koja su nam se pridružila u 2.godini - Sven, Karlo, Jakov -

Keti je još ufurana u rođendan. Kad god nam dođe par ljudi i okupimo se oko stola nešto kusati (ma, može i kav i kolačići!) Keti krene sa "Sretan rođendan, Keti" ... i žica puhati svjećice.

Što se tiče spavanja po danu - K. ako smo doma ga pokušava preskočiti. Ovu nedjelju sam je duuugo uspavljivala jer smo joj obećali bazen. A to nam ne bi bio gušt s njom neispavanom. Završili smo na noćnom kupanju, pa na pizzi i doma došli poslije ponoći. (Ujutro smo bili u Krašograd i bilo je super. Poslije smo navratili u novi shoping centar - mislim Mandi - i tamo se K. ljubila i grlila s velikim medekima i fotkala s vilom. Pun dan. 8) )
    Prošli vikend smo imali u mojoj firmi DM + predstavu (onaj prije u MMovoj + kino).

Puno vremena nam je otišlo i na traženje nove siterice. Upravo nam je jedna sa starom na "probnom roku" i zadovoljni smo. Noćna mora koji se likovi javljaju na oglas za čuvanje djeteta.
    Rekla sam da smo trebali pozvati sve te ljude, snimiti ih, zapisati razgovore i objaviti.

Astra, za duplanje srećice.

Ja, ti, moje...
    Keti već dugo priča "ja". Počela je s "moje". Često je o sebi pričala "Keti nešto..", al za to sam ja kriva, jer od početka stalno govorim "mama ovo, tata ono, Keti.. " i kad sam se "vratila" na "ja, ti, on.." i Keti je brzo to pokupila. Ponekad se zabuni, pa kaže npr "idem ja s nama po čaj" (umjesto vama i sl), al uglavnom točno slaže rečenice. A njene "greške" su mi preslatke.

Jučer smo bili u AM, muvale se okolo, crtale i pripiškilo joj se. Krenemo prema WC-u. Zaustavlja se K. naglo ispred izloga s igračkama.
    K: - Praščić Peppa, idem piškit!
    Mahne i odšprinta dalje. Super su mi ti njeni razgovori s (ne)živim bićima.

Da se malo pohvalim - kupila sam si traperice, majicu, remen. I baš mi je trebalo. Zadnjih godina sam skroz zanemarila odjeću i ovih dana me potresa sindrom ofucanosti.

Poklone za Božić, ukrase i sl nisam još organizirala, a kad (i da li ću) nemam pojima. Od srijede do petka sam na nekim BiNG zabavama odmah poslije posla, tak da vrijeme curi..

Gdi "kupiti" vrijeme?! :?

Mala, kako je Ivor?

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

A mm sinoć pokušava uspavati Grgu i leže u mraku u sobi a ovaj stalno zove mama,mama.Onda odjednom neko vrijeme tišina,ja mislim evo zaspao kad evo ti njega:"Boba,Boba,dođi u keveta Gugi!"
    Kad ne reagira na mama da probam sa Boba

A najbolji mi je kad nešto zgriješi pa mu prigovaramo i držimo prodiku a on nakon odslušane poruke:"Mama (ili tata ako je mm u pitanju)?" Ja ga pitam molim a on veli :"Kako si?" sa najljepšim osmjehom na licu.I onda se ti dugo ljuti na njega

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj bobaibeba prvotno napisa
    Kad ne reagira na mama da probam sa Boba
    Keti ima gradaciju dozivanja MMa. On ima problema sa sluhom, a i voli "ne čuti".. Krene s tata, pa Dado, zatim Davor, i završi na #prezime# (vičući).
    Meni je isto par puta krenula sa Sanja kad sam izignorirala postavljeno pitanje/zahtjev.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

E, tako i mi zovemo tatu: krenemo s "tata", pa "Miki", pa onda najslađe na svijetu "Miljenko" I mene ponekad zove, ali uvijek kao "mama Oli": pred par tjedana sam si to snimila na mobitel kao ring-tone

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mala- pusni Ivora i za nas
    I mi muku mučimo sa kakanjem, jako joj je teško, ne želi nikakvu pomoć, kažem joj da me drži za ruku i stisne me jako kad je bole ali ona kaže Ne i koncentrira se sama.
    Meni je žao gledat pa je pitala Kako ti mama može pomoć?
    A ona se popela na krevet, legla ispred mene i govori Pogedaj pelenu!

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ah,ti tate,svi su isti,slabo čuju od prve!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Evo drage moje zimskice, sad stvarno mogu ići u rodilište roditi. Ivor mi je došao doma, konačno sam pokupila i fotić s popravka (koji je tamo bio više od mjesec dana ) i sad sam spremna. Iako ne baš psihički, užasno me strah svega, boli i svega ostalog, nisam se ovih dana mogla psihički pripremiti jer sam stalno mislila na Ivora

Dakle, došao je doma, ali meni izgleda strašno Sav je blijed, "proziran", izgubio je pola kilograma (imao je 13 kad je došao u bolnicu), nogice su mu skroz atrofirale jer u bolnici uopće nije hodao kako je 5 dana bio prikopčan na infuziju, kad hoda tetura kao mali pijanac, užasno je nestabilan... strašno. Rukica gdje mu je bila infuzija mu je sva crvena i malo natekla
    Svi me tješe jer kažu da je bio puno puno lošiji i da sad izgleda super (jedino ga ja nisam vidjela tako dugo). Hm, ne znam, nije mi to baš neka utjeha, ali dobro. Znam da će se oporaviti vrlo skoro, ali tako mi je bio jadan kad sam ga vidjela. Totalno ga je taj virus iscrpio. ONo kad smo u 5. mj bili na Rebru zbog konvulzija nije ni blizu ovome sada...
    Mene je samo pogledao i ništa drugo, ali je kasnije počeo malo i sa mnom komunicirati tako da mislim da se više ne "ljuti". Sad je glavno da počne normalno jesti, moramo ga stalno pomalo nutkati sa stvarima koje voli, tako da jede po nekoliko žlica svakih sat-dva.

Mene danas cijeoi dan nešto lagano šarafi, tako da mislim da se beba lagano priprema i da će to bit prije vikenda. Vidjet ćemo, u svakom slučaju, sad smo barem svi na broju. SUpe što mislite na nas, puno mi to znači. Evo šaljemo vam puse

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mala !
    Stvarno mi je drago da ti je Ivor došao da se sad u miru možeš posvetiti bebici koja dolazi.Ovako bi ti misli stalno bile razapete!

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mala&Ivor:

p.s. Okitite bor čim prije!

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mala, brzo će se Ivor oporaviti!
    I Keti je rota virus bio totalno iscrpio - bila je mršava i slaba. Al za čas se oni oporave.
    Vibram za prinovu. ~~~

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mala drago mi je da je sve dobro. Sretno!
    bubice, super za kakanje
    sanjo, tako i Lana, pocela je MM zvati imenom, jer se na tata ne odaziva

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

MALA01 RODILA!!!!

"Da se upoznamo: zovem se Sven, imam 3430 g, 50 cm. Upoznao sam se s mamom i tatom jutros u 7:15. Svi smo super i sve je dobro prošlo."

:D :D :D :D

Čestitam draga još jednom!

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

:D Ako sve bude kako treba za Bozic ili mozda cak Badnjak ste doma svi zajedno. Pusa

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mala :D
    Čestitke!!!!

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kakav divan dar ovog Božića!

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Joj, rasplakala sam se, prvo za povratak iz bolnice pa sad ovo, divne vijesti, MALA ,ČESTITAM. :D Čestitke i ponosnom braci i tati!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Mala :D

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Oli, jesi dobila mozaik-fotku? Kako izgleda?
    Koliko si fotki pripremila za nju?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

jupiiii za malenoga Svena :D :D :D

Mala, čestitam! jedna pusa velikome braci i jedna za bebača

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

sanja - jesam: poslala sam joj oko 200 fotografija (čini mi se malo manje, zapravo, ali blizu) i super je ispao (50x50 cm). Malo je zblurala pozadinu i baš sam zadovoljna. A baš smišljam i točno mjesto tako da danas pripremim klin za objesiti.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Dobro došao Sven - Zen!!!

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Grga, sretan ti rođendan!

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006