-
Evo nas doma! Hvala na čestitkama!
Samo ću brzinski o prvim dojmovima:
Jedva stigli u rodilište: krenuli su u pol 11 navečer, ali sam prvo malo odspavala, pa smo tek u 4 i nešto odfurali G1 mami (nismo je mogli probuditi telefonom). Ukupno je bilo cca 10 jakih trudova: što na stubištu, u autu, još par jakih sa stiskanjem od parkirališta do rodilišta: i pred liftom pukao vodenjak! Kad su me vidjele na prijemu, babica ih je samo sve razgrnula i rekla imamo porođaj! Sve sam osjetila, vidjela, tiskala bez truda, vidjela glavicu, tijelo - ma savršeno! Bez pucanja (osjetila sam kad je babica masirala međicu), klizme... divota! Sjedim, hodam najnormalnije. Samo da vam velim da su trudovi na nogama (obješena na MMov vrat) ništa u odnosu na bočni položaj u boxu. Dobili smo bebija taj čas: samo su ga umotali u jastuk. S MMom samo proveli nekih 20 minuta pa su nas dvoje maknuli na malo zgodnije mjesto, gdje smo proveli skupa još nekih sat vremena. Dok su mene odveli na babinjače, oprali su Gregora i već smo opet bili skupa. Cice se prihvatio kako ga je brat instruirao, nema regada, a neće biti ni zastoja: kad smo došli doma G1 ga je odmah mazio, facinirano gledao kako ga dojim, pa ga je sam nosio (držao u krilu), te se priključio u sljedećem podoju.
Totalno sam opčinjena događajima: doma je totalna ludnica jer se svi privikavamo na novu siutaciju (nakon 9 mjeseci nas iznenadilo
).
Sad sam vam sve ovako nabrzaka udrobila jer mi je mali na cici, a veliki spava.
Priče će sigurno biti, samo dok malo uhvatimo ritam.
svim velikim i malim prijateljima.
Sretan Božić!
Sretan rođendan Jakove!
p.s. Gabrijelu sam strašno nedostajala tako da mi se stalno zavlači, mazi, pravi važan, pokazuje.... A meni je tako velik, sad nakon 3 dana ovog malog smotuljka....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma